|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Popatrzyłem, spodobało mi się, faktcznie. Na tyle, bym znów przemówił
![]() ![]()
|
![]() |
#23 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() No to w końcu przyszedł czas na konkrety.
Żadnych zapowiedzi (które były mylone przez ludzi z prologiem! <sic>) Tutaj możecie zobaczyć prolog wraz z częścią pierwszą (płynne przejście) Prolog jest zrobiony w moim stylu ![]() Mam nadzieję, że się spodoba. Aha od razu uprzedzam - ja w moich fake stawiam mocno na fabułę. Więc jeżeli ktoś mi będzie pitolił że za dużo dialogów to niech lepiej nie czyta więcej. Nie bawię się w płytkie twory. Have fun... Prologue --- --- --- --- Część I --- --- --- --- --- --- ---
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Maj presies! Ehie, ehie, ehie!
Jest wery good, ale widze pare niedociągnieć np: Scena druga - najpier pali sie strzecha, potem mury ![]() Scena czwarta - czemu ta laska taka rooshofa? Scena piąta - jak dla mnie, zbyt jaskrawe światło Wszystkie sceny części pierwszej - to samo co scena piąta prologu '^^. Więcej nie widze, no może jeszcze to że troche krótkie.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Jak na razie nudy
![]() Oceny nie daje bo niewiem jaką.
![]() |
![]() |
#26 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Laseczka rooshofa bo taka z tego co wiem ma być.
Ale tam przejechać pare razy czarną kredką to żaden problem. Pojade, zobacze jak będzie wyglądać i najwyżej podmienie ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Chyba mnie nie znasz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Virusmaxi
Przecież to Prolog ![]() ![]() @Topic Oby jak najczybciej była pierwsza cześc ![]() Ale widze tam mój Outfit ;] Jak miło Xd
![]() Ostatnio edytowany przez Sezowaty - 12-02-2007 o 09:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie chce mi sie pisac bledow, pare jest. 8/10
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Strzecha jest sucha i od razu się fajczy a mury na końcu. Nawet jeśli są tam drewniane słupy.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Strzecha czyli to co na dachuy drogi Eerionku
![]() Strzecha zazwszyczaj jest ze słomy (to co zostaje po skoszeniu zboża), może też i z siana. Jest bardzo sucha i łatwo palna, dlatego zawsze pali się jako pierwsza.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() No, no. Fake trzyma klimat. Zapowiada się świetnie. Jak narazie 9\10. Byle do next part'a
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Nio! Będzie co oglądać ;] Nie wątpie.
Robiąc rozbudowaną fabułę można narazić się na nieścisłości. Oby było ich jak najmniej. Ale będę miał oczy szeroko otwarte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Świetnie, mości eerion. Widac, że dotrzymałeś obietnicy i wziąłeś się do roboty nad dziełem. Szkoda, że pozostałe trzy leżą odłogiem
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() No. Ciekawie się zapowiada ale jak dla mnie za wolno robisz next party
![]() Fabuła taka niezrozumiała ale to akurat lubię. Rób szybciej, dalej a będzie cool. Narazie 9\10
![]() |
#35 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Drakon:
No niby tak. Ale są 2 opcje: 1. Jeszcze nie doszło do strzechy (no tam jeden płomień, ale to była stop klatka zresztą, więc mogło nie pójść na resztę ![]() 2. Jeżeli miasto jest przy rzece to w trakcie oblężenia polewa się tak łatwopalne rzeczy wodą - żeby przeciwnik jedną strzałą ci miasta nie sfajczył. Oczywiście nic nie jest bez skazy - mieszkaj w pół gnijącym domku ;P Cytuj:
A to trochę trwa. Jak na razie na zapowiedź, prolog i odcinek zrobiłem lub zedytowałem ponad kilkadziesiąt grafik. A to momentami trwa. Zwlaszcza gdy musisz nakładać ręcznie pixelki, bo nie da się tego w PS pokolorować Cytuj:
![]() Reszta tez pewnie gdzieś wyląduje Cytuj:
Planuje po następnym odcinku skończyć Cykl Co do innych 2 projektów - chodzi ci o opka? Opowiadanie Cykl zarzuciłem, o czym wiesz. A do Wilka nie mam teraz Veny
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ano wiem, pisałeś wczoraj. Te Twoje opowiadania są jak moje - odkładane tak długo jak się da
![]() Trzymam kciuki za kolejna część.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Potwierdzasz tylko to, że... Myślałeś, że chce napisać coś złego? Nie! Kontynuujmy... jesteś znakomitym fake makerem!
![]() Ostatnio edytowany przez LolnY - 15-02-2007 o 11:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Coś słabo z commentami.
Cżyżby ludzie się tak wcześnie wystraszyli ile jest do czytania? Jeśli tak to ja może powinienem zawiesić Enchanted, bo po co pitolić się przy grafikach, przy fabule, jak tego nikt nie przeczyta później, bo "Nie chce mi się czytać" =f
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Rob rob... Znasz moja ocene. Jak zawsze swietna fabula, co zwycieza nad grafa
![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() eerion... nawet nie wiesz co Ci grozi za przerwanie pra nad fake'iem i opowiadaniami... Śmierć przy tym to pieszczota.