![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Mithgar - 60 ek, biegający w psecie, który nagrał w życiu jeden film w którym ucieka pare sqm dwóm looserom którzy nie potrafili go trafić z sdka. Marnuje przy tym 2 uhy i pięć exur i uważa się za super pvp mastaha. Na forum.tibia.com pisze że jest ze szwecji, to chyba jego największe marzenie ale nie zasługuje być nawet szwedzkim noobem. Na zawsze zostanie zwykłym noobkiem który pare tygodni po wyjściu new servera znowu czeka na new. Jaki to on nie jest tibia.pl mastah na pewno w jego następnym poście zownuje mnie jednym słowem! Było to krótkie przybliżenie XII - Mithgara. @movie: No tak jak mówiłem musiało to byś lag, miss, kick albo coś innego. Btw Wicher, niezły comment ![]() ![]()
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Poziom mag.: 51
|
![]() Maka~ można edytować, poco walisz 2 posty pod sobą ;s?
Po prostu to co uczyniłeś kiedy oni Cie bili było żałosne i tyle. Nic dodać nic ująć. No ale i tak liczę na twój 200lvl na Candii. I pamiętaj od czasu do czasu rl życia... @Dark Brozyn. Też taki boss a Widziałem Cie tylko na jednym battle ^^. Przyjdzie czas że i Ty padniesz.. ;D
mam flow w małym palcu we wskazującym pewność, wiesz w środkowym pancze mówiące - pierdol się Ostatnio edytowany przez Suppcio - 18-01-2007 o 00:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Ej, brenzyn, to nie ja pisze te posty!!!
Juz Ci to mowie po raz trzeci. tak w ogole to stracilem dostep do postaci - nie mialem recover keya, a zostalem bezczelnie shakowany jakis czas temu. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez XIII - 18-01-2007 o 00:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Suppcio
wiesz ja mam szkołe i muszę spać, ale jak padnę to na pewno nie tak noobowsko jak ty na cycach koło thais ![]() XII MITGHAR OWEND ME ![]()
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Poziom mag.: 51
|
![]() Dla Ciebie to taka podnieta zabić 40 ms'a w 2 120lvl'ki? Nie to się ciesze że urozmaiciłem Ci życie sex-ualne tamtego wieczoru ;D a długo mysiałes pysie? xDD
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Old Maka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
![]() |
![]() Cytuj:
a moze jednym z tych ktorzy mnei ubili po tym jak zobaczylem "rozlaczono z neostrada" ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@XIXIIXI U OWE ME AGEJNNNN
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() @Makaveli
Wez stary jak mozesz oszukiwac samego siebie, 2 razy wczesniej byles na redzie, co tez kick neo? A co robil ten ss na tobie tuz przed dedem? Daj spokoj, masz 20~ lat a nie potrawisz sie przyznac do wlasnego bledu, zal ^^ Odnosnie tego ze nigdy nie padles na wojnie, pamietasz gildie El'Diablo? Gdy ja,ty,wulf, gonzo, tie i paru innych probowalismy wyjebac szwedow z serva? :S Tak, tak...pamietasz? A pamietasz jak padles przed carlin dp nie majac pz'ta od czterek 60lvli? W tym 2 knightow HAUEHAUHEUAH(Sibon, Doll, Ksenzer, Exefs). Jesli dobrze pamietam to wtedy miales 3 dedy, jako jedyny z nas padales ![]() Niestety nie moge cie zabic 2raz bo juz nie mam powodu, zaatakujesz ponownie kogos z gildi, to zobaczymy czy po raz drugi neo ci kicknie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Old Maka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#31 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
powodzenia na candii. Ostatnio edytowany przez XIII - 18-01-2007 o 16:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() No nic, pozyjemy-zobaczymy, slyszalem od algona ze mnie huncisz, to prawda ? ![]() |
|
![]() |
![]() |