|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm .. mysle ze po woli mozna zaczacz juz gre bo chyba nie bedziemy
czekac do maja lub czerwca ![]() Jakies wskazowki to ma byc rodzinka czy co ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
|
![]() Dobry pomysl . Najprawdopodobniej zaczne grac z Wami. W tibi gram ponad 2 lata ; ) . Proponuje zebyscie podawali jakimi porofesjami bedziecie grac . Ja zaczne palkiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: Lublin, CA
Stan: Niegrający
Poziom: -10
|
![]() Mozna zaczac juz, bo przeciez gramy na istniejacym juz swiecie. Moja propozycja to zwykla gildia. Co wy na to?
Edit: Ok, dobry pomysl. Ja rowniez gram palkiem. Ostatnio edytowany przez CRX - 28-02-2007 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja chetny, jak cos wystartuje napisz na prv, narazie powiem tylko ze tibia to tylko gra i nie przejmuje sie jak padne itp.
pall : ) Doszedlem do wniosku, ze jesli bedziemy czekac na crx'a to lepiej bedzie na nowym swiecie ( mam nadzieje ze letni update przyniesie nam taki) Ostatnio edytowany przez st1L - 28-02-2007 o 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() Tzn. w miare mozliwosci bede sie logowal, ale na pewno nie wystarczy mi czasu do normalnej gry. Niech sie jeszcze reszta wypowie na temat tego, czy mamy stworzyc gildie czy rodzine. Wedlug mnie gildia to sluszny wybor
![]() Kolejna sprawa to chyba lista chetnych, wiec napiszcie jaka profesja gracie i zrobimy spis. Ostatnio edytowany przez CRX - 28-02-2007 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raczej gildie. Mysle ze teraz powinismy (w najblizszym czasie) zaczac juz powoli grac . Ja rowniez duzo nie bede grac w tygodni (szkola;/) w weekendy postaram sie nadrobic . Crx zrob spis na pierwszej stronie. Widze ze jak narazie all chca palkami ; ).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja wlasnie teraz nie mam ... ; /
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja zrobie dzis albo jutro
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja juz zrobilem postac, ale czekajcie. Najpierw niech wszyscy chetni podadza mi profesje jaka chca grac, zrobie spis (patrz 1 post), bo teraz juz nie wiem kto chce, a kto nie. Moze ktos jeszcze sie zglosi?
Pacca bede mial w maju. Ostatnio edytowany przez CRX - 01-03-2007 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Witaj.
Chetnie doloacze do ekipy na jakims serwerze.Ale 1 warunek kazdy z druzyny zaklada nową postac! I'm Druid Pacc w Czerwcu |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() @mistical
Kazdy zaczyna grac od poczatku Widze ze powoli ekipa sie zbiera. Mam nadzieje ze to wypali ![]() Ostatnio edytowany przez dymek890 - 02-03-2007 o 08:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Białogard
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uchi Obito
Świat: Secura
|
![]() Azberito Here. Ja nie mam zamiaru grac na Askarze czy jakims innym dennym starym serverze i to jeszcze robic gildie zamiast famili wiec sie wycofuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() YO
Chcialbym zagrac z wami a mysle, se sie nadaje ;D W Tibie gram 3 lata, miałem już postacie powyżej 40lvla (60ed to moj najlepszy) Moglbym z wami zaczac grac poniewaz drutem gra mi sie najlepiej Jakby co to piszcie na pw ![]() PS aktualnie nie mam Pacca ale moge w kazdej chwili miec
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @obita
bylo juz mowione ze to bedzie gildia.; ) i nie rozumiem co ci sie w serwerze nie podoba xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hmm ja odpadam, odezwijcie sie jak bedziecie chcieli cos zalozyc na nowym servie (mam nadzieje w letni update), narazie bede gral swoim nowym pallkiem na xerenie.
Jak wypali Wasz plan to powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Świat: Obsidia
![]() |
![]() @autor
mysle ze w ten sposob nie znajdziesz dobrej ekipy ,nie zebym cie krytykowal ,ale wiesz ,tu potrzeba jakiegos zgrania ,a nie tylko ludzi ,przeciez nawet nie wiesz czy ludzie ,ktorzy sie zglosili nie maja 11 lvla ,ktory wbijali przez 3 miesiace |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Białogard
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uchi Obito
Świat: Secura
|
![]() Znowu Ja. Nie bede gral bo :
1. Stary server nic mi się nie zwróci (ceny ;/) nigdy się nie wybijesz z lvl. 2.Gildia sux. Bo jak jest rodzinka to kazdy moze isc do gildi odpowiedniej dla swojego lvla a nie siedzieć w jednej. 3. Racja nikt się nie zgra cos czuje więc ide na Candie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
|
![]() Wlasnie mija 666 obejrzen tematu
![]() Mistical_Druid Jak narazie wszyscy, ktorzy sie zglosili nie maja postaci na Askarze. Azberito i st1L Ok, nie ma problemu. Pyro Aris Wlasnie tego sie obawiam, ale zobaczymy czy to wypali. Jesli bedzie za malo osob, to klapa. Azberito 1. To zalezy, jak na to patrzec. Wedlug mnie obecne ceny nie sa na tyle zle, zeby byc stratnym. 2. To akurat prawda. Rodzinka jest w porzadku, ale po to zaczynam od poczatku z innymi, zeby byc mniej wiecej na tym samym poziomie i razem i w jednej gildii. 3. Poczekamy, zobaczymy. |
![]() |
![]() |