![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() Dobra poprzedniego posta pisałem ze szkolego neta dlatego nie obejrzałem filmiku. Po pierwsze : Daster nie miał jak stamtąd uciec i bronił się przed bądź co bądź powiedzmy trzema dość wysokimi levelami całkiem długo. Po drugie bił go jeden z największych noobów na Xerenie ( mam na myśli Spear of Honora). Po trzecie wreszcie : jak na świecie gdzie wojna polsko-szwedzka wisi na włosku Polak może bić Polaka ? Dużo osób ma większe lub mniejsze znajomości u Szwedów, ale żeby to wykorzystywać przeciwko rodakom ? Ten post nic nie zmieni bo Daster padł, niemniej jak już któryś z przedmówców zauważył Daster nie rzuca słów na wiatr i ludzie którzy go ubili już zaczęli padać (wyłączając Speara~ który jest na tym świecie niestety nietykalny...)
Jeden apel do uczciwych Polaków : Nie pomagajcie Szwedom robić czystek na tym serwerze, na którym notabene niegram już właśnie z tego powodu. Your Bykunn |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() @up
HA nietykalny? daj mi cos kasy na xerenie to zmienie to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() Niestety na Xerenie pozbyłem się wszystkich itemów, a przynajmniej tych które miały jakąś realną wartość
![]() Your Bykunn |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
![]() |
![]() @Offtopic: U nas na Selenie też jest Wojna Szwedzi kontra Polacy i znam ludzi którzy właśnie są z Polski a udają, że są Szwedami. Nie wiem jak można się nie przyznawać do własnego narodu...bo według mnie mówienie, że do Polski nie warto się przyznawać to nie jest wymówka...
@Topic: Filmik widziałem i padł szybko.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
Świat: Aurea
|
![]() 06:53 Daster Thoro [84]: co mam ci dac pod zastaw teraz??
06:53 Daster Thoro [84]: no co chcesz teraz W takich chwilach, mogliście zarządać od niego jakichś bohów i b roba, a tak czy siak go ubić ![]()
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() @byku
Z tego co widze to ubili go Spear , Zbrozlo , Lemon Mura Napisales w poście , że "Ci co go ubili , zaczeli już padać" jakoś tego nie widze, przynajmniej na ich death list Ostatnio edytowany przez Lavus - 24-03-2007 o 23:11. |
![]() |
![]() |