|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Który z panów robi lepszy program? | |||
Kuba Wojewódzki |
![]() ![]() ![]() ![]() |
56 | 40.00% |
Szymon Majewski |
49 | 35.00% |
Obaj są zabawni |
22 | 15.71% |
Obaj są żenujący |
13 | 9.29% |
Głosujących: 140. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
raczej nie, zeby tak zartowac (mysle raczej o Wojewodzkim) to trzeba posiadac wiedze i byc inteligentnym, Ty napewno bys nie zdolal poprowadzic tak programu (bez urazy) jak on, sam wyklada on na unwersytecie w katowicach ( politologie jak sie nie myle) i jego zajecia są bardzo interesujace a to ze musi robic takie a nie inne rzeczy w programie to inna sprawa tak jak wyzej, wyklada tez na tym samym uniwersytecie poprostu wyglupia sie dla kasy. Jak pamietam to studenci mysleli, ze to jakis kretyn no i ze nie mozna z nim przeprowadzic powaznej konwersacji no i sie przeliczyli jak chcecie wiedziec to ma on dwa fakultety i to cos o nim swiadczy a pewna czesc tego forum nawet do tego nie dojdzie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() Wolę Wojewódzkiego, bo cały program zależy od niego, a teksty Majewskiego są rzadko śmieszne, a na dodatek do jego programu wchodzą też: "Końca nie widać" i "Rozmowy w tłoku", co oznacza, że te fragmenty nie są zależne od niego. Jakby tak popatrzeć z innej strony, to Wojewódzkiego program jest jego programem, a program Majewskiego, nie jest tak naprawdę jego programem, bo on "rozśmiesza" w 50% reszta to specjalny kabaret czy urywki z telewizji. Btw. Myślałem, że ostatni odcinek Wojewódzkiego z Lepperem będzie śmieszniejszy...
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Widzę, że rozwinęła się ciekawa dyskusja na temat który z panów (Majewski - Wojewódzki) ma lepszy program. Z tego powodu dodaję sondę.
Od siebie dodam, że wole Wojewódzkiego, niż Szymona. Jakoś lepiej bawię się przy jego programie.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Ja wolę Wojewódzkiego, ale i tak uważam, że jest prostakiem. Muszą nieźle mu za to płacić.
![]() |
#27 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() A ja powiem, że i jedno i drugie to kupa <cenzura> i nie mogę uwierzyć, że tylu ludzi to ogląda
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Porownywanie Wojewodzki - Majewski wg mnie jest troche nie na miejscu - obaj panowie reprezentuja w ogole inny rodzaj humoru - Majewski ma bardziej subtelny (rozmowy z zaproszonymi osobami) i sytuacyjny (sytuacje polityczne w rozmowach w tloku) i "lagodny", natomiast Wojewodzki ma czesto humor podworkowy, chamski. Zazwyczaj ogladam oba programy.
Co do odcinka z Lepperem - hehe, jeden z najlepszych programow Kuby, Lepper czesto i celnie mu ripostowal ![]()
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Powiem krótko:
*kiedyś zdecydowanie Majewski *teraz zdecydowanie Wojewódzki |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Ja oglądam oba. Jak na TVN prezentują przyzwoity poziom humoru.(patrz "Hela w opałach"; "Niania"; "Maraton Uśmiechu")
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() EEE pieprzycie glupoty Majewski roxior ;p
On w przeciwienstwie do Kuby nie jest wulgarny wobec gosci. Nie zebym nie rozumial zartow Kuby, ale rozmowa o sexie i wprowadzanie w czarana glupote goscia psuje caly smak etykiety programu. P.S. MImo wszystkiego tak naprawde Swiat wedlug kiepskich ZONDZI! Ostatnio edytowany przez janek@ - 21-03-2007 o 00:46. Powód: Stylistyka balistyka |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
a o Koterskim to slyszalem od innych Ostatnio edytowany przez ari2423 - 21-03-2007 o 00:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Majewski = zenada. That's all folks.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Wydaje Ci się. On jest inteligentniejszy niż się Tobie wydaje. Zobacz jak on prowadzi rozmowy wszystko wymyśla z głowy (oprócz pytań).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Szymon rox fajnie z politykow sie nabija.
Wojewodzkiego nie cierpie bo jest tępy -.- tylko sex mu w glowie |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
O moim intelekcje się nie wypowiadaj bo nie znasz mnie na tyle abyś mógł coś powiedzieć. Czasem skończone doktoraty czy studia nie świadczą o intelekcie. Prawda że aby występować w tv trzeba mieć jakąś wiedzę. Ok jego zajęcia są interesujące ale skąd ty to wiesz? Byłeś na jednym z nich?
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Ano zgodzę się, że ostatnio zaczęli w Szymonie świntuszyć, ale i tak wole to od Wojewódzkiego. SMS to program rozrywkowy, gdzie goście można powiedzieć są "na doczepkę", a Kuba Wojewódzki to ewidentnie jest talk - show, w którym prowadzący po prostu powie coś śmiesznego. Kubę oglądałem bardzo rzadko, kiedy leciał jeszcze na Polsacie.
A poza tym co wy macie do "Końca nie widać"? Według mnie to najlepsza część programu, a zwłaszcza w ostatnim odcinku wszystkie zagadki były świetne. ![]()
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Btw. W gronie moich znajomych coraz mniej ludzi ogląda program Szymona, gdyż mówią że ten przestał ich śmieszyć. Ja jeszcze oglądam, ale śmieje się raczej na siłę niż jak kiedyś... Szymek burns in da hell ;< @edit To co ma w podpisie Andrealfus, było ostatnią jak dotychczas rzeczą która mnie w SMS rozśmieszyła. Ostatnio edytowany przez Kiełek - 21-03-2007 o 11:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Kumpel, znajomego kumpla mojego brata ciotecznego od strony praprababki mam beemke co będzie w produkcji za 6,66 lat -.-" Domyśl się ile są warte teksty "znaojmy znajomego widział/wie/ma/zna"... W to, że Kuba wykłada to jeszcze uwierzę, ale Koter?...
![]() |