|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Czytając po angielsku zrozumiałem 4/5 tekstu. Jednak ta 1/5 nic mi nie daje :| Co ma? Co wymyślił? Nie wiemy... jeszcze to literowanie, o co mu chodziło? -.^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
|
![]() To ma być kolejność przejścia postaci: R-rycerz, p-paladyn...
19:56 You see Jogurt Naturalny (Level 10). He is a knight. 19:56 You see Czlowiek Drewno (Level 9). He is a knight. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Hmmm... A teraz pozwólcie mi powiedzieć: DR-D-DP-hmm... nie nie nie!!!" "Hmmmmmmmmmmmmmmmm..." "Mam!" Krzyknął Mag "Biegiem"!
DR- Pierwsi mieli isć druid i knajt. D- Później wraca drut. DP- Później idzie drut i pall. A sorc? Moja dewiza: Końcowe "Biegiem" oznacza ,że wszyscy pobiegli razem na ten most. Most się zawalił i oni dedli. Bo ktoś tu pisał ,że może te minuty na grobach to znaczy to tyle ile oni tam wytrzymali. Nie to nie możliwe. Jeśli ostatni umrze Knight to jak by napisał na swoim grobie ile wytrzymał? Nie... to nierealene. Ale wracając do mostu wszysy dedli a jacyś ludzie (nie uwzględniono ich w księdze) napisali na grobach ile kto przechodził. A pozatym... Kto napisał tę księge? @Autor tematu Na jakim świecie grasz?
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: Salatar Zorn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destinysmiths
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
|
![]() Moim zdaniem to ten mag wymyślił jakiś sposób na przejście tego mostu, to jest jakaś łamigłówka,którą trzeba rozwiązać. Spróbujcie t wcielić się w role tego maga i wymyślić jak bezpiecznie przejść ten most zgodnie z tymi zasadami. potem kiedy będziecie to wiedzieć spróbujcie napisać te skróty nazw (S-sorcerer) zgodnie z tym co wymyślicie ,powinien wyjść ciąg znaków np KPSDSDPS (niestety tu jest taki problem że w niektórych miejscach mogą być 2 możliwości np zamiast KS można napisać SK) i potem coś zrobić przy tych grobach zgodnie z tym ciągiem znaków( np wchodzić na nie w tej kolejności) Pewnie to co tu napisałem to bzdury ale jak tak bardzo się tym interesujecie to może moja wypowiedź was zainteresuje.
Down: właśnie o tym pisałem. Kilka razy down: Właśnie to chciałem im pokazać -,-
![]() 20:58 Michallo of Astera [10]: wyscik 21:16 Knight of the heart [29]: BUY AFENGEOR Ostatnio edytowany przez Lexing - 07-02-2007 o 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Stan: Niegrający
Świat: Titania
|
![]() Zdaje się że ten mag się pomylił (stąd nagrobki) i jesli znajdzie sie właściwe rozwiązanie (jak powinni iśc aby przeżyć) to najprawdopodobniej dostanie sie nagrodę. Tylko od kogo??
![]()
Psytul paszczaka ![]() Ostatnio edytowany przez Chomiczak - 04-02-2007 o 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
|
![]() zacznijmy od tego, ze jesli bedziecie korzystac z tlumaczenia pana Vantem to nigdy nie rozwiazecie tej zagadki ;]
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: planeta ziemia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: noobs and newbies
Świat: Ziemia
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() wedlug mnie jakby mial is sorc i knight, sorc wraca to powino byc KS bo sorc odrazu zawroci i nie bedzie lazil naokolo knighta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jest to standardowa zagadka typu "przejscie przez rzeke" z tym, ze trzeba sie tak wyrobic, zeby wszyscy przeszli w 60 minut?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() Po pierwsze : kolejnosc w jakiej nalezy biec po moscie by zdazyli to PD-D-KS-P-PD
Po drugie : To jest fragment Mad Mage Room Quest'a Po trzecie : http://tibia.erig.net/Mad_Mage_Room_Quest/Spoiler |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|