|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Carker
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Army of Death
Świat: Kyra
![]() |
![]() @Offtopic
Gdy patrzylem na 1 strone, zobaczylem ze tu sa osoby ktore nigdy nie byly/byly po update na tiquandzie na hydrach. Z hmm oplacalo sie walic gdy nie bylo wandow. @Topic Blocker : 60~ lvl i lajt. Gdy na huncie jest np. 2 sorcow wtedy jest wieksze waste, a co za tym idzie mniejszy zysk. Dlatego druid do sio jest bardzo potrzebny. Technika bardzo prosta, bloker stawia fire fielda i ustawia sie z hydra na skos, Ty i druid po 2 dsy, dsy blokuja i bija hydre, Ty WoI, druid volcanic rod. Ofc utamka, caly czas pilnuj tego, wystarczy nieduze combo i jestes zownowany... Haha, z tym pytaniem jest roznie. Raz mialem bohy i rh w jednej hydrze a raz warrior helmet i pare rohow na 3h huntu (: To wszystko zalezy od szczescia. Co do hitow, jesli bloker jest dobry, wie jak sie polapac, nie dostaniesz żadnego hita. Yours, Carker
Member of [GUILD]Army of Death[/GUILD] Kyra 4ever. Alea iacta est. I got a dream, that I'ma look deep within' myself. Proud Member Of Oldschool's Maniacs Proud Member Of Manga & Anime Otaku. Yours, [CHAR]Carker[/CHAR]. Ostatnio edytowany przez Carkerek - 23-02-2007 o 12:09. Powód: (: |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aż 60 lvla kinio nie musi miec
jak umiesz to od 30 se poradzisz , a naprawde fajnie to od 45 lvla poprostu latasz i lurujesz ![]() co do hmm Nie potrzeba jak sie zle ustawi to kinio musi wymanewrowac ![]() jak nie umie to niech nie idzie . ![]() A loot hummmmm...... Raz poleci ci 2 rh w ciagu godziny , a czasem po calym dniu jeden warrior helmet
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Chyba chciales napisac "exeta res" a nie exevo res <-- to chyba z jakies ot wzioles xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Żabno k. Tarnowa
Świat: Isara
|
![]() Nie chcąc zakładać nowego tematu pytam się czy 46 ms z 45 mlvlem nadaje sie do bicia hydr taktyką bloker (80 ek) 2 dsy + wand + vis? Koszty bez znaczenia wazny szybki exp. Lepiej duży czy mały spawn
? Proszę wziąść pod uwage ze to Isara (max 400 osób na servie a w nocy kolo 100 ) i na małym spawnie trzeba troche poczekać.
"A człowiek pokonał bestię" i moja rada "Jak wodospad Niagara miej siłę uderzenia i siłe przetrwania jak wulkaniczna lawa" Ostatnio edytowany przez Unnamed Glum - 01-03-2007 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() no napewno bedize to duzy resp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() czemu co poniektorzy mowia ,ze bloker musi miec 60-70 lvl ? bzdura
starczylby 40 ,moglby byc nawet 30+ ale to bylo juz waste |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gremlin, co myślisz o moim sposobie na expienie wiem ze waste dosc spory ale tu o zarobek mi nie chodzi. Boje sie o to ze zanim zdaze zabic z visa i wanda hydre to zabraknie mi many. Czy poradze sobie z 2 hydrami jezeli zaistnieje taka sytuacja? Osobiscie sadze ze nie bardzo ale moze sie myle. 80 ek 2 hydry na raz powinien blokowac bez duzego hardcore.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() lol...
Na malym spawnie to 30ek moze juz blokowac... Ja 50ek blokowalem 3 hydry na raz, a sorc bil je z mort hura ( na swiecie pvp ) i jakos sie dalem rade uhac. Ekipa to 30+ knight 30+ms i 30+ed i mozecie sobie huncic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Unnamed Glum Ja polowalem wten sposob z kolega 45-50 ed z 50 m levelm sporawy waste, a i exp nie najlepszy(mielismy maly spaw i trzeba bylo czekac na hydry). Osobiscie bardziej polecam vampy jak masz blokera.
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dzieki za rade. Może rozwiniesz wątek vampów bo do tej pory bilem to w tar pits na -3 i troche za tp w Stone tomb. Wredne bestie z nich. Myslisz moze o vamp hellu i gfb? Widzialem jak 40 elderek expil tam z dsem i co wypad mial vampke. Dzis probowalem bic dragi z visa. Nawet idzie ale ze 3 razy mialem deep reda. Waste zależnie od lootu ja bylem z 500 gp w tyl. Sam juz nie wiem co bic sorcem gram pierwszy raz xD paladynem inna sprawa. Pozdro i dzieki za rady!
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na wampach obowiazuje jedna zasada, nie ma shielda-jest waste. Tar pit jest chyba trudniejszy niz vamp hell, w vamp hell nie masz bone beastow a jak sie ostroznie poiruszasz to nie ma wiecej niz 2 vampy na raz. Jesli polowales w tar pit to rownie dobrze mozesz isc do vamp hell, ale na tym levelu polecam blokera, na pierwszy spaw mozna gfb, tylko niech bloker sie postara lurnac jak najwiecej vampow na siebie.
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Stan: Początkujący
|
![]() Lol jak wasczytam to zle mi
team:bloker druid i ty Co wziasc ![]() technika :stawiacie po 2 dsy i jedziecie expa dostawalbedziesz ok 600-700 (bez hmm) loot zazwyczaj sie NIE zwraca ale czasmi mozesz miesz fuksa i sie zwruci z +
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() jak robic eby bylo najmniejse waste i na malych levelach expic?
odpowied jest prosta. 1.team: -bloker -ed -sorc 2.bic na malym respie: potrzebna bedzie macheta. trzeba lurowac hydre pod drzewko u gory. shoterzy stoja na dole. pozniej podchodza. 3. summony - ed sumonuje 2 ds -sorc 1 ds bloker musi tak ustawic hydre zeby ja 3 dsy zablokowaly i tym samym uniemozliwily ucieczke. 4. bic tylko z wandow: -drut volcanik -sorc woi wg mnie w takim wypadku jest najmniejsze waste. a jezeli cos wyleci to jest sie duzo na +. im wiecej sie siedzi tym wieksze prawdopodobienstwo ze cos poleci. zalecane 5h huntu . powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 95~
|
![]() Up
Wystarczy sciac trawy dookola drzewka i juz zamiast 3 dsow moga byc 4 ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: Nidzica
Świat: Xantera
Poziom: 51
|
![]() Jeżeli powstał owy temat o hydrach co coś się zapytam.
Mam 48 lvl eq: G armor,k legi,boszki,rh,demonka,bs,gs,platinum amulet. Skile 74/71 wiem że do dupy ale na 50 lvlu dopiero wbije 85/85 mam zamiar huncic z 34 ED kolegą więc niema nawet takiej sytuacji że thief. Możliwe ze 34 MS. Możliwe że ten 34 MS nie pujdzie ale wtedy w jego miejsce kogoś innego znajomego i zaufanego sobie znajde. Na jakim respie polecacie huncic. Nie bloczyłem jeszcze hydry więc chciałbym zobaczyć jakto się odbywa itd. I ile bym musiał huncić żeby się zwróciło? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
![]() ja bylem na hydrach pierwszy raz na 45 lvlu.
Bylem ja (45 ms), kolega 70 ek i kolega 68 ms. Bloker bloczyl, wyzszy ms psotawil 2 dsy i visowalismy ^^ Bylo by fajnie zeby nie ded msa tego drugiego ![]() ALe waste nie bylo ![]() A i tak wogle to visuj z utama, strata uhow dla blokera przez hmmy gdzie bijesz po 40 na tym lvlu ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może ktoś mi pomóc, tyczy się mojego posta @Up ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() odradzalbym hydry na takim lvl, pare dni temu kolega na 68lvlu padl na hydrze
![]() A jesli musicie isc to tylko i wylacznie maly resp. Na 95% sie nie zwroci, na 34lvlu beda dluuugo bic hydre, a to oznacza duzo uhow (bo masz za malo hp zeby sie wyrabiac z exura). W ogole nie zdziw sie jak bedziesz musial w trakcie hydry pil mf, bo moze many braknac na exete... Ale jesli musisz isc to idz na maly, a jak bic to poszukaj filmiku, bo to trudno opisac ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki za pomoc. ostatnio byłem na hydra eqq quest. w miare szybko i sprawnie poszlo. koledzy 34 ed 34 ms zrobili po dsie ustalem w kat.. oni z visa...
Poszlo tylko 3x exete a na mnie ani 1 sio, chociaz stala naprzeciwko mnie. Wiem ze zle zbloczylem ale nie bylo innego wyjscia ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() to miałes potowrne szczeście skoro wyleczyles sie exura (rozumiem ze nie dostałes ani jednego water/poision storm albo max 1 inaczej by się nie udało
|
![]() |