|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() P.S TEN TEMAT ZAMIENIA SIE W RUINY Ostatnio edytowany przez ORDRIX - 12-04-2007 o 11:27. |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
|
![]() @2up: muahhaha dopiero ty mnie dobiles ahahahaha...arrow i bolt maja atak a nie luk czy kusza kurwa mac....a dist rosnie tak samo z tego i tego bij cos ciagle to zobaczysz ze tak jest... chyba ze tobie szybciej rosnie bo zabiles 2 cyce z boltow i nie miales respa a z arrowami ciagle je biles i szybciej Ci rosl omg...
@topic:speary do 35 albo40 pozniej luk...i kusza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() A myslalem ze łuk ze strzałami i kusza z bełtami maja atak... btw to było wałkowane miliony razy, nie musicie bluzgać każdego który sobie napisze tak jak mu wygodnie (i tak wszyscy przeciez wiedza o co chodzi), a jak jestes taki wrażliwy na szczegóły to nagraj mi film jak atakujesz samym "arrowem" albo "boltem"
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() shit happened
Cytuj:
secundo - bow i x-bow nie maja ataku. to amunicja zadaje obrazenia. tertio - to chyba normalne, ze walczac bronia ktora mozna zadac mniejsze obrazenia maksymalne zadaje sie tych obrazen wiecej. no chyba ze ktos przy 60 dista expi na rotach to wtedy nie widac roznicy pomiedzy lukiem a kusza Cytuj:
Ostatnio edytowany przez sat - 13-04-2007 o 00:48. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie które wypowiedzi sa tak idiotyczne ze az smieszne!
Po 1 Bow zaczyna dzialac przy skilu 35-55 i naginasz ze strzalkami! Kusza: latasz! na skilu jakim ci sie podoba ale bedziesz tracil tyle bolcow ze szok! Kusze najlepiej od 55-60 zaczac latac!
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 13-04-2007 o 07:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() 3up:
![]() Ostatnio edytowany przez Browarrior - 13-04-2007 o 07:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Modton
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() @Browarrior
I co, odrazu podnieta że mnie zjechałeś, co? Wisz każdy moze sie pomylic ;] A zresztą to arrowami z łuku ni strzelasz no nie? Daj se spokój. @sat to samo do ciebie był bym wdzięczny gdybyś troche inaczej reagował ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Bow - od 45 dista wtedy się zaczyna zwracać za arrowsy
xbow - od 60-65 wtedy walenie z kuszy jest bardziej opłacalne niż z łuku , ponadto nie muszę chyba dodawać , że kusza (bolty) ma większy atak...
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() @topic
jak nie masz pacca, to do ~40 dista trenuj spearami, potem kup łuk i nabij skille do ~60-65(podczas expienia), potem to już kusza... a jak masz pacca, do ~40 dista speary, potem od razu xbow. proste xD /\/\/\/\/\______ a burst arrowy to dla sorca i druida, bo siła obrażeń od nich zależy nie od dista, ale od mlvl i lvl. nawet jak nie trafisz zadasz obrażenia. high lvle sorc & druid nie noszą już wandów i rodów, tylko właśnie bowa i b-arrowy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Ja powiem tak.
1.Łuk + strzały do expienia. Mniejszy waste/większy zarobek. 2. Na hunty bolce i kusza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Świat: Julera
|
![]() Jak masz pacc to tomby od 54 skilla z boltami ;o robic lootbaga z mace i swordow i v-helmetow i ma sie duzy +...nigdfy nie bylem na -
od 40 lataj z bowem i tyle ;x |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() OK, każdy kto tu napisał wkurza mnie.
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Jak cię ktoś wkurza to wcale nie musiałeś pisać. Tylko np. walnąć główką o ścianę. Mam jeszcze jedno do twojego PODPISU: już nie mogłeś czegos innego napisać? xD Bo sorcerer to jest mag/ czarodziej więc trudno żeby druid był sorcerer'em ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
*-kokosy oczywiscie jak na niski level tak o ile sobie dobrze przypominam to do okolo 15 leva ( chyba ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Wg mnie najlepiej jest skillować do 65/70 ze spearami (wiem, że niektórym nie chce się tyle skillować, ale ja tak zrobiłem i nie narzekam). Potem kup kuszę + bolty i myślę, że będziesz mógł robić mass hunty na cyklopach bez waste. Pamiętajcie, skille to podstawa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() ja tam sie nudzilem kiedys , gralem pallem, używałem arrowow (kupowalem nie robilem) , mialem 15 lvl i 35 dista I JUŻ SIE ZWRACAŁO NA GHULACH pod ghostlandem! poza tym kilka razy sam zajebalem FD , hity okolo 30.
grajac innym pallem na 25 z x-bow jeszce mi sie nie zwracalo... |
![]() |
![]() |