|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() taak zajebiście dużo was wierni kibice gdzie byliście 1miesiąc temu.Coś mi się wydaje że 90% naszego narodu niedawno w ogóle zaczeła się interesowac piłką ręczną. Dziś na Polsacie troche pooglądałem, ta dyscyplina sportu mnie nie kręci,ciągle to samo te schematy, bramkarz który obroni jak w niego trafią,albo dobrze machnie przez przypadek nóżką
![]() Żeby nie było ,życze polakom zwycięstwa, a z drugiej strony nienawidze naszej mentalności,stajemy się kibicami jakiegoś sportu zazwyczaj wtedy ,gdy jest głośno i coś osiągamy a ludzie powtarzają ,że od lat się tym interesowali |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Nie zawsze z piłką nożną nam niezbyt wychodziło przez trenera ale to dawna sprawa....
a takbynajmniej NASI GÓRĄ |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Cytuj:
Swoja droga, przed obejrzeniem wczorajszego meczu nie wiedzialem, ze pilka reczna moze byc tak interesujaca (i ekscytujaca). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Cytuj:
Topic& Gratuluję Reprezentacji Polski awansu do finału. Zawdzięczają to ciężkiej pracy i niesamowitej woli walki, ale szczerze mówiąc, mam w dupie Piłkę Ręczną. Ostatnio edytowany przez Thomisson - 02-02-2007 o 08:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Jak w finale sędzia będzie dalej tak smarował dla niemców jak w półfinale, to marnie widzę szansę ......
A mnie się w tym sporcie najbardziej podoba, jak te mośki z Danii we 2-3 musieli skakać do Polaków aby ich masą ciała przytłoczyć i odepchnąć z dobrej pozycji, a Polak jeden niekiedy 2wóch bodiczkiem na parkiet posyłał. Ostatnio edytowany przez emilok - 02-02-2007 o 09:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
@ DOWN Maybe,mimo wszystko do końca tych mistrzostw kibicuje swoim : )
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 02-02-2007 o 10:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() Nic dziwnego oprócz tego,że mogli by sobie ludzie darowac gadke o tym jak od bardzo dawna lubią ten sport
a nagły przypływ fanów lekko kipi pozerstwem ![]() Niedługo po tym sukcesie jeśli nic nie osiągniemy ludzie zapomną co to piłka ręczna |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
to zeby obejrzeć mecz polskiej reprezentacji to do ku%#y nędzy musze byc zakichanym fanem?????/// jestescie pustymi mułami skoro tak myslicie
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Szkoda tylko, że w ciekawszych i o wiele bardziej eleganckich dyscyplinach, takich jak na przykład snooker, czy bowls, nasz kraj nie ma osiągnięć.
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() >up
Mam kumpla, który uważa, że bez Jotki (symbol Jagiellonii) w sercu zginiesz marnie na stadionie. Takich idiotów nie brakuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() EEE tam ważne że z Ruskimi wygraliśmy
![]()
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: Jeszcze nam kurek za to zakręcą xD
Cytuj:
Jak sędziowie będą sędziować dla Niemców, to raczej nie mamy. Ale jak będą sprawiedliwi, to wygramy, może...
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
My to my... Ciesze sie ze nasi rodacy zaszli poprostu tak daleko. A co bylo ze smiercia Papy ? Nagle ludziom sie o nim przypomnialo... Nawet kibice pilki noznej sie 'zjednoczyli' tylko co z tego jak znowu jest to samo. Wielki placz, zaloba narodowa... A tak o Papie nikt nie mowil nawet niewiedzieli jak ma naprawde na imie, nazwisko. (przynajmniej ludzie z mojego otoczenia) Moim zdaniem nalezy sie poprostu cieszysc ze chociaz w recznej dobrze idzie polakom...
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() I nie zapominajcie o grach komputerowych...
Polakom teżw wirtualu dobrze idzie np: Counter-Strike Warckraft 3 ![]() i... TIBIA Szkoda tylko że w Piłce nożnej nie idzie tak łatwo jak w grze : / |
![]() |
![]() |
#38 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() mnie tylko denerwuja ludzie ktorzy deklaruja sie jako kibice, a ogladali zaledwie polfinaly i obejrza final. Trzymam kciucki!
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: Nie wszyscy mają Polsat Sport. Chyba, że chodzi ci o całokształt "kariery kibica piłki ręcznej", to wtedy się zgodzę.
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() Ja się przyznam, że oglądałem tylko 3 mecze na tych mistrzostwach ale finał muszę obejrzeć.
Do tych co się kłócą(mi się zdaje, że przez u ale Mozilla mówi że przez ó), że tylu fanów przybyło: Ja wolę grać w ręczną niż ją oglądać tak samo mam ze sportami typu kosz siatka, ale teraz np jak patrze na występy naszych orłów to aż chcę się siedzieć przed TV |
![]() |
![]() |