|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja tam nie angażowałem się w turniej, bo wole pokibicowąc ^^ I nei miałem chęci na to
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() A ja z Magic Masterem
![]() Ciekawe czy dam rade ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() Forum jest dobre nie tylko dla fanów tibi, znajdzie się coś także dla miłośników opowiadań, grafiki i innych. Ogólnie forum jest głównie o grafice i fakeach. Oprócz tego wizję dopełniają dobrzy modzi, znają się na rzeczy, oj znają znają....
Oprócz tego chciałbym przedstawić propozycję. Otóż to co byście powiedzieli o Fakeach typu- gra RPG? Można zrobić specjalny dział i jazzda!!! Polecam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Wątpie, żeby byli lepsi niż Miszoł, a poza tym w gre wchodzili by tylko użytkownicy z doświadczeniem RPG'owym, aby nie robić takiej szopki jak na forum, które niedawno padło (hacked).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() hehe... Na mnie możecie liczyć za tak pół roku, powoli nabieram doświadczenia, tylko mam problemy z ścianami i innym
![]() Tą ,,lepszą" historiję zostawię na później, głupioby zniszczyć tak dobry temat, aj dopiero się uczę ![]() Ja co najwyżej mogę wymyślić historyjkę, a graficy poszliby do roboty ![]() |
![]() |
![]() |