|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Ja zrobie mały off topic i sie spytam o cos :> nie zabijcie mnie za to.
1.Jak długo w płucach utrzumuje sie tytoń/dym z papierosów jeżeli sie paliło powiedzy 2 tygodnie? 2.Czy jak sie pali szlugi (czyt. papierosy)(ale lans hehe ![]() 3.Jakie szkody powoduje alkohol (czy też sie od niego nie rośnie?) hahaha wiem że głupie pytania ale prosze odp. No wiecie ma 10 lat i musze wiedzieć żeby rodzice mnie nie wyczuli ![]() Prosze o odp. Ironia rządzi. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Spuść z tonu, to nie org.pl, żeby zasuwać do rodziny.
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() W liceum/technikum chemia tez Cie czeka. ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Kto odp na moje pytania?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Korektor
Mowiac o rodzaju alkoholu mialem na mysli piwo/wino/wodka. Bo to chyba roznica wypic 0,5 litra piwa/wina/wodki prawda?
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Cytuj:
Dlugo sie trzyma, a na dodatek mozesz wpasc w niedotlenienie organizmu and zawal serca gwarantowany. Malo tego Palenie moze powodowac: rozedme pluc, rak jezyka, krtani, pecherza moczowego, chorobe wiencowa, uszkodzenia plodu, astme i pod konec bedziesz wypluwal resztki pluc. fe Malo? Jest 5k skladnikow szkodzacych. Po 2 primo Tak nie rosnie sie wcale. Mozna nie rosnac nawet przez glupie wdychanie dymu.( co jest oczywiscie gorsze-.-) Po 3 primo Alkochol powoduje najczesciej nadcisnienie i rowniez zapszestanie wzrostu. A najgorsze jest w wszystkim to, ze nigdy palac/pijac nie bedziesz w doskonalej kondycji fizycznej i psychicznej. Co do tematu: Nie chce sie upodabniac do Giertycha, ale do jasnej cholery czy to jest forum nisko kulturowe by takie pytania zadawac?! To zalezy od masy ciala, rodzaju alcoholu i ilosci. P.S. Dla wszystkich palacych/pijacych. Radze surowe cwiczenia. Ostatnio edytowany przez janek@ - 03-02-2007 o 20:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() >Ghost&Nekromanta
Naprawdę uważacie, że ja mu to powiedziałem na poważnie? Wg mnie to jest już żałosne bo w ostatnim czasie kolejny temat o alkoholu. Najpierw banda podnieca się graniem w Tibie po alkoholu, potem co kto lubi a teraz to. Nie uważacie, że to przesada? Bo ja tak. Nie, żebym był jebnięty na tym punkcie i wygłaszał hasła typu pani "Super partia ku*wo". Poprostu myślę, że to już powoli robi się żałosne. Niedługo będziemy tu pisać nowe tematy po wypiciu jednego browara -.-'. Cytuj:
>down Ty ściskaczu ty! Ostatnio edytowany przez Bastash - 03-02-2007 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() O rety, powiedziałem to w tym sensie, że to było stwierdzenie na miarę 1 gimnazjum. Kurcze, przysraliście się bo parę osób na mnie zagłosowało w tym rankingu i nie możecie znieść, że nie na Was... Już mówiłem, że nie będę używał tej rangi i dlatego nie widzę powodów żeby na mnie jeździć. Zaraz jakiś "mastah" powie, że jestem ściskaczem czy jakich Wy tam określeń używacie.
@odn. pyt. o papierosy, Dym z tytoniu usunięty zostaje kilka godzin po paleniu, ale na ściankach płuc zostają substancje, które dym naniósł jak np. sadza. Jeśli nie będzie kolejnej dawki takich związków w najbliższym czasie, to substancje znikną dostając się do krwi przez pęcherzyki płucne. To jak długo to potrwa zależy od kilku czynników jak np. od tego jak wydajny jest Twój układ krwionośny. Jednak nikt nie będzie Ci otwierał klatki piersiowej żeby zobaczyć czy paliłeś, dlatego można spokojnie jarać. PS. Na serio jesteś bardzo eeelo jak nie możesz się popisać czymś innym niż palenie. Ostatnio edytowany przez Korektor - 03-02-2007 o 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mówiłem, żebyś zacisnął uda i nie obniżał poziomu swoim gniewem, bo nie ma sensu. Popieram, niech tacy debile spierdzielają, ale zluzuj. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() |
![]() |