|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coraz wieksza konkurecja na Tibijskim rynku muzycznym
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Podaj mi chociaz 2 słowa z tej piosenki które są z kopiowane z jakiegos kawałku. Lub znajdz mi taki podkład na necie ![]() Wyjdz stad i nie wracaj! |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Exiva me :S
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mboc
Profesja: Knight
Świat: Azura
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja nic prawie nie zrozumialem :S co wiem ze cos bylo "Hahahaha!""Sdekiem dobije""wszystkich powybijam"
![]() ![]()
ReAd ThIs iN 45 SeCoUnDs ![]() ![]() ![]() äüö HaHa po niemieczku xD nie pszeczytasz!! 16:24 Szaman Med'Kaze [11]: zapisz mie na chwile na pacc Noob plz |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() Ogólnie pisanie dissów o tibii, tibijczykach to pomysł poroniony, ale...
Plusy -Bit naprawde jest kozacki jeden z lepszych jakie słyszałem w 'produkcjach nielegalnych' ; ] -Skrecze fajnie dopasowane Minusy -Głos zmixowany poprzez syntezator (wstydzisz sie swojego głosu?, może nie przeszedłeś jeszcze mutacji? ![]() -W niektórych momentach rymy są na bardzo żałosnym poziomie ("Taifun zwany też Petrem, który mierzy sobie hu*a centymetrem". Ile nad tym siedziałeś? Bądź "...swego brata, jeba*a, pi*da *ku*wa szmata..." Boże litości co to jest!? niewątpliwie w tym momencie pokazałeś na co cie stać) P.S Pamiętajcie, jeżeli ktoś daje swoje 'dzieło' na forum to liczy na opinie innych użytkowników, które nie zawsze muszą być pozytywne, bo przecież to jest zdanie konkretnej osoby prawda? ![]() P.S2 Dla wiadomości innych osób, nie twierdze, że napisałbym lepszy tekst, nie mam nawet zamiaru z powodu napisanego na wstępie, może robiłeś ten kawałek 4fun ale pamietaj nie każdemu musi sie to podobąć i w pełni rozumiem osoby zniesmaczone poziomem twojego tekstu, nawet nie moge napisać ze mam do Ciebie szacunek, za odwage umeszczenia tego 'emo rapu' na tym forum, bo jest przepuszczony przez syntezator, czyli sam sie go wstydzisz? Na to wychodzi. Pzdr ![]() @Down Tej perełki nie przebije każdy kawałek wchodzący w te 80% =] Ostatnio edytowany przez Tovob Lard - 02-02-2007 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
PS: JESZCZE nie wiem jak w tej, ale w poprzedniej... były testy zerżnięte żywcem, no, tylko są słowa zamienione na "Tibijskie" PS2: Teksty w stylu "Taifun zwany też Petrem, który mierzy sobie hu*a centymetrem" są naprawdę kiepskie. NAPRAWDĘ. Jeśli wiesz co mam na myśli. down@ Odwal się, ok? Zrobiłem ci coś? Nie? To wyjdź. Typowy dresio, słucha HH, i się "udziela". Bez bluzgów nie dało mi się powiedzieć tego co powiedziałeś? Nie? To spieprzaj posłuchać sobie jak koleś się jąka i co drugie słowo to "kurwa" jak w 80% polskiego HH.
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 02-02-2007 o 20:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez bartij - 02-02-2007 o 21:07. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() ten kawalek jest na pewno lepszy niz vision powrot (ktore bylo hujowe) ale nie jest czyms nadzwyczajnym... tworca trzyma rytm, niezle mu ten wokal wyszedl, tylko w jakim celu glos autora zostal zmiksowany? lepiej nagraj cos z uzyciem swojego naturalnego (byc moze piskliwego?) glosu... drugi mankament to tekst, ktory miejscami jest zbyt prymitywny, a rymy nieprzemyslane i bezsensowne... ale mimo wszystkich potkniec jest lepiej niz moglem przypuszczac, widzac kolejny kawalek hip hopowy traktujacy o tematyce tibii. przynajmniej jest dobry i mam nadzieje wlasny bit, ktorego "powrot" vision moze jedynie pozazdroscic, bo byl w calosci sciagniety od molesty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nervarien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gazenbelger
Świat: Nerana
|
![]() Wyzywanie na poziomie 12 latkow...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() "Dusków wyniki są osmieszające, jak mozna wbic fraga w 2 miesiące" xD
Hyhy. Dobre ![]() PZdr. |
![]() |
![]() |
#31 |