|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() wogle się nie opłaca a jeśli już chcesz chodzić na niskim lvllu to zrób sobie palka i na POI lataj na gsy na 30 lvlelu ze skillem 70 nie stracisz więcej jak 8 uh na noc( +bp boltów czasami mniej czasami więcej) i raczej się zwraca ja tak expiłem do czterdziestego lvlela to podczas jednej nocy miałem czasem nawet po 3 k army k legsy i w kasie z 7 k czasami mniej czasami więcej kilka silków itd... inną profesją się raczej nie opłaca to raczej goofniane potwory pod względem expienia i zarobku ;d można je zabijać rekreacyjnie , dla zabawy lub sportu ;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Pisowcem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Contras
Świat: Hexana
Poziom: 205
Skille: 146/139
|
![]() A czy ja swoim 38 druidkiem dam rade uciec gsowi ? Nie dogoni mnie przypadkiem. Jakby co mam bohy. Chce go bic z hmmow. Niewazne czy sie oplaca czy nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczeże jeśli nie ochodzi cię z tego zarobek... to nie powinien cię dogonić ja palladynem latałem na 27 a ty druidem będziesz miał jeszcze większy zasięg strzału więc spokojnie możesz zabić kilka ale nie polecam długiego huntu naprawdę się nie zwraca...
Ale ważny jest też m lvl ;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
2. "jaka na NICH mieć taktykę?????" powinno być "na nie" Wniosek nie uciekaj z lekcji polskiego do kawiarenki, możesz kupić słownik. Co do tematu to Ci się to nie opłaca na takim lvlu. Jak już chcesz iść to weźcie blokera, żeby było mniejsze waste. |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Slyszalem ze gs ma przyspieszenie jak 60 lvl z bohami. Czy to prawda ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Modton
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() @Kellerman
Ooo rly? Mam kilka pytań; 1.Jak mi sie wydaje to na PoI nie ma GSow. 2.Na 30 lvlu i 8 uhow na nocke? Wystarczy haste GSa i juz nie uciekniesz ![]() 3.Ciekawe jaka byla dluga ta nocka. Z 7h? ![]() @topic Nie kali sie isc na waszym lvlu na GSa. Ale jak juz chcesz to na bloodherbie sprobojcie ![]() Pzdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przepraszam chciałem powiedzieć na Poh'u
Nom mi tak wystarczało jak se nie radziłem to lecę na górę i exurke gran włączam co chwilę dużo fooda bierz ze sobą Nocka jak każda 5 godzin ;d
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 1 2 1. Myślę że 62lv starczy + boh, a co do taktyki to trzeba szybko spier****ć między krzakami 2. Opłacalne jest ubicie we dwoje jakiegoś 30+,40+ lv albo wytrwałego expa na guard, cyc itd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czy istnieje możliwość zlurowania gs-a do cyców na pohu ( tego co sie respi niedaleko temple) i czy da sie lurnac gsa kolo outlaw camp do tej skaly na ktorej jest jeden gs ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elfo del Bien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() Gs mozna Bez Waste ani jednego mf zabic na darashi
tlyko trzeba byc sorciem/drutem Polega to na szybkim wejsciu na gore walnieciu visa i natychmaistowym zejsciu, calosc musi trwac max 2sec, chociaz wtedy gs raczej przywali, ale mimo tego nie powinno byc waste, oczywiscie sa i minusy ![]() Dam niedlugo filmik, wlasnie to krece ![]() Ostatnio edytowany przez elfo.del.bien - 20-04-2007 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2007
Lokacja: Dębica
Imię: Kasanovaa
Gildia: Lost Riders
Świat: Candia
Poziom: 50
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() niemacie szans. najlepiej z knightem ale i tak to bedzie nie oplacalne dla obu stron.dajcie sobie spokoj-idzie sobie na cyclopy ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elfo del Bien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() Up dlaczego nie?, wystarczy moja technika i gs padnie na solo
![]() Oto solo gs, Bez Zadnego waste nawet 1 strzalu z HMM, 40sorc 44mlvl http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23035 oczywiscie na mniejszym lvl bedzie trudniej albo raczej dluzej, i moze sie zdazyc ze many nie starczy (maksymalnej) to wtedy jakis mf, ale z samego golda sie wtedy zwroci. Ostatnio edytowany przez elfo.del.bien - 21-04-2007 o 00:08. |
![]() |
![]() |