|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Uważajcie z tymi mailami! Ja wygrałem PACCa, ale o mało nie straciłem wcześniej konta. Sprawdzajcie, czy link podany w mailu prowadzi do www.tibia.com i czy połączenie jest szyfrowane (https przed adresem). Ja zalogowałem się na stronie złodziei :/, ale zdążyłem zmienić hasło.
![]() |
#22 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Dear Tibia player!
Somebody has bought a Tibia Premium Account for 3 months (90 days) for you! Please log into your account on the Tibia website in order to accept the Premium Account. Kind regards, Your CipSoft Team Od: Tibia <[email protected]>
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Cytuj: