|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 | |
|
CS Tibia.pl Team
|
No cóż.
Co mogę powiedzieć? To chyba pierwsza zapowiedź fake. Tak na zaostrzenie wam apetytu ![]() Pierwszy odcinek będzie najprawdopodobniej w przyszły weekend Have fun & Commentz a lot ![]() Zapowiedź - tutaj Prolog & Część 1 - strona 3 Część 2 - strona 5 --- --- --- --- --- --- Trochę nietypowe, ale mam nadzieję, że zostanie przyjęte odpowiednio. Trochę pracy mnie to (+ parę innych rzeczy które zostaną później wykorzystane) kosztowało. Podziękowania dla: Sezu (Za grafikę, wysłuchiwanie mnie i nie sprzedanie mi bloka gdy nty raz prosiłem go by mi coś skrytykował) Ignatiusa (Za to że jest w pewnym stopniu moim fabularnym motorkiem napędowym) Oraz dla wielu innych którzy pomogli mi w ten lub inny sposób ^^
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 18-02-2007 o 00:20. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
Zapowiada sie ciekawie
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
ładnie wygląda .....Najlepszy jest Napis
![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
Ciekawe. Nie mogę się doczekać pierwszego odcinka tylko błagam cię bez płonących napisów w ps, jest to tak popularne wręcz wnerwiające i tak łatwe. Pamiętam kiedy jeszcze po raz pierwszy miałem psa to znalazłem na necie poradnik jak go robić, kończąc ten napis myślałem, że cały ps jest bardzo łatwy w obsudze
. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
A myslalem, ze Kraon sobie robi jaja z tym twoim fake'iem... xD
no dobra co mysle: Fabula sie jakos zapowiada, chociaz czuje w powietrzu won wojny... Powinienes uzywac krwi ciemniejszej, bo ta jasna w ogole do klimatu nie pasuje. Graficznie tez jest ponad przecietna. Efekt najlepiej robia te napisy, bo wprowadzaja nas do swiata. Chociaz nie sa trudne do zrobienia .A tak na ogol to czekam z niecierpliwoscia. PS. Jak nie skonczysz cyklu, dorwe cie i powiesze za jaja!
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
|
Czekam na pierwszego parta z wielką niecierpliwością
Jeszcze ta niecierpliwość jest podsycana tą ciekawą zapowiedzią fake'a Tak jak reklama w TV ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
|
I to sie właśnie nazywa prolog!
A nie jakiś badziew co bohater sobie chodzi i coś tam robi...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
ładne fajnie się zapowiada i tak dalej
Nie oceniam prologów.Ale ten mi sie podoba poczekamy zobaczymy. |
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
|
No, ladne. Prolog jest dobry, chociaz nic nie pokazuje
Czekamy na wiecej.
|
|
|
#11 | |||
|
CS Tibia.pl Team
|
@uP:
To nie jest prolog ![]() Nad prologiem się wciąż zastanawiam czy go zrobić czy nie. Jeżeli będzie to njaprawdopodobniej płynniy przejdzie w część pierwszą Cytuj:
Zanim Enchanted się rozkręci Cykl będzie skończony Cytuj:
Potrzebowałem tylko na początku napisów
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
Heh. Ładnie się zapowiada
pozatym wszystkie te napisy umiem robić, i wiem ile potrzeba czasu na stworzenie lodowego. Już nie moge się doczekać! |
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
|
Beznadziejne. Puszczenie 4 obrazków z evul napisami, które zrozumieją 1/4 forum. Nic innego, jak reklama i zdobycie popularności tematu.
Po tych ścinkach nie zapowiada się nic ciekawego. Przynajmniej dla mnie. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
|
Heh... Fajne te outfity porobiłeś ^^ No... Czekam na pierwszy odcinek
Coś mi się zdaję, że to będzie warte oglądania ![]() @eerion A ja ci może nie pomogałem oceniając ^^
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
|
Skoro nie prolog, to jak to nazwać? Trailer? W sumie może być i trailer
![]() Nie mylić z triler prosze... Tylko wiesz Eerion, nie rozkręcaj sie za bardzo nad Enchanted. Ja wiem jak to jest, rozmyślisz się nad kolejną częścią, (bo tą masz już w myślach ukończoną) że asz pogubisz sie w pierwszej i w ten sposób nie zakończysz pierwszej... To samo stało sie z moim TT2 ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
|
Ciekawie się zapowiada... Narazie nie oceniam. Napisy... łatwizna
Przy następnej części ocenię ![]()
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
zawsze muszą być te "PROLOGI"??ZRÓBCIE Fake"i GO dajcie bo to nudne sie robi ;D
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
oo, widze że szybko sie uwinołeś ;]
Będzie co oglądać =] I ja bym zrobił prolog. Taki trzymający w niepewnośći, pełny nieścisłośći i tajemnicy. Czekamy na next. |
|
|
|