|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Mojim zdanim lunarka rox! wprawdzie ceny były kiedyś mniejsze ale i tak spoko!
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Łódź/Olechów/Druga Strona Zakładowej
![]() |
![]() Jeśli chcesz walczyć ciagle o przeżycie i nieejsteś noobem(niekradniesz niebijesz skuli niepsizesz złych słów), to wybeirz isara(ten serv niby taki zły, ale ja tam gram i wiem jak zrobić żęby niebyć hunted...musissz być niepubliczny i niezaczynać nawet z 8 lvlem (dla dt nawet zabciie 8 lvla to dobry pomysł aby cię hutned)
jeśli chesz bić tylko stowry wybierz no pvp(nieradze) jeśli chcesz się naparzać na każdym kroku wybierz inferna/dolera również nieradze jeśli qmpli niemasz |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na emeryturze
Imię: Fire Brix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Downy 4ever :)
Świat: Julera
Poziom: 68
Skille: 22/29
Poziom mag.: 61
|
![]() Ja se gram na Julerze i nie jest zle...
Polaków nie jest zaduzo ale moze to i lepiej... A ceny to tu z każdym dniem spadają!!! I jak ja mam tu ku*** zarobić!!! Niedlugo to tu bendzie taniej niz na antice!!! ![]() A te je**** BRce... Juz coraz bardziej sie bezczelne robią!!! Wcześniej to było... Br:hi Br:br? Ja:no Br: ok... A teraz!!! Br: srumo pumo de bp a hmm? Ja:?!?! Br:Br? Ja:no Br:bye!!! Ja kiedyś tych wszystkich BRców za**** __________________________________________________ Ale takto to spoko server ![]() |
![]() |
![]() |