|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Polecam sprawdzoną sieć osiedlową jak już ktoś napisał wyżej , sam taką posiadam . Od paru ładnych miesięcy nie miałem kicka , laga czy coś w tym stylu ; ) , a płace co miesiąc 25 zł ; ) nawet transfery są znakomite ; )
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maver Tale
Profesja: Elite Knight
Gildia: Gladsheim
Świat: Hiberna
Poziom: 85
![]() |
![]() Witam
![]() Ktoś pytał o program kolejkujący pakiety, programy itp, otóż był takowy program w Pc world komputer expert, nazywa się on cFos Speed, ( link http://www.cfos.de/speed/cfosspeed_pl.htm kto nie chce nie wchodzic) Program jest darmowy na 180 dni, potem kosztuje 29 zl pełna wersja ![]() Można w nim ustawiać priorytety programów, że np. damy Tibie na " Najwyższy priorytet" a program p2p na " Niski priorytet", ściągamy wolniej ale tibia chodzi płynnie ![]()
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Jak ktoś wyżej napisał.. radiówka nie jest zła
![]() ![]() ![]() cena : 45zł na miesiąc... ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: Zambrów
Imię: Deadall Ikar
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() moim zdaniem powylanczaj programy typu emule, ares, gg, antivirus itp. i bedzie grzać tibia (ja mam switchem na 2 kompy i nie odczuwam roznicy w szybkosci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Ja mam neta 6.0 mb
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: Kwidzyn
![]() |
![]() Ja mam radiowe gó*** i płacę za 1mb/s a dostaje 270 kb/s -.-... Lagi? A da się grać bez lagów? Podobno się da kumpel mi mówił, bo ja niestety lagi 24/7 ^^ Mój kumpel ma Neo 1mbs i mu śmiga NIGDY nie miał lagów i to na Securze gdzie gra 950~luda
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() MBit a MB(bajt) to różnica - MBit to 8x mniej. Jeśli jednak masz 1-megabajtowe łącze, to zwracam honor.
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Neo to shit polecam każdego innego neta ja mam kablówkę i w żadnym mmo nie mam lagów (no może czasem w tibii ale wtedy wszyscy je mają).
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Imię: woah berry jerry
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
|
![]() ja na neo z 256 kb/s gralem i nie mialem lagow z neo 512 kb/s gralem i nie mialem lagow neo jest ok
pozatym to tibia zabiera kilka kB/s wiec to nie od predkosci lacza zalezy czy ktos ma lagi tylko od drogi jaka idzie sygnal jak sa lagujace rutery po drodze to nawet z 5 Mb/s bedziesz mial lagi
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Stargard Szcz.
Imię: Ładnie
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 55
Skille: 16/24
Poziom mag.: 52
|
![]() Ja mam neo 512kb/s i jak mam lagi to 2 tygodnie a potem luz a kicka miałem raz w całej mojej 3 letniej karierze.
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Ja mam wykupiona Neostrade 1024 a ze w promocji cos tam dostalem to mam niby 1312... chcialbym miec taka predkosc... niepotrzebnie przerzucilem sie z vectry 512 i w ciagu roku tylko raz nie moglem sie polaczyc ale wtedy tak reklamowali neostrade ze uwierzylem w jej magiczna moc i pokusilem sie jej zasmakowac aczkolwiek caly czas mam kick, lagi i sciaga mi sie wszystko tak jakbym mial 128 ...
![]() Podsumowujac ... NEOSTRADA RZADZI !!! Ostatnio edytowany przez Arverious - 13-04-2007 o 19:46. |
![]() |
![]() |