|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() a moze ktos sie wypowie na temat Mintwallin , tez bardzo popularne miejsce dla Knighta
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() abySS na serio da sie expic na dl i dragach tylko na exurach
![]() Live Rings + manaski Ale nie polecam chyba że masz chol.... dobrego neta i sie nie obawiasz laga . Best Sposob Ed badz Ms z 2 Ds do Blokowania by dl nie biegal ![]() I lecisz z koksem
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zern Elamiwyn
Profesja: Knight
Gildia: ----------
Świat: Secura
Poziom: 24
Skille: 61/60
Poziom mag.: 4
|
![]() AHAHAHAHAHAH na 94 10 uhów to co ty za NOOB jesteś ja osbiście jeszcze nie brałem GS'a (swoim charem) ale qmpla 68 knightem straciłem 2 uhy. Za to brałem już draga na 24 lvl'u i zeszły mi 4 uhy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() "AHAHAHAHAHAH na 94 10 uhów to co ty za NOOB jesteś ja osbiście jeszcze nie brałem GS'a (swoim charem) ale qmpla 68 knightem straciłem 2 uhy. Za to brałem już draga na 24 lvl'u i zeszły mi 4 uhy"
Brawo głąbie, włanie przyznałeś się do sharowania konta -.- Jedno zabicie GSa to też żałosny dowód, wypowiedzieć się powinien ktoś kto zabił tak z 50 GSów [hunt a nie solownie B-herba -.-]. Zresztą solowanie ich knightem to szczyt głupoty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hide masz racje to głupota solować
![]() Ale jak masz wiekszy lvl to dla sportu można se pójsć zajebać kilka dziesiat tak tylko dla zabawy ![]()
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ;)
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom: 28
Skille: -/-
Poziom mag.: 29
|
![]() jakie 80/80 , na Orchid Frog??? muahahahaha to na rota trzea chyba z sdekami no nie
najlepiesj z blokerem i shooterami 3. no i jescze z druidami co was siochac bede ![]() a tak na serio to co to jest of???? dobra skapowalem sie ze to orc fortec Ostatnio edytowany przez Czaro05 - 23-03-2007 o 22:19. |
![]() |
![]() |