![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Imię: Feliex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fighting Alliance Group
Świat: Aurea
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie no totalny owned, na tym mostku zamiast w duł zeiść duski normalnie stali i patrzyli jak dwóch sorkow obrywa i pada zal a co do spaawa to nie wiem jak mozna bylo stac w miejscu i patrzec jak mwaluja do okola zamiast uciekac , gratulacje dla jego pvp n/c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Spaaw poprostu mysal ze jak ma 196 lvl kina to go bic nie beda i pewnie chwalil sie na tsie "a ja sobie biegam dookola nich" itp... A wbili go w mape ;D
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() @Up
Jak on może tak myśleć skoro zabili go już 2 razy przedtem?n/c
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() To ja może dodam coś od siebie:
Duskiness- bardzo złe zgranie. Przydałoby się troche bardziej wysilić i zainwestować w serwer Ventrilo. Pograjcie trochę na OTS'ach, to poćwiczycie. Vision- Całkiem ładne zgranie, ładne masslogi. Jednak nie potraficie grać na serwerach, na których od początku nie zaczynaliście (np. Thoria, ładnie was z tamtąd moja gildia wykurzyła ![]() Co do filmu- Little Owned. Over and out, Bye. |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Mimo to, OpenBattle bylo piekne ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Świat: Aktualnie brak
|
![]() I jak samopoczucie?Mowiłem ze jak Moje kochane Visino lognie to juz kruchopo bedzie.Hail Vision btw ile bylo bo tak szybko padali ze nie zauwazalem;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() no Właśnie co Dre Furora ma z Tym Exori Flam ?!?!?!
jak zabijali imargama uderzał z tego w yubova chyba lol hotkeye mu sie pojebały myśli że z sd strzela a nie patrzy się na monitor i nie widzi coi robi takie jest moje zdanie ;q |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Świat: Aktualnie brak
|
![]() a Czesiu ubił spaawa hehe
![]() I czesio jest rycerzem czesławm smukłe dziewice jeszcze dalej vision sie podbojuje i bedzie gitewnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Wojna ciekawa. Duski jakoś tak im nie idzie. W ostatnim battle był remis. Hail Vision.
Na aurerze też tak było że na początku ROM wygrywał a potem FAG zaczął ich cisnąć. Wojna się skończyła bo liam dostał kolejną kasacje. Ale może mi ktoś powiedzieć co się stało z Fast'molt'em, bo przestałem z czasem śledzić wydarzenia na servie.
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
|
![]() @up
postac usunieta z powodu sharingu (dzielenia konta) co do wojny to najbardziej utkwila mi w glowie akcja na moscie.... kiedy to dusski blokowali ludzi z swojej gildii , podarowali vision 3 fragi , ale co tu oczekiwac po pvperach typu dre AHUHUAUAHHUA
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Golem Thod
Profesja: Knight
Gildia: Malazan Empire
Poziom: 45+
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jak widac Furora należy do Vision ...
GooD LoCk VIsion ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Krakow
Imię: Xerizzezo
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rainmakers
Świat: Elera
Poziom: 120
Skille: 98
Poziom mag.: 22
|
![]() Jebac Vision - Dlatego Spaww tam dolaczyl
On wie ze w Vision to sa cioty i nawet w przypadku kleski duskow chociaz to jeszcze daleka droga woli ojebac ten server niz byc na takim powalonym swiecie jak furora w srod debili stanu tibia a tak pozatym Imargowno smierdzi szambem i niech s*******a brzydal jebany Ostatnio edytowany przez Xerizzezo - 27-03-2007 o 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Gliwice, PL
Imię: Komisarz Aizen
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() Up jest zwidek , lepiej uciekać!
![]() ![]() @*Vjefroon* Nie rozumie co ty napisałeś ![]()
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. Ostatnio edytowany przez Drakonir - 27-03-2007 o 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Duski dadza wbic rsy+ ban dla vision a pozniej zalatwi sie delete, tak ja z fast'moltem
![]() Cytuj:
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 27-03-2007 o 19:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |