![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Gliwice, PL
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Komisarz Aizen
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
|
![]() po pierwsze poćwicz nad dykcją, za dużo plucia sie.
a po drugie jak juz chcesz nagrać posłuchaj beatu pierw bo nawet nie wchodzisz dobrze w rytm raz przyspieszasz raz zwalniasz. po trzecie TOTAL PORAŻKa |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2006
|
![]() Ja na twoim miejscu to bym się gdzieś zaszył i nie wychodził dopóki ludzie o tym nie zapomną, a ty śmiesz jeszcze obrażać zacnych użytkowników tego forum za to, że powiedzieli Ci prawdę w oczy. Trochę pokory ziomuś.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Cytuj:
Poza tym Doniu i Ascetoholix, robią komerchę, co nie znaczy że ich muzyka jest słaba.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Znawca z Poznania sie znalazł.... Gdybyscie byli chodź troche w temacie Guardii to byście wiedzieli o co chodzi w tej piosence, bo jak była piosenka o Vision to spoko była bo wiedzieliście o co chodzi, lecz Guardia to dla was taki świat, że nawet nie wiedzieliście ze istnieje....
07:55 Shotokiro [19]: sa dla mnie jakies questy 07:55 Oliss [52]: anihilator 07:55 Oliss [52]: demon helmet 07:55 Miecio Dom-Ziemianka [27]: Ancient helmet.. 07:55 Oliss [52]: banuta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]()
OTSy są dla noobów, którzy na rl Tibii sobie rady nie dają... Taka smutna prawda :> Ostatnio edytowany przez dukos - 06-04-2007 o 12:50. Powód: literufka ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Gratz Rar
![]() Polish Soldier? gildia wielkiej paczki do czasu... ....."Jajjoo hardkorowy na 100'we, Mim'ie pamietaj kto tu jest noobem, z obita twarza i lezka na buzi, Adamie i Pawle nie w*****ajcie ludzi (...)".... Ogolnie bardzo mi sie podoba test, troszke gorzej z wykonaniem ale i tak szacunek ziomek.. Hail Rar&Miecio ![]()
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
to "Duski" zzynali texty Tede'go (max do 3 rymow na caly text) a co Ty tutaj odstawiasz to...no poprostu nie da sie tego okreslic... ZAL! i znowu to robisz, skad ty do ch*ja waclawa wiesz czego ja slucham, jak sie zachowuje, ile mam lat i ze slucham akurat donia? zblazniles sie? przepros i sie nie odzywaj...a Ty masz jeszcze tupet tutaj innych i mnie obrazac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Imię: Feliex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fighting Alliance Group
Świat: Aurea
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Szczerze ? NIE BIERZ SIE ZA SPIEWANIE MUZYKI ale pamietaj ze szanuje to co zrobiles
Za duzo śćiagnięte z innej piosenki o tibi |
![]() |
![]() |