|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
a co do tematu to moj koles 63 ed padl na combo,fakt,nie mial full hp ale jakies 450 hp to mial,a ja swoim 20 palkiem wyszedlem z tego calo(probowal mi pobloczyc troche) xD |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Derkases - retired
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() @offtopic
Ryba strasznie szybko expisz ![]() ![]() @topic Jak gralem swoim sorcem to na 50 lvl lajtowo szlo z woce i visa bez utamo vity. ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fenzopi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 51
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 50
|
![]() Ja gram Ed i na 35 lvl chuncilem dragi bez utamki i ds'ów
lalem je z Tempesta na ukos a jak przeszly tak ze mialy mnie na wprost to 1 vis i ucieczka tak ze jak mialem go na skosie ;p
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Od 50 mozna spokojnie isc o ile gra sie troche w ta gre, potrenuj sobie uniki na jakims slabszym potworze np. wyvernie i potem juz na luzie dasz rade
![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja expilem bez utamy od 46 lvl.
NIGDY nie padłem. Zawsze jestem na "+". Raz dostalem combo za 320~. Z luzikiem mozna expic z jakims lekkim eq zeby duzo mfkow wziasc a potem tylko loota wynosic;p exura gran jak masz mniej niz 250-300 hp i tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Imię: Moze kiedys
Gildia: Ktoz to wie
Świat: Nowy pvp
Poziom: 100
Skille: 16/25
Poziom mag.: 70
|
![]() @up
Jeden madry. Wszytko co powiedzial to prawda. @topic Lvl zeby nie pasc na combo? 50. Combo draga wynosi okragle 390 HP. : Melee (0-120), Fire Wave (100-160), Fireball (60-110). Ale pamietaj ze pancerz zmniejsza obrazenia melee. Od 45 lvl mozna spokojnie biegac bez utamo i summonow. Ostatnio edytowany przez Ozumi - 05-04-2007 o 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() No nie do końca, bo czasem można dostać dwa GFB, dwa wave'y, albo i to i to na raz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() 2x wave i 2xgfb ? Aż tak źle nie ma
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
|
![]() jak czytam niektore posty to smiac mi sie chce. od 28 lvla na dragi to zal.br. Ja na 60 czasami mam wieeeelkie problemy i nie raz na deep red jestem. najlepiej expic jak juz to na ank i z jakims dobrym botem.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() odkąd mogłem używać tempest roda ;d i robić demon skeletony czyli 33 lvl i spokojnie na nich expisz i nie ma co ich słuchać zamiast zwiewać stajesz ukosem i używasz exury vity a 2 summony niech dalej biją... najlepiej nosić przy sobie sporo uh albo kilka sd na takie właśnie sytuacje...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Cytuj:
![]() od 28lvl na dragach to chodzi o exp z summkami, nie vis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no wiec zalozmy tragiczna wersja ale prawdopodobna bo hity sa losowe ;p mozna wyrwac wieksze combo niz 390 niewiem czy da sie dostac 2 wave + 2 fb + lapka ale spokojnie da sie dostac 2 fb + wave + lapka bo sam takie wyrwalem raz xD ale to kwestia znudzenia bo stalem sobie na fronta i mi sie biegac nie chcialo ^^ tak wiec jezeli to jest mozliwe zaloz najwyzsze hity ;p czyli 2x 110 + 160 + 112 ( bo armor zmniejszy melee minimalnie ;p ) z czego w sumie wychodzi nam 492 ? tak wiec nie ma idealnej formuly a w duzej mierze licza sie umiejetnosci oraz nei mozna zaprzeczyc temu co powiedzial Lord Evad .
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Iron Xardas
Świat: Eternia
|
![]() Tak jak @up.
Nie ma na to formuły to raz. Dwa to wprawa. Np dla przykładu, mam ponad 100lvl, siedze sobie na dragach... Wbiłem ponad 500k expa wchodze 3 dragi na raz dostałem takie combo, że nie zdarzyłem mrugnąć - dead na miejscu. Z kolei przy jednym dragu nie chce im sie latać i stroje twarzą w twarz ;p Wyjątki to np DL xd A co do tematu, na 40lv jeśli masz troche wprawy i nie masz problemów z internetem można śmiało probować. Mam kolege ~40 elder probował kilka raz padł 2x a pozniej juz mu szło przyzwoicie, choć zawsze jest szansa, że złozysz sie na combo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Weź daruj sobie dragi bo nie mając doświadczenia na 55~~ lvlu można łatwo paść... praktycznie do 60 lvla druidem?(opis) klepiesz hydre i pozniej przy okolo 320-350 hp gran niżej łatwo paść...
Lepszym rozwiązaniem na twój lvl jest bicie tar-3 lub peninsuli za tp ale tam to już musisz znac respy ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() |
![]() |