|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kriss de Valnor
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Dark of the Dead powraca
No tak. Ale celowo tutaj zakładam temat, bo w sumie znając życie to w większości będzie tu nie tyle o update, co o "tym, co sie nie podoba w ogóle" albo o "fantazjach". @ Topic: Jeszcze nasunęła mi się taka rzecz: dlaczego cele więzienne pod AB stoją puste? A może by tak je kimś pozapełniać? Na przykład takimi złodziejami, albo (nazwę ich ładnie) "takimi co w ramach kaprysu przeszkadzają w skillowaniu" ? Byłoby zabawnie ![]() A pomysł z prayer-skill rewelacyjny: już to widzę: wyznaczona Niedziela Dnia Modlitewnego i 50 ludzi sie ciśnie jeden obok drugiego w świątyni i wrzeszczą "send meeee a graceee" Różdżki dwuręczne ok. Ale takie limity na sprzęt również - marnuje się dużo rzeczy i potem zalega to tonami w kopalniach albo między trupami goblinów. A tak przydałoby się sorcom ![]() I bezdyskusyjnie koniecznie MUSZĄ zmienić wygląd plecaczka do outfitu !! No jak on wygląda ! Skandal. Jak klocek lego. Fuj. Ostatnio edytowany przez Sizel - 06-03-2007 o 20:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Ragnar the vith rell
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
jednakże visem nadal annihilujesz wszystko co żywe ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
![]() |
![]() lol jezeli wg ciebei +35 sorc/drut expi only z visa to gz.sorcowie na guardach expia przewaznie z wanda bo biora wtedy go na 3 shoty i do 55 lvl to wmiare dobry exp i loot
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
Wymagany lvl - 50 Mlvl - 6 Wymagane skille - 80 fightingu Koszt - Czar: 2k Koszt użycia: 20 sp, 200 many i 5hp/tura(2 sekundy to 1 tura chyba, czyli co 2 sekundy zabiera nam 5hp) Działanie: Zwiększa obrażenia do (dobra niech wam będzie) 190%. Czyli jak normalnie bijesz po 200, to będziesz bić po 380. To już jest sprawiedliwe, bo np 200lvl Knight(90/90) bije tak jakoś po ~250, a 200lvl Sorc(mlvl80) bije z Exori Vis po ~350 Dalej pieprzę głupoty? x.X down@ Szkoda... staram się ;d A te bateryjki to dobry pomysł xD
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 03-03-2007 o 17:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() ... i żeby sorcom i drutom wyczerpywały się bateryjki w różdżkach, żeby musieli dokupować!
Też jestem za wyrównaniem profesji, ale twoje pomysły są kompletnie idiotyczne. |
![]() |
![]() |