|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chlopie potren, ja 14 lvl pallkiem na non pvp (! tak jak ty!) mam 57 dista -.-
Lazilem sobie na edron na trollach ze spearami i jakos tam powoli wpadlo 50 a reszta na cyckach podskoczyla ![]() Kur*a double -.- Laga mialem.. Ostatnio edytowany przez Cashtan - 16-02-2007 o 11:31. Powód: Lubie edytowac. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Ile wart ten emerald?... a co do filmu to moze byc 6/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Przestańcie pierdolić ciągle "zal.pl, zal.pl" to jest chore. Pokazać coś dzieciom...
Na Wyverny mozna sie przejśc dla rozrywki, bo na guardach zasnać idzie ;p
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Stary nie zebym cos mowil ale ja mam na 10 lvlu skille 70+ xD
Gram dosyc dlugo...(niegralem rok) i wiem ze raczej nie warto czekac 5 minut na respa jednego wyverna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Exiva me :S
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mboc
Świat: Azura
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Raczej 3 min 40 sec :S @autor THX THX THX !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ReAd ThIs iN 45 SeCoUnDs ![]() ![]() ![]() äüö HaHa po niemieczku xD nie pszeczytasz!! 16:24 Szaman Med'Kaze [11]: zapisz mie na chwile na pacc Noob plz Ostatnio edytowany przez Yokomashaki - 26-02-2007 o 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() gz skillomaniaku, ale mi zwisaja skille, ogolnie robie takie, jakie potrzebuje, a twoje jak na 10 lvl sa nienormalne wrecz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bunz
Świat: Refugia
![]() |
![]() Lol ja na swiecie no-pvp mam 30 lvl i 64 dista i mi wystarcza ... zanim ty wbijesz wiekszego dista ja bede z expem na plusie ... nawet gadalem z 57 RP ma 79 dista i co z tego ... ??
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() no na 10 lvl skill 70+ to moze jest ..hm..no moze ma znajomego sorca co mu monki stawia czy cos takiego;S no ale taki skilowanie to samobojstwo;p bo mlv sie beznadziejnie treni(10lv-45many) wiec trzeba siedziec przy kompie..lepiej wbic juz ten 20 level, miec te 80 czy 90 many i juz na luzaku trenic.A poza tym skille nie są po to zeby sie nimi chwalic..po prostu jeden ma wiecej czasu na gre a drugi mniej, a i jeszcze jedno skill ma pomagac wam w grze a nie słuzyć do pysznienia się nim
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 26-02-2007 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() narzekacie na filmik a z góry napisane tutorial dla low lvl palków.
ja nie jestem low lvl, a juz napewno nie palkiem wiec nawet nie ogladam. wkurzaja mnie komcie narzekajace na temat. myslicie ze forum jest dla samych pro pekerów albo pg expers? kazdy kto tak uwaza niech spi....la szukac takiego forum.
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Golem Thod
Gildia: Malazan Empire
Świat: Furora
Poziom: 45+
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Omg idz na guardy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Jak mam odtworzyć ten filmik?
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() winamp, jak zwykle
![]() edit 2 spróbuj format c://
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 03-11-2007 o 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Na winampie nie mogę otworzyć ani na windows media playerze. Czy ktoś mógłby opisać tą taktykę? I jeszcze jedno. czy to jest to miejsce kolo Kazo gdzie trzeba użyć 9 palceli aby wejść?
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a tak pozatym to fajnie sie skiluje na goblinach w edron, dużo goblinów i jeszcze kamyki... |
|
![]() |
![]() |
#37 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
Ap ropo, 70+ dista na 10lvlu jest normalne, ale z botem, tak samo gobliny, NG lub BlackD i można tam śmigać.
![]() |
![]() |