|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom mag.: 5
|
![]() jak hunciłem kiedyś moim pallem (hakniętym
![]() i tak sobie rady nie dasz bo jak walnie cię łapą min 100+ + 200+ wavem i jeszcze gfb to masz posrane = dead
Innosek: "I jak zawsze sukinsyny obiecywali złote góry dla FACC, a gówno dali... Omg ofcoz bank i ch*j" szacunek dla gościa ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Eternix - 20-02-2007 o 14:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2007
|
![]() yyyyy.....raczej nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dl zadko wali comba, ale potrafi zabrac 800 hp w ciagu jednej tury, ostatnio takie combo wylapalem, z zoltego na black hp polecialem kiedy gonilem go gdy uciekal na czerwonym, mialem exhousta od hmma, teraz zawsze sie pilnuje zeby miec zielone zycie jak walcze z DL. Dodam ze moje zolte hp to 1083 hp i malo mi zostalo ale zdazylem sie uhnac. Generalnie polujac na poi czesto mam 3-4 DL na raz zanim jednego ropne i nie trace wiecej niz 600 hp lurujac jednego z nich pod rope point, a trwa to z 2-6 sekund.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Erig tak napisał, więc myślę że jak będe unikać fire wave to sobie poradzę.[/quote]
erig pisze duzo zeczy ja oberwalem za 918 @topic ja z sca w eq opisanym w podpisie i ring na loozach klepe srednio jeden uh na dla ;p czasami 2