|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() ja gram na no-pvp i mam swietny sposob na noobki
1. noob pojedynczy gdy mnie jakis prosi o itemki lub wyzywa to robie tak podchodze do niego i 10 razy napisze mu "scale armor plax" wtedy noob zaczyna uciekac a ja go gonie po jakiejs minucie poscigo wracam gdzie stalem ale on juz do mnie nie podchodzi 2. nooby zbiorowe ( carlin ) czesto handluje przedmiotami i czasem jestem w carlin-miasta noobow i jak stoie pod depo to zawsze mnie bloczy masa noobow z textami "dasz cos" "plax frie itansz" " hoc pomozesz mi bo ds lurneli" itp wtedy musi byc metoda kosztowna 1200 many wale UE! noobki uciekaja na wszystkie strony i krzycza pk pk ! mozecie probowac tych sposobow nie zawioda was |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() @autor
,,odeszlem'' ,,przyszlem'' Moze kara dla ciebie bedzie poczytanie slownika ? Ostatnio edytowany przez Zamor1 - 28-03-2007 o 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() Na non-pvp nooby sa tak uciążliwe ,że nie ma mocnych. Jest tylko jedno normalne , spokojne miejsce (przynajmiej na refugii) gdzie nie respią się napy.
Elf fortress ;o. Tam można spokojnie skillować na -1 ( same elfy ) i żaden nap nie przyjdzie. Raz miałem sytuacje gdzie jakis 16 lvl sorc wlazł do jaskini gdzie trenilem ja 2 brazoli (10lvl i 12 lvl ). Po chwili ten 16 lev sorc drze kopare "NIE MA TRENIENIA". Ubił rotki a puzniej coś brazole gadają. Nie dziwie się , że polacy mają taką opinie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Sory ze tak poźno to było na first page:
Napisane przez Raito: Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez FuHuMuHu - 31-03-2007 o 09:52. Powód: ... |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: Zambrów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Deadall Ikar
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() hehe cool pomysl mogles parcele zabrac to wtedy z odrobina szczescia postac jego bylaby bezuzyteczna... chyba ze ma noob chary
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Tutaj przedstawione są bardziej efektowne akcje:
Dla mocnych: (nie ma to jak Gorlam tyle, że w Thais a nie w Venore) cz1 - http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21530 cz2 - http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21529 cz3 - http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21528 A to najlepsze: Akcja pod mostem dwarfów http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20187 http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20246 http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20189 A tu blisko Venore: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20331 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun
Imię: Bartek thug
Profesja: Royal Paladin
Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
|
![]() ta a ma ktos pomysl jak ukarac nooba 60 lvl nick Metabol z secury ktory expi na elfach tylko ? ;/ koles kradnie lota/expa ,trapuje,popycha jak sie expi na dragach itp. dalem go na bl ale bezskutecznie i w ogole to sie zastanawiam po co ta bl.tibia.pl jezeli zglosilem 3 noobow,mialem dowody a nikt bana nie dostal.
THUG LIFE - The Hate U Gave Lil Infants Fuck Everybody 2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P. 21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k 15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>() 00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() na elfach miałem ten sam problem to poprosilem kumpli z gildi i po 3 dniach latani za nim zabijania mu wszystkiego i trapowania poprostu skończył grać
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() Swietne te filmiki z Gorlamem. Niezła akcja była. Loot z dedów też nizeły (blue robe, vapire shield).
Jednak najlepsze były, gdy otoczono Gorlama i luler (chyba to się tak mówi, na zwabiającego) dla niepoznaki pomógł go zabić. A pod koniec spytał się: "Who lured?" ![]() PS. Dziwne trochę, że robił to palladyn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: w Przemyślu
Imię: Ribbi Howk
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
Poziom: 17
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Heh... dobry pomysł sam bym na to nie wpadł, na non-pvp napewno to się przyda, bo na pvp dwa hity i nie ma noobka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2007
Lokacja: Hiszpania
Imię: Vegeta'garn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Gangster
Świat: Refugia
Poziom: 45
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Swietny sposob bardzo mi sie podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Cytuj:
![]() Znalazl sie "dorosly" bo gra na pvp - zdziwilbys sie ile jest sposobow na noobow na non-pvp.
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Heh fajna przygoda... trzeba było nOOba zostawić...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Hehe... ale mogłeś go tam zostawić i stał by tak stał i już nie zlazł
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() Tylko ten noob pewnie nigdy w życiu z rotów nie wyszedł, więc cięzko go na nich dednąć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Imię: Dark Knight night
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 17
Skille: 39/38
Poziom mag.: 2
|
![]() W regulaminie mówia: Starajcie sie byc w miare uprzejmi i mili dla innych graczy. a ta gra to jest pelna noobow
![]() |
![]() |
![]() |