|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Która część tej słynnej serii podoba Ci się najbardziej? | |||
Grand Theft Auto |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 5.47% |
Grand Theft Auto London |
0 | 0% |
Grand Theft Auto II |
9 | 7.03% |
Grand Theft Auto III |
16 | 12.50% |
Grand Theft Auto Vice City |
45 | 35.16% |
Grand Theft Auto San Andreas |
51 | 39.84% |
Głosujących: 128. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() W GTA zawsze w dużej mierze chodziło o humor, tylko w I i II był bardziej "słowny", a w SA jest dużo też "pokazywanego" i dlatego może wam nie pasować... To nie niszczy klimatu, GTA zawsze takie było, ale wcześniej nie zwracaliście uwagi, bo trudniej było to zauważyć bez dobrej znajomości języka - teraz te elementy są oczywiste.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() San Andreas goruje.
Cenie ja za klimat i duzo opcji. Podoba mi sie w niej latanie roznymi samolotami i plecakami. Dobre jest w niej tez umiejetnosc plywania, ktorej Nie bylo w poprzednich wersjach. (o Boze!) Prezentuje sie dobrze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Gta 1 i Gta:London. Wiele czasu sie spedzilo nad tymi grami.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dodaj do sondy GTA, GTA LONDON i GTA2 :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Już dodałem. Nie licząc tych wersji 3D najbardziej zapadła mi w pamięć część druga. Bardzo podobał mi się klimat panujący w tamtejszych miastach. Granie w część pierwszą polegało raczej na zabawie w poprawne jeżdżenie po mieście, gdyż ze znajomością angielskiego było wtedy cienko. ;]
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() vice city bo ma to cos
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
![]() |
![]() Najbardziej podobało mi się GTA 2 i SA, w SA wkurzajace są tylko misje na pustyni (Desert), jakbym chciał sobie polatać samolotem to bym siobie jakis symulator sciagnal czy coś
![]() VC tez nie jest złe, na temat 3 sie nie wypowiem bo-mozecie nie wierzyc-nigdy nie grałem hehe ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: carlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Beksior osb
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 14
Skille: 41/32
|
![]() Mi sie najbardziej podoba Grand Theft Auto San Andreas ale tera w nią nie gram
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Master Alucard
|
![]() Najbardziej GTA2. Pamietam jeszcze teraz. jak z kumplami zarywalismy noce, zeby robic sieke na miescie lub wykonywac zadania dla Yakuzy
![]() IMHO pytanie w sondzie jest zle zadane. To oczywiste, ze wiekszosc osob zaznaczy najnowsza czesc. Srednia wieku forum wacha sie w granicach 12-14 lat i malo kto zagrywal sie w GTA1 w czasach jej swietnosci. A teraz, gdy "fajne" gry to np. oblivion, san andreas, DMoM&M, to takie zwykle GTA jest dla niego po prostu tandetne...
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 25-02-2007 o 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Ja sam zarywałem nocki przy GTA2, ale zaznaczyłem w sondzie GTA:SA... IMHO jest po prostu lepsze i ma ciekawszy klimat
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sondzie nie ma Vice City Stories i Liberty City stories...
GTA SA za samoloty i skoki na spadochronie ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2007
|
![]() Panowie z Rockstar Games przeszli samych siebie tworząc San Andreas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... I mam dylemat...
W GTA grałam... To była moja pierwsza gra ;D Bardzo fajna. Czasem spędzałam z 2h na graniu w to (wiem, że to mało(tzn. jak dla kogo...), ale wtedy rodzice nie pozwalali mi na więcej - 3 klasa podstawówki ;D ) W GTA London grałam również, ale nie przypadła mi do gustu tak jak zwykłe GTA. GTA2... Ach... była świetna (Yakuza rulez xD) GTA3... Wielki przeskok, jak już moi przedmówcy pisali. Nad pewną misją spędziłam kilka dni (gdzie trzeba było stragany Cartelu rozwalić ;d) GTA Vc... też bardzo dobra, ale, wg mnie, już nie taka jak III. GTA III mi się bardziej podobało np. ze względu na bardziej... realistyczną (?) grafikę. Po prostu, bardziej mi się podobała. W GTA SA nie grałam. M. in. dlatego, że nie mam DVD :/ Podsumowując... stawiam na III ![]()
Mark Twain Nołt Ostatnio edytowany przez (nie)normalna - 25-02-2007 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() na moim kompie również pierwszą grą było gta 1, w które to od jakiegoś tygodnia od czasu do czasu znowu gram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Boze... co was tak podnieca SA... ja przeszedłem SA 2 razy i już rzygam kałem wyobrażając sobie misje w SA -.-... VC było krótke (w 2:31 h przeszedłem), GTA 3 była świetna i taka pozostanie.
|
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Gta Vice City rządzi... Klimat, misje, postacie, po prostu najlepsza część...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Gta 2 rox, chyba zaraz sobie pogram! ;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartek thug
Profesja: Royal Paladin
Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
|
![]() gta;sa kocha mza ten klimat w stylu yo nigga
![]()
THUG LIFE - The Hate U Gave Lil Infants Fuck Everybody 2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P. 21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k 15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>() 00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() GTA to kiedys bylo cudo ^.-
Pamietam jak zawsze sie jezdzilo po miescie by rozjechac gang i zobaczyc napis 'GOURANGA!' : ), lub szukanie czolgu. London - W te czesc malutko gralem. Ale co pamietam to fajne bylo rozjezdzanie golebi i lebki policjantow na gorze w okraglych helmach : ) Gta 2 miala swietny klimat. Grafika poprawiona i wybor miedzy dniem/noca. Pokazna ilosc broni (laser byl tylko w 2 ; p, nie zrobili go w innych czesciach) 3 - Wielki przeskok w 3d, helikoptery, statki, ludzie sie roznili od siebie, chociaz i tak czesto tych samych sie spotykalo. AI poprawione w porownaniu do poprzednich czesci. Nieskonczona ilosc zyc/zlapan przez policje. Chociaz strasznie wkurzaly mnie te 'rece - mloty' VC - Odwzorowanie terazniejszosci. Z jednej strony miasto ma same hotele, neony wszedzie, bogate samochody. Z drugiej dzielnie opanowane przez gangi. Stare domy, bieda, 'kaszlaki'. I klimat koszuli hawajskiej. Duza nowosc to jest to, ze sie nie tonie jak sie wejdzie po kostki do wody : ), rowniez ingerowanie w ubior nasz. Liberty City Stories - W ta czesc nie gralem, wydana na gejboja. SA - Wprowadzona duza roznorodnosc dzialan. Gralem pare razy tylko u kolegi, ale widzialem, ze jetpack jest, mysliwce, plywanie, grubniecie/chudniecie, i inne simowate rzeczy. Vice City Stories - Wydane na PS2. Rowniez nie gralem ; [ Ciekawe komu sie bedzie chcialo to czytac ^.- Edit Glos na gta2, za swietny klimat i rozrabianie z flamerem krecac sie w kolko. Ostatnio edytowany przez Kwadratowe Koło - 26-02-2007 o 19:07. |
![]() |
![]() |