|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
| Pokaż wyniki sondy: Jak podchodzisz do tej gry? | |||
| Bardzo nerwowo. Bardzo przeżywam tę grę. |
|
17 | 8.95% |
| Ogólnie to luźno, ale jak bije mnie jakiś pk to mam nerwówke. |
|
83 | 43.68% |
| Gram, bo lubię. Gram spokojnie. |
|
55 | 28.95% |
| Wogóle już nie gram. |
|
35 | 18.42% |
| Głosujących: 190. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 | |
|
Guest
|
Cytuj:
ja gram na luzie ale jak bije mnie jakis pk lub mam red hp to sie nieco denerwuje |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
|
Hmm... To zalezy od sytuacji. Dzis dostalem za 89 od DS'a (gram Pallem) i mialem red hp i pomylilem Hotkeya zamiast zrobioc Exure Vita to zrobilem Exure Gran ale przezylem
Lecz jak wyszedlem wyzej to byl Scorpion ^^ I w tym czasie gdy dostalem tego hita od DS'a to serducho walilo jak mlot xD ale to normalne moim zdaniem. ALbo gdy PK cie goni lub tez na malym lvlu Dragon Norma ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Guest
|
Ja luźno ale jak pk bije to sie ręce trzęsą!
![]() Ostatnio edytowany przez Glopsson - 07-04-2007 o 22:46. |
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
Ciekawy temat pamiętam że kiedyś byłem bardzo przewrażliwiony na ten temat np jakis pk z lvlem większym od mojego zaczyna mnie lać to ja już nerwy że nie moge trafic uhem/manasem w siebie a jak padłem to zazwyczaj mialem myśli "brzydie i obrazoburcze wobec wszystkich i wszystkiego wokół".
Ale już mi przeszło pamietam jak mi zhakowali moją 1 postać (to byłe czasy - Tibia 7.4 ) mojego wypasionego 59 knighta i wtedy miałem ochote zrobić coś głupiego ale ten hak sprawił, że uświadomiłem sobie 1 ważną rzecz o której zapomniają niektórzy Tibia to TYLKO GRA. Odkąd to do mnie dotarło znacznie lepiej radze sobie z newrami na Tibii. ![]()
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2006
|
Troche sie denerwuje jak mnie cos zabije itp. Ale najbardziej mnie wkurza jak proboje sie zalogowac a tu jakies blendy. Raz mnie zhackowali i zabrali mi ponad 6k gp - tak sie wnerwilem ze rozwalilem myszke...
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
Patrzac na wasze wypowiedzi sadze ze jestescie super fajnymi tibijczykami ;[
Ostatnio edytowany przez $uki - 08-04-2007 o 01:06. |
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
|
No cóż... Ja już mam za sobą życie Tibią
. Teraz to nawet śmiać mi się chce jak padam ![]()
|
|
|
|
#28 |
|
Guest
|
ja tam olewam nic sie nie stresuje
![]() Ostatnio edytowany przez Glopsson - 03-05-2007 o 20:57. |
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
|
Kiedyś to było tak:
Plx no kill i'm noob!!!!1111111oneonejedenjeden Teraz: Co ci to da że mnie zabijesz? Itemki? To tylko Gra. --------------------------- Co sie stało z tym człowiekiem? Magiczna zmiana! Uświadomiłem sobie że Tibia to TYLKO GRA! Jeżeli ktoś z was (mówie tu o Mega zapatrzonych w tibie ludzi) sobie jeszcze tego nie uświadomił niech to zrobi! |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wielki Boorack
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ghetto
Świat: Kyra
Poziom: 26
Skille: 14/21
Poziom mag.: 27
|
do pewnego czasu bylem bardzo wkurzony jak mnie pk zabijal, szczegolnie sie wkurzylem jak pewnego razu po zabiciu wypadlo mi b robe, no ale coz.. ostatnio tak czesto padam ze to juz normalka
![]() |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
@up
To nie padaj, proste nie? Jak chcesz grac do 40lvl to to nie ma sensu, chyba ze chcesz do konca zycia siedziec na rotach i nie dedac. Co do mnie to jak do mnie podbija jakis pk to troche sie denwerwuje, ale nie zeby nie trafiac w hotkeye. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Guest
|
@up
nom tak jest ![]() |
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
Dawniej to jak np. robiłem chlebek pod Ab
(mąka na ciasto na moście) to sie przestraszałem jak ktoś puścił utevo lux . Teraz nie gram w Tibię i jest mi lepiej...... |
|
|
|