|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @slimaczek
Czyli według Ciebie mogę sobie ingerować w dowolny program, jeżeli go nie sprzedaje, tak? Cytuj:
@Astral55 Yyyy, granie na OTS jest nielegalne wg. Tibia Rules?
![]() Miasto, które przeżyło własną śmierć! Regulamin Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk Ostatnio edytowany przez Parys - 07-04-2007 o 13:01. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
@OTSy Granie w OTSy używając klienta Cipsoftu jest o ile się nie myle, nie legalne. Blizzard tak ładnie wykasował (do sądu) wszystkie strony o pirackich serwerach, że aby sobie zagrać na LANie z kumplem trzeba się nieźle naszukać ;] @down Nie mówiłem że wszystkie skasowali, tylko prawie wszystkie. 3 dni mi zajęło znalezienie działającego blizzlike 5x.
![]() Ostatnio edytowany przez slimaczek - 09-04-2007 o 01:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Co do skorek nawet jesli jest to nielegalne to nikt tego nie wykryje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rebeh Dizek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Round Table of Honera
Świat: Honera
Poziom: 180
Skille: 97/86
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Sciagasz ten plik: http://rapidshare.com/files/20391835/Tibia.pic.html
Skanuj go ile razy chcesz i czym chcesz, jest czysty... Wklejasz go do swojego folderu z tibia (wylacz ja ) i uruchamiasz tibie na nowo Oczywiscie zrob sobie kopie starego pliku na wypadek, jesli ten by Ci sie nie spodobal ![]() Skopiowałem Ci mój post, bo jakos nie zauważyłem konkretnej odpowiedzi, a z tibiasoftu nie ściagaj tego czegoś ![]()
09:44 Rav'Knight [214]: rebeh shameless 09:45 Rav'Knight [214]: you wanna piece of him 14:53 Strini [23]: this human in lure scarab to larva, im hunt this, he think deading strini but nonono exura poffpoff im survival |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Lokacja: Łabiszyn
Imię: Afterlife Master
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 19
Skille: 25/21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Ok, Ok, wszystko fajnie, ale jest jedno ale..... a mianowicie o sam PicEditor, albo Pic Extractor, cokolwiek.... wszystkie inne linki nie działają
![]() @Edit I jescze jedno, w googlach szukałem, więc nie mówić, że nie....... Ostatnio edytowany przez Ci3ba - 02-05-2007 o 12:47. Powód: Dopisek |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Jaakie macie problemy, wystarczy pomyśleć ohhh, gdzies widzialem tibie z gotowymi skinami, znajde dam edita.
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Nie są, więc do wchodzenia na nie najlepiej używać Open Tibia Client. Wtedy grasz legalnie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elfo del Bien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() Ku*wa, sciagasz jakiegos bota i masz, bodajze tibia multi, i twoja sprawa czy chcesz to robic czy nie, najwyzej dostaniesz bana w co watpie. Robta co chceta.
|
![]() |
![]() |