![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Razi mnie tytuł tego tematu (jak i rozmowy innych*), Vision pk? "Vision Player killer''? To są filmiki z wojny a nie zabijanie graczy for fun czy coś
![]() Film nie jest zły, chyba wszystko było w WMV Vision (oryginał mam na myśli). *np: "nie chcę mieć pk" aww nie mogę takiego czegoś z cierpieć, poprawnie chyba jest "nie chcę mieć skulla"... ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
|
![]() nice combo bot xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2007
|
![]() Ja piernicze co za kretyn xD haha
Napisal ze TAifun to noob... stary rozumiem ze mozesz go nie lubic bo jestes za malolatami z vision ;] ale noobem to on raczej nie jest bo zaloze sie ze ty bys takiego lvla nie wbil wiec nie gadaj ;] JAk pokazales jak Magrami pada (wtedy co pozniej padl ima) to bylo wkleic jeszcze kawalek filmu dalej jak 3 z vision pada ![]() Duss slabie rozniosa vision.... na open battle boja sie wyjsc jak juz to tyljko w trapy sie chowaja xD haha vision nabbs |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
chlopak ma 12( no moze 13 lat) i raczej na takiego nie mozna liczyc... wolal isc do gildii gdzie srednia wieku pasuje do jego ![]() pewnie jak w duskach cos gadali to za chuja nie wiedzial o co chodzi xD haha idz do szkoly a nie non stop pzed kompem Elo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vision sie boi open battle?? ......
zdziwisz sie ....na forum byl filmik na ktorym vision prezentowalo open battle i pokazane bylo jak taifun "uciekal" ;D przed cala vision a tak srał w majty ze nawet hotkeysy mu sie mylily... Wiec koles nie gadaj ze vision cienka itp .. oni maja best pvp <<jako gildia>> jakie ogladalem ... ~~Hail Vision~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Lokacja: Psk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 45
Poziom mag.: 42
|
![]() Bardzo fajny filmik, i fajne fragi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]() Cytuj:
A ty byś nie uciekał jakby cie goniło 20+ ludzi 100level +? Z dobrym zgraniem i z dobrym pvp? Niee, ty byś wbił się i zaczał z ue spamować -.- Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() lizo~~~~ .........nie zgadzam sie bo nie gram na furorce i nie mam po co podlizywac sie..
A duskow nie lubie i tyle....a ze podoba mi sie pvp vision to "kibicuje" im w tej wojnie a co do hotkeysa w sumie sam bym sie bal ale taki lv jak on nie powinien mylic visa z utamka/utani gran hur... Sam nie raz przed banda brazoli musialem uciekac wiec potrafie to i nie myle hotkeysow ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Fajny film, ładne fragi, muzyka taka sobie. 9/10 bo słaba jakość
![]()
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() Taki byle jaki ten film
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: POLAND/Polska
Imię: Galython
Profesja: Paladin
Gildia: Company of Boozers
Świat: Candia
Poziom: 59
Skille: ~80
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Spoko filmik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() Filmik dosyć fajny
Ps. Poda mi ktoś tytul tej pierwszej piosenki? ![]() Ostatnio edytowany przez Davert - 17-02-2007 o 21:45. Powód: Poprawka |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara/Harmonia
|
![]() Cytuj:
Czlowieku hotkeysy każdemu mogą sie zmylić--> to że np. ja pomyliłem hotkeya w walce z dragiem to nie znaczy że ze strachu<noob> Ostatnie daj mi tego linka co niby tam jest pokazane jak TD spada przed vision <będę wdzięczny> ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() do tego 2x up
te 100 levele to była dobra karta przetargowa 3 lata temu, gdzie nieliczni mieli po bańce. Teraz 100 level goniacy chłopa co ma 180 leveli wiecej jest smieszne, nie sądzisz?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Poziom: 106
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() Bynajmniej nie ma tylu efektow jak u kalashnikova
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Imię: Genek
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Nie kazdy gra 8 godzin dziennie walac z SD czy mortow w demony/dl/warlocki. Nie wiem gdzie huncil, ale robil lvl w 2-3 dni. @do wszystkich co pisza ze Ima~ to 12 letni dzieciak tak jak cale Vision Nudne sie robi wyzywanie ich od dzieci. Moze sami macie 12 lat i jakies kompleksy co do wieku? Dla was widac powiedzenie, ze macie 12 lat to jakas ostra wrzuta. Nie wiem ile ma lat Taifun, ale musi byc w jakims stopniu niedorozwiniety/uposledzony, bo nikt normalny nie siedzi przy kompie po 8 godzin bezustannie walac w np. 2 guziki (exura gran/exori vis (lub SD)). To, ze mozna tak porobic 2-3 dni, zeby troche lvl wbic i potem miec wieksza przyjemnosc z gry to jeszcze nie takie chore, ale siedziec tyle dzien za dniem. Moze to Taif~ majac i 20 lat jest jakis niedosrozwiniety, a nie goscie z Vision, bo oni nie wbili za wysokich lvli, a napewno tyle nie graja co Taif~. Co o dziwo nie przeklada sie naumiejetnosci Taifuna w walce :> Co film to albo ucieka albo pada jak noob (taak.. NOOB - taki gosc co mysli i podaje sie za wymiatacza co wszystko wiec, a na serio to nie jest za dobry..). Moze to jest jedno z jego uposledzen? Brak inteligencji? Wyobrazni przestrzennej? Brak umiejetnosc planowania/przewidywania? To on sam tylko wie... Jak chcecie sie wypowiadac na temat Dusk~ / Vision to piszcie w nowych tematach, a nie odswiezacie te z przed 2-3 miechow.
![]() |