|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2003
|
![]() ja tez chce
![]() ![]() tylko zeby to bylo na isarze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2003
|
![]() hmmm misq to moshe zalozymy na Trimerze zespol?
![]() ale ja nie jestem spiewak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Co jest chłopaki zapomnieliście już o tym super projekcie wygrzebuję go z 7 strony.. więc mam już bębenek na Eterni i z chęcią będę w grupie koncertowej
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() No muszę przyznać że zapomniałem o tym...jak będę na Tibii to postaram się poszukać tych chętnych osób chyba że was nie będzie to wtedy odezwać się do mnie tutaj na forum na priva.A najlepiej to żeby zainteresowani dali mnie na VIP i czyhali na mnie
![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ja ostatnio rzadko gram, ale postaram się do ciebie napisać. Mogę zrobić stronę internetową, były by tam screeny z koncertów, słowa przebojów i sqad.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Dobra z tą stroną to całkiem dobry pomysł moglibyśmy razem ją prowadzić bo też się nieco znam na HTML-u i moglibyśmy tam dużo ciekawych rzeczy o zespole napisać.No i właśnie myślałem czy by czasem nie zatrudnić fotografa jakiegoś który by robił screeny podczas koncertów.No i widzę że teraz wszystko przyspieszyło więc myślę że niedługo już będzie oficjalny pierwszy koncert-nasz debiut. Ci którzy chcą ze mną pogadać na Tibii mogą mnie trafić w Czwartek około 12:00. w Soboty i Niedziele bywam ranem a w inne dni wieczorami.