![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ey co macie do dzieci ulicy ? ?
Moge sie założyć że zamulasz człowieniu przy tym kompie 24/7 i nie wychodzisz z domu ani na moment bo uwierz mi że nie raz byś dostał od tych "dzieci ulicy" w pysk i moge sie założyć że nawed nie wiem co sie dzieje na twojim podwórku / ulicy / blokowisku . To więc nie obrażajcie ludzi których nie znacie. Ponieważ jest różnica pomiędzy dziećmi ulicy a dziećmi z ulicy pomyśl... zanim coś powiesz.
![]() 07:20 Jelonek Bambi Kyra [8]: who are knight guild 07:20 Jelonek Bambi Kyra [8]: ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Podniecacie sie ze hakli jakiegos high lvl-a ... idzcie se zwalic ... wy pewnie mieliscie gora 20 lvl wiec nie macie pojecia o tej grze.
oby was kiedys hakli jak bedziecie mieli jakis wysoki lvl ( oczywiscie wy go nigdy nie bedziecie mieli ) |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ha bo ja to pierdole czaisz nie gram w Tibie tylko jak sie nudze. ![]()
![]() 07:20 Jelonek Bambi Kyra [8]: who are knight guild 07:20 Jelonek Bambi Kyra [8]: ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() np Half-Life 2 , Warcraft 3 , etc Ostatnio edytowany przez Yunichisss - 06-02-2007 o 20:24. Powód: kaprys |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Pupcia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rexis ftw
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deities of Heaven
Świat: Zanera
Poziom: 113
Skille: 90/85
![]() |
![]() Cytuj:
Ja bym to powiedzial w ten sposob "hackneli" moim zdaniem lepiej brzmi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
jak ja widze takie posty to mam ochote wyskoczyc z okna. Respect 4U << pewnie mi zara zwrocisz uwage ze sie pisze you nie U co ? |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Exiva me :S
Imię: Mboc
Profesja: Knight
Świat: Azura
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
@do Filma Czemu tych inych Rarow nie wziol :S?? I te Perly byly wiencej niz 10k warte ale tak to dobry hack nawet mi nie szkodzi kolesa jak w inych filmach ![]() ![]()
ReAd ThIs iN 45 SeCoUnDs ![]() ![]() ![]() äüö HaHa po niemieczku xD nie pszeczytasz!! 16:24 Szaman Med'Kaze [11]: zapisz mie na chwile na pacc Noob plz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() pewnie miales 5 lvl i cie hakli <wiec sie nie dziwie ze nie przezywasz hakow bo nawet nie wiesz jak to jest grac 85 rp.>
|
![]() |
![]() |
#30 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Do zioma ktory pisal temat...srry spieszylem sie , niewiedzialem ze to nie ty hakowales...btw bledow raczej niezrobilem wiec niewiem czemu sie czepiasz
![]() @2 sprawa co do laczenie gry z rl zyciem...dajmy na to gram, mecze sie nad postacia rok (zakładając)...i jakiś GNÓJ mnie hakuje to sie nazywa kradzież...mozesz mi wierzyc czy nie i myslec co chcesz ale za kradziez moge pojechac do typa i mu wpi****lic
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
|
![]() Cytuj:
@up Prawdopodobnie to byla ironia. Btw. Uwazasz, ze ludzie, ktorzy powstali poprzez sztuczne zaplodnienie sa gorsi? Zalosne... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Exiva me :S
Imię: Mboc
Profesja: Knight
Świat: Azura
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
ReAd ThIs iN 45 SeCoUnDs ![]() ![]() ![]() äüö HaHa po niemieczku xD nie pszeczytasz!! 16:24 Szaman Med'Kaze [11]: zapisz mie na chwile na pacc Noob plz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Daleko.nie Radze sie wybierac Piechotą
Imię: Shoter Apocalypse
Profesja: Royal Paladin
Gildia: jestem ale narazie nie podam:P
Świat: Refugia :)
Poziom: 90
Skille: 84+/58+
Poziom mag.: 19
|
![]() ALE noob!!bhuehauhauhauhaahuahauhauha!!
Shoter Apocalypse ;> Refugia Forever ![]() 04:09 Bhongos [50]: cii dl 04:10 Shoter Apocalypse [90]: cii dl? 04:10 Shoter Apocalypse [90]: hauahuaa04:10ShoterApocalypse [90]: ty i dl 04:10 Shoter Apocalypse [90]: zaraz padniesz 04:10 Bhongos [49]: JAPA 04:10 Bhongos [49]: padlem hahah rox!! 22/01/08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn
Świat: Selena
![]() |
![]() Nie na widziałem Hacków bo kiedyś co miesiąc jakiś kumpel mi znikał przez właśnie tych Hackerów ale ostatnio Je dosyć lubiłem bo muszę jednak przyznać, że przez jakiś czas to robiłem i nadal mógł bym Hackować ale uwierzcie mi, to się w końcu nudzi. Co dziwnego zauważyłem to akurat byłem online jak jakoś dwóch moich kumpli zostało zhackowanych i każdy z nich nie był Polakiem a więc to mnie do tego zmobilizowało. Ogólnie nie robię Hacków na Polakach chociaż Rasistą, też nie jestem. No dobra sorka za mały offtop.
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Jednego brazola mniej
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn
Świat: Selena
![]() |
![]() Według mnie większość Brazylijczyków to są...no ale jednak są normalni też bo znam takich Brazylijczyków którzy Ci w razie potrzeby pomogą i to bardziej niż Polacy...