![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() @viz.
Dobrze wiesz ze nie chodzilo o eq, a jesli nie wiesz to zapytaj Esthera. All solved, daj spokoj juz. @vanderer. rozjebales mnie ;P dobrze trafiles ;P wszystko mam w dupie bo jestem hunted ^^'. tez daj juz spokoj. Skomentowales, ok fajnie. dzieki jestes bahdzo fajny ![]()
~Raozee~54 ms - Retired ~Raozetori~45 ms - Retired ~Cziczon~54 rp - Retired "Bądź miły dla ludzi gdy pniesz się w góre bo możesz ich spotkać gdy będziesz spadać w dół" ![]() _______________________________________________ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Plus, minus ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
Lokacja: LW
Stan: Na emeryturze
Imię: Prrince
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 27
Skille: 57/53
Poziom mag.: 4
|
![]() Knight sie teraz wywija bo nie chce wyjsc na pedala... mogles ubic slimy i potem zacząć bić sorka bo mial pewnie newbie eq...
wiem ze duzo bys nie zorbil ale mogles chociaz spróbować ![]() ![]() ![]() @up dajcie jeszcze footke z lootem... bo jestem ciekawy! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ponntius
Profesja: Elite Knight
Poziom: 75
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
|
![]() @Up
Tak tylko ze rao to byl semi-friend to skad mial wiedziec ze go ubije?
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
|
![]() Łohhh Rao&Saus ifól pk team ? :< Dont Keal me blax !!!111oneoneone
Rao podnieca Cie to ze umiesz zabic 34 knighta w 3 osoby na dodatek podczas skilowania ? Ehhh... Od zawsze byles zalosny : ( Esher kotq nie przejmuj sie ;* Te downy tak maja :F Innych nie umieja zabic to sie wyzywaja na slabszych... Dingus... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @nostos:
Kiedy kurwa zrozumiecie, ze esther nie byl hunted ani nic, nie pk'owalem dla loota czy cos w tym stylu. ale wiedzialem ze bardziej zaboli to ponntiusa anizeli samego esthera. BASTA! ![]()
~Raozee~54 ms - Retired ~Raozetori~45 ms - Retired ~Cziczon~54 rp - Retired "Bądź miły dla ludzi gdy pniesz się w góre bo możesz ich spotkać gdy będziesz spadać w dół" ![]() _______________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
no to super powód sobie znalazles "bo to bardziej zaboli ponntiusa" jakby na moim servie zamiast tych co sie nie przejma soba zabic ich najlepszych kumpli to byla by masakra. w takim razie HIBERNA TO SCIERWO @Raozee btw, 34 knighta to w 3 trzeba? od kiedy... Ja 38 masterem ubilem 50 najta -.- i wcale nie treinil w blocku Tak zalosnego gnojka jeszcze nie widzialem <<<~~~GRATULUJE ZAJOLES 1-WSZE MIEJSCE~~~>>>
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ganci:
tylko ze po co mam go bic sam? jestem hunted i wolalem zalatwic to szybciej. a to chuj do tego czy bijemy go w 3 czy ja sam. btw. Dancing shadows jak bili 50 palkow w 10, to tez zal.pl nie? ![]() zastanow sie co ty mowisz bo smieszny jestes!
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() smieszny jestes ty. Nie ufac kolesiom z którymi pekujesz. Ja mówie najwyzej loota...
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() poczytaj troche posta wyzej i koles z ktorym pekowalem wypowiedzial sie:
" 15 minut po akcji loot zostal podzielony i uwazam ze sprawiedliwe" kthxbye ![]() zal.pl ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Elvish Master
Profesja: Paladin
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
![]() tu nie chodzi o loot , tu chodzi o Ciebie
![]() zeby nie bylo oftopa to : FILM ZALEEED ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boze jaki z ciebie idiota... oni wrzeszcza "loot?" "co bylo"?
Co mnie co bylo potem, na filmiku nie chciales nic im powiedziec i trapnoles sie z lootem O TO CHODZI. poprostu nie odpowiadaj juz na ten post -.-
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Dokładnie, tylko, że to dziecko nie rozumie, iż zebraliśmy sie tu po to aby komentować film, dla nas jest to tak samo oczywiste jak dla niego to, że zrobił super trapa i uczciwie podzielił sie lootem... poootem....