Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-04-2007, 03:59   #21
v0n_oswiec0ny_
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Wroclaw - Peterborough

Stan: Usunięty
Imię: kupa
Gildia: kupa
Świat: kupa
Poziom: ;/
Skille: kupa
Poziom mag.: :/
v0n_oswiec0ny_ ma numer GG 3302954
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veritas Pokaż post
No napewno mamy wiecej powodow do chwaly niz brazole bo oni nic nie osiagnali. Nie zownowali zadnego serva, nie maja zadnych graczy ktorzy cos pokazali, nie wygrali zadnej wojny.

Jedyne co potrafia robic to sharowac.

musze cie zdziwic synku ale zownowali -.- Empera...

@toppic

3 words
LoL!
@ down
racja....

pzdroO 4 all, cYa in da Tiolet

13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy

HAIL DANCING SHADOWS!!!
Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : )

~~HI~~
~~BYE~~
v0n_oswiec0ny_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-04-2007, 07:14   #22
bioX
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Łódź

Imię: Lord Gared
Profesja: Knight
Świat: Trimera
Poziom: 42
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
Domyślny

Tak wszyscy jeździcie po tych brazulach... A ja uwazam że są ok, przynajmniej niektórzy. Oczywiste że znajdą się przypadki których nie ma co żałować, ale nie wszyscy są źli. Żeby to jeszcze polacy byli doskonali...
@Filmik zajebisty
bioX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-04-2007, 11:29   #23
Native16
Zbanowany

Native16's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2006
Lokacja: Konin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fensen
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Keltera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 51
Domyślny

10:26 Ninha Mage [91]: exura gran ""

i to jest to xD

@film

No ty to juz od jakiegos czasu pekujesz xD

Widzialem film przed ss jak w thais typow zabiliscie xD
Native16 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-04-2007, 11:40   #24
Nolduriel
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veritas Pokaż post
Heh no jestem hunted ale jak narazie nie padlem jeszcze. Hunta zalapalem za posta i commenta obrazajacego 2 ludzi.2 nielojalnych szmaciarzy historia solery jest chyba najlglupsza w tibi.Po wygranej wojnie na poczatku servera lider polakow conner mac'mannus zaczal zmieniac ten server jedno wielkie gowno. Brazole chcac podlizac mu sie zakladaly mu pacce za niska cene a ze dla niego licza sie tylko pieniadze zapomnial o kumplach dzieki ktorym dalej istnieje na tym servie. Teraz server ma 300 100 lvli z czego wiekszosc to wysharowane brazole.

I po co tu grac ?
Conner mieszkal w moim miescie na poczatku mial kafejka internetowa w bialymstoku a potem chyba w plocku a teraz w anglii bodajze mieszka
  Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2007, 14:29   #25
Sqetchu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 08 2006

Domyślny Różnie bywa...

Co do brazoli to powiem tak nie wiem jak jest na waszych servach ale zagrajcie na Solerze...Po 1 my Polacy(nie mowie tu o Connerze bo nie wiem czy go mozna nazwac Polakiem.Bo jak mozna patrzec na czlowieka, ktory zdraca swoich)grajacy na solerze i nie pochwalajacy ludzi,którzy na dzien dzisiejszy tam rzadza jestesmy traktowani jak najgorsi z najgorszych.Jak jest jakis problem to odrazu,że my oszukujemy,nasza wina,tak to napewno my!...
A kiedy wychodzi,że jednak my mamy rację to odrazu br wstawiaja się za nimi idzie conner i jego gildia i nic nie mozna zrobic...Mialem kiedys taka sytuacje gdy jeszcze bylem malym lvlem... Expilem na guardach, a kumpel tak samo ale w innej kopalni...Po pewnym czasie do kopalni kumpla wchodzi br,ktory nie rozumie leave ani nic z tych rzeczy.Kolega juz zdenerwowany zaczyna go bic, ale on sie broni, wiec wola mnie i ja mu pomagam go zabic.Czekamy razem przed dziura a tu ni z hu** przylaza jacys brazylijczycy i mnie bija i mowia abym placil.Ja mam skulla wiec uciekam i pisze do pewnego znajomego aby mi pomogl.Trzymam sie ale po pewnym czasie padam...No i wkurzony wychodze z temple i pisze do niech czemu mnie zabili itp. Nic nie odpisuja to wolam brata aby zagadal. Braciak uzyskal paymant i wszystko wydaje sie byc w porzadku gdyby nie to,że nastepnego dnia pisza mi ludzie z LV zebym oddal paymant bez zadnego uzasadnienia,naszczescie paymanta nie oddalem i wkoncu sie odczepili ale bylo z nimi tyle roboty... I takich sytuacji jest masa wierzcie mi a ci brazole tutaj graja tylko by sobie wbijac kolejne lvle i o nic sie nie musza bac bo jak wiadomo zawsze im Conner dobry pomoze... Tutaj nawet gdy ma sie racje zabic nie mozna a jak sie nie ma to nawet nie bede pisal....

@Film-oby tak dalej! JAk widze dopiero 1 ded a fragow juz z 15. Wreszcie ktos z tym porzadek robi bo wszyscy sie boja,ale nie br grajacych tutaj bo jak widac na filmie to wiekszosc nie potrafi grac tylko ich kumpli tzw. Brazylijskich Polaków(czyt.Last Vampires)...
Sqetchu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2007, 18:18   #26
Maciek008
Użytkownik Forum

Maciek008's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
Domyślny

Po co odnawiasz temat z przed miesiaca?

Użytkowniku! Przed założeniem nowego tematu obejrz to:
http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm
Maciek008 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania