|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() @Gadzio_o_Zwierze
o boze czlowieku wez wyjdz na dwor i sprawdz czy Cie tam nie ma. xD wypominasz ludzia ze zachowuja sie niby jak 11 latki a sam prezentujesz poziom 8 latka. btw: powiedz kiedy masz urodziny to kupie ci klawiature z klawiszem F16, bedziesz sie czul jak bys mial wlasny odrzutowiec xD |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() "Nie jest mozliwe stworzenie pliku rec tworzacego plik exe/dll/vbs- jesli jest niech mi ktos podesle taki plik, z checia sprawdze" Pobieram, stworzenie czegos takiego musialo by byc wczesniej obmyslane i specjalnie umozliwione przez autora programu.
"Jest to możliwe, wystarczy, że zna się choć trochę język programowania, a nie tak jak ty wsiurze. To, że mieszkasz na wsi oznacza to, że nieznasz sie na komputerach ani na programowaniu i oprócz krytykowania nic innego niepotrafisz robić." Twoja wypowiedz pokazuje, ze to ty mieszkasz na wsi i nie wiesz czym rozni sie szukanie dziur od programowania. Jesli w programie nie ma bledu umozliwiajacego wczytanie (wykonanie podczepionego kodu) to jezyk mozesz sobie w dupe wsadzic. No chyba, ze jestes tak genialny, ze pierw piszesz exploity, a potem szukasz bugow, na ktore moga dzialac ![]() Co do panow klocacych sie.......wiecie jak dziala wirus w ogole? Po co komu wirus w rec? Wirus ma sie powielac za czym idzie infekowanie plikow oraz funkcje destrukcyjne. Mylicie pojecie "wirus" z zlosliwym programem, exploitem. Zaraz powiedzie, ze czepiam sie taki rzeczy, ale to ma takie samo znaczenie jak "Ide pograc w komputer" zamiast "Ide pograc na komputerze".
![]() Ostatnio edytowany przez Anvortis - 16-01-2007 o 16:26. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() Hmm no szpecki:
po co jest proces "StatusForm" winda 98 ? ps. czasem go mam czasem nie ale ostatnio nie mam |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: WrocłaW <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Horm Lagax/Royal Pajerro
Gildia: GTW ofc :)
Świat: Bro to Zar'tan
Poziom: 666
Skille: cocieto
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() o kurde... a ja myslalem ze sa klawisze F13 i tak dalej... dzieki ze mnie uswiadomiles w tym, ze takiego nie ma!
a tak pozatym h4x0rZ autorowi tematu powiem tyle... wszyscy to wiedza i na rzesach mozesz stanac i nie wykryjesz go... probujesz zablysnac tym, o czym wszyscy juz dawno wiedza! |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
no wiesz jestem fajny sluchał corn'u ..ale nie wiem ze korn sie pisze przez k a nie c...to idz i kup buty nice...przecież dopieralasz sie o jakis badziew....c czy k..wszystko jedno!
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |