|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Pierwsze co zrobiłem po zobaczeniu tego forum i tego tematu to spadłem z krzesła.Drugie to to że puzniej śmiałem sie 5min.Muachacha!
Kame-Hame-ha!!!.Gdyby to było możliwe to z naszego rządu już by nic nie było ;[ Ostatnio edytowany przez Vansider - 25-03-2007 o 14:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Czytałem to forum przez dłuższy czas. I zacząłem powoli zmieniać zdanie. Jednak na razie jestem pomiędzy wiarą a nie-wiarą w tą całą energię. Jeśli ktoś na moich oczach podniesie temperaturę (lub opuści) wokół termometru to uwierzę ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() @Up nie wiem sam czy wierzyć czy nie wierzyć.Mam do tego mieszane uczucia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() PS. Vansider jest ciekawym przypadkiem, zmienia zdanie częściej niż bieliznę.
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 25-03-2007 o 14:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Ja w to wierze... A tak pozatym to dziwię się że nikt jeszcze tej stronki dla niedowiarków nie podał www.psipog.com.
@down: Jedyne co mi się udało to lekko podgrzać\ oziębić ręce. Ale ćwicze dopiero od tygodnia więc nie ma co się dziwić.(Nie licze ukłuć, łaskotania itp. bo to zapewne od trzymania rąk w tej samej pozycji )
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." Ostatnio edytowany przez Xantro - 25-03-2007 o 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() Xantro, podgrzej termometr i daj filmik na youtube ;p Z tego co pisali, to można się tego nauczyć.
![]() @up Więć jednak ktoś na naszym forum twierdzi, że potrafi to zrobić. Ile zajmuje ci to? Ostatnio edytowany przez OnlyShadow - 25-03-2007 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Dziwi mnie to, że nikt tak naprawde nie potrafi już wierzyć w to czego nie da się zobaczyć dotknąć. Sami sceptycy ;x
Próbowałem, nie powiem, nie czułem nic, widziałem pare rzeczy ale to pewnie złudzenie. I teraz nie wiem czy te łaskotki czy mrowienie to efekt energii czy ustawienia rąk ;< ale będę próbował dalej, a nóż...
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Nie znacie się i tyle.
Ja potrafię już otwierać drzwi to hipermarketów bez użycia rąk - siła umysłu. >down Ja byłem pewien, że o psią piłkę nożną ;\ Ostatnio edytowany przez Bastash - 25-03-2007 o 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Rotfl, rozbawil mnie tytul tematu. Myslalem ze chodzi o jakies psie jaja.
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Świat: Aldora
![]() |
![]() @OnlyShadow
Ja nie mówie że potrafie stworzyć widzialną formę tylko to że czuje tą kule. Czuje jak emanuje od niej ciepło (ew. zimno) i czasem trudno jest zbliżyć do siebie ręce(ale nie od zdrętwienia, bo odejmuje je od siebie czekam 5 sek i normalnie moge je złączyć). A zajmuje mi to od kilku chwil do 10-30 min. Dziennie ćwicze od godziny do dwóch i bywa naprawde różnie (łatwiej idzie mi oziębianie rąk). Gdy ćwiczę nie zbieram energi z kosmosu ![]()
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
|
![]() Chodziło mi o ruch słupka rtęci na termometrze. Z tego co czytałem stworzenie widzialnego psiballa nie jest możliwe (ew. prawie niemożliwe), a wyczować go mogą tylko ci, co czują lub widzą energię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Ludzie, wy naprawde wierzycie w takie pierdoły? ;p
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ide pobrać energię z Saturna ^__^
Tylko żebym się nie posrał ;p
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Retukss myślisz, że jak sobie tak podowcipkujesz to jesteś elo? Szlag mnie trafia, nie wierzysz, masz to w dupie, mnie to naprawde nie obchodzi. Tylko zachowaj to dla siebie, bo takimi tekstami tylko denerwujesz ;x
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Retukss na kolana przed panem Kulikosem bo jak Cię pierdolnie z psi ball'a to nie wstaniesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie! I jeszcze glanem poprawie!
Żal mi ludzi którzy w nic nie wierzą ;p musi być wam w chvj nudno. (Ten kto w takie cuś by chciał sie pobawić jest teraz gópi i łatwowierny, i wogóle nie ma prawa żyć. Szlag by to ;p ktoś jest inny to już sobie z niego dżołki stroją :<)
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 25-03-2007 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Tak, bo siedzenie w kącie i wgapienie się w swoje dłonie "bo zaraz się czi-bal pojawi" to jest szalenie ciekawe.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. Ostatnio edytowany przez Aval'yah - 25-03-2007 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to ja sie gapie na swoje ręce a nie ty ;p nie chcesz - nie gap się, mnie to kał obchodzi co ty robisz, więc i ty uszanuj moje zdanie... A może mam zamiar opanować świat z psi szieldem i psi słordem hy?
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() A ja mogę w takim razie powiedzieć co JA o tym sądze ;p Nigdzie nie napisałem że kogoś nie szanuje, po prostu uważam, że to kupa bzdur.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |