|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Ełk
Imię: Ripmax Second
Profesja: Knight
Gildia: Guardians of the Crystal
Świat: Julera
Poziom: 41
Skille: nvm o.O
Poziom mag.: 5
|
![]() Polaków jest teraz mało, gra tylko R-B, Sniada i kilku innych ale oni się boją, wolą lizać im dupy a i tak brazyle ich zabiją.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Czy tylko ja kurva mam limity na speedyshare ? Możesz łaskawie rehosta dać na np. Gigesahre.com albo rapida ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() http://uploads.tibiabr.com/download....bc62dee983202c
>.> I tak sie przenosze z friendami na new pvp ,albo na jakis inny >.> |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Glug, Wiv~, Zamek~, Yakk~, Sedian~, Kane~, Pit~, Fox~, Palib~, wymieniać dalej ? @R-B,Sniada i inni sądzisz że oni jak to napisałeś "wolą lizać im dupy" to powiedz mi co Sniada, Zamek, Kane i reszta robi w Justice Cytuj:
Cytuj:
Więc się zdecyduj i napisz nam jak jest na Julerze bo my nie wiemy! Po drugie nie "brazylom" tylko DT (tak to ta zła guildia, która myśli, że Julera nalerzy tylko do nich). Przypominam ci też że po stronie Justice jest Animus Necandi (Brazylijska guildia która też ma dość DT) Tylko to on jest w przeciwieństwie do ciebie graczem któremu nie szkoda chara i kasy na runy aby pokazać graczom z DT że "gringos" potrafi walczyć! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() haha Setzer ładne PA, wziął i b robe, i k arma
![]() w ogóle na Julerze zawsze było PA, mojemu bratu Dulokz zabrał blue roba, ponieważ "zabił jego uh makera" chociaż nigdy nikogo nie zabił; potem jeden z Bothinku~ z jakimś ziomem zabrali mu arm + tarcze + chyba legi...
![]() |
#27 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() Filmik warto poogladac miedzy innymi dla takich tekstów:
19:20 Hous Alspeld [30]: co wy tam robicie? 19:20 Hous Alspeld [30]: wojna jest czy cvo? 19:20 Hous Alspeld [30]: gdzie? 19:20 Hous Alspeld [30]: co to? 19:20 Hous Alspeld [30]: od ktorego lvl? 19:20 Hous Alspeld [30]: nie znam sie na nich 19:20 Hous Alspeld [30]: ![]() 19:20 Hous Alspeld [30]: co to pm's? Ten ostatni jest the best ^^ Tak wiem to jest "private message" wiec niepowinienem ich upubliczniac, ale one wybijaja z rytmu ![]() 19:27 Setzer Gambler [256]: you armor Ehh zaplacil tyle ze mogl tam w ogole nie isc..... @filmik spox nawet fajnie sie wam to udalo ^^ @down Popularnosc ma dwie rozne strony... Ty akurat doswiadczasz ta bolesna ![]() Ostatnio edytowany przez Sir'Matek - 10-04-2007 o 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
udaje afk to one pisza dalej ,mowie ,ze cos robie to sie pytaja co to >.< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Więc chciałbym wyjaśnić wszystkim co się dzieje na Julerze.
Więc : Setzer Gambler = Hizak ,Bronca , Herick Valter i inni zwany *Waldir* wykupil wszystkie te postacie w celu zawladniecia julery. w końcu chcial wykupic Dulokza i Mattryxzin co daloby mu władzę nad Julerą. Matt u Du nie zgodzili się wiec wybuchła wojna pomiedzy : Godslayers vs Warriors of Storm. Było wiele fragów , setzer przestraszony , skonczyl wojne i dal sobie spokój. Matt i Du podporzadkowali się Setzerowi i ustąpili był tzw "peace" poniewaz w rzeczywistosci nienawiza sie poniewaz wiedza ze to najwiekszy PA na calej Julerze. Nastepnie okolo 2 tygodnie temu , zaczeli umierac ludzie , 80lv + niektore nawet mniejsze ... A dla czego ? Setzer Gambler : u hunted pay boh or die ! Zabili około 10 osób. Powstała nowa wojna Justice Team , Animus Necandi , Justice Helpers vs Dark Throne. Od setzera odeszli między innymi : Dulokz , Mattryxzin , Clyssic , El bigo~ . pozostali neutralni. Setzer widzac ze raczej przegrywa , odpoczywal od tibii na troche. a tak pozatym zabilismy ostatnio : -Devoraitor (syn setzera na rl) -Beck Knight -Herick Valter -Alexandro (moj frag ) ;p i wielu innych. Dzisiaj zabilismy z DT pewnego gracza , mielismy plan aby poprostu uciec i odczekac 15min i aby Sir Fredde (ziom =] ) zablokowal wejscie wraz z innymi lecz setzer z kumplami przeszli i niestety zaatakowali , byłem już bez szans rzuciłem do domku moje rzeczy do domku (Agente kidanu) Więc chciłbym oswiadczyc ze nie lize nikomu dupy , i walcze o wolna Julere. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Imię: Blondina
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 113
Skille: 100/84
Poziom mag.: 20
|
![]() Jeżeli to naprawdę Ty, Śniada to spoko =) lecz zrobiliśmy jeden temat o tej wojnie i jakby co to na przyszłość się tam wypowiadaj..
![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() Ja na szczęście kilka dni temu opuściłem Julere swoim charem na mainie, ale za to gram na tam swoim rookstaylerem. Chętnie wejdę na swojego chara na mainie i przyczynie się do śmierci tego debila Setzera. Ja na Julerze tak co 3 dni widziałem napis "You are dead" a wszystkie te dead'y były sponsorowane przez Brazoli za nic, a typy miały jeszcze tak po 70 lv+. Mam nadzieję że brazole tam wyginą na tym świecie.
Gilu |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Ełk
Imię: Ripmax Second
Gildia: Guardians of the Crystal
Poziom: 41
Skille: nvm o.O
Poziom mag.: 5
|
![]() @Ileś tam up, chłopie, ich tam jest garstka w porównaniu do innych. A jeśli chodzi o moja pomoc to Ci oświadczam, ze sprzedałem polowe eq, a za kasę kupiłem SD, więc mi nie mów , że nie pomagam x.x Wracając do polaków, nie widziałem, żeby któryś z nich nadstawiał głowy oprócz Sniady i Puduwoke ...
Ty nawet nie wiesz co sie tam dzieje więc zamilknij na wieku lub znajdź Setzera na afku i mi o tym powiedz, ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Pudu~ to Szwed nie Polak ![]() Mieszka w Halmstad,ma na imię Joacim i ma 21 lat. 2'nd of all Jesli byś napawdę wiedział co się dzieje to powinieneś wiedzieć też że obaj padli przez brak organizacji. Poszła "fama" ze Pudu jest na desercie a nie był. Kiedy siędowiedział że wszyscy idą mu tam pomóc poszedł tam i padł (DT pomógł Lomomu który był SPY). Pewnie nawet nie wiesz że była zrzutka kasy dla nich ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Cossma - 12-04-2007 o 17:18. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Kavi Dratrumil
Profesja: Royal Paladin