![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Z jednej strony ŻAŁOSNE to co zrobili ci co na ten POI poszli
![]() ![]() Ale Gz questa ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
![]() Heheh GZ dla was , a czy to było 2 wasze podejście (udane) ?
![]() |
#24 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() z jednej strony dobrze ze nie wzieli wszystkich na PoI ale z drugiej troche to chujowe zachowanie w stosunku do kumpli.. ale to ich wybor i niech sobie robia co chca...
Co do typka ktory mowi ze nie ma przyjazni/kolezenstwa przez internet to Ty, za przeproszeniem, jakis pojebany jestes o.O Znam pare osob tylko z gg, skype itd ale sa one mi wazniejsze niz niektore osoby ktore znam z rl... i przyjazn przez internet jest jak najbardziej mozliwa. A tak ogolnie to do qrwy nedzy niech mi Maka powie ze nie jest jebanym sharerem to go qrwa wysmieje. Candia istnieje od Jul 13 2006 czyli od 13 lipca (jesli sie nie myle)... i powiedzcie mi ze przez 10 miesiecy mozna samemu zrobic 200 msa to jebne z krzesla ze smiechu chyba o.O To musi byc taki kurewski sharer ze ja jebie... i pewnie jeszcze bedzie sie wypieral.. -.-' niewazne.. nigdy sie tak nie unosze ale kiedys zeby zrobic 200 lvl trzeba bylo grac ze 2-3 lata.. ofc samemu i nie grac jak maniak.. a teraz 10 miesiecy wystarczy zeby stado debili zrobilo 200 msa -.-' poprostu n/c
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
Ostatnio edytowany przez Snagoth - 14-04-2007 o 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
Imię: Old Maka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
![]() |
![]() Cytuj:
bo tak jest ok 10 avangerow, a moglo by byc 30, wiec watpie zeby spadek z 2kk byl na 1990k... zreszta bylo jak mialo byc, nikt mial nie wiedziec, my robimy, my wybieramy ludzi, Ci co mysla inaczej to niech zrobia sobie team i laza tam po 7h, proszac sie nawzajem i wykrzykujac idz tu , ty tu stoj, itp. zreszta team nie byl uzgadniany przez jedna osobe , tylko przez wiekszosc. nikt mial nie wiedziec, a bubbiish i cayanden byli i czekali na nas juz na Poi, wiec i tak ktos sprzedal date... i pozniej jeszcze pare osob doszlo, cholera wie skad. /Maka
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Gildia: Witchers
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() moim zdaniem dobrze zrobili
na furorze quest robilo jakies 80(?) osob a ukonczylo ze 30 wiec po co tyle osob brac?
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Imię: Nane Elis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Unstoppable
Poziom: 230
Skille: 99/83
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
He przeciez wy robiliście ponad 6h.. a wbili sie cay, neo(zakosil hamer of wraith gz ![]()
01:48 Your last visit in Tibia: 31. Oct 2007 19:45:03 CET. 01:48 Nane Rune'Maka [17]: Sypiasz czasem? 01:48 Nane Rune'Maka [17]: ![]() 01:48 Soulmann [102]: Samemu nie ma sensu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Zadupie of Israel
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() maka jestes zalosny
gralem na candii i gadalem z toba raz czy dwa i to tylko potwierdzilo to co mysle przez wlasnie takich ludzi odszedlem z candii.. a tibia schodzi na makavele |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 19
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Cytuj:
![]() btw. Ci co mowia ,ze sa zalosni i egoistyczni.. zal wam dupe sciska kurwa mac ,ze wy nie poszliscie i nie macie nagrody? Na chuj im kurwa ktos kto bedzie stal straci moze 1 uha i nachapie sie za free? To wy jestescie zalosni..oni ustalili team ktory mial to zrobic i wielkie GZ im za wykonanie. I nie zarzucajcie Makaveliemu ,ze zajebisty kumpel .. bo gdybyscie wy byli jego kumplami/przyjaciolmi zrozumielibyscie go i nie pisali takich glupot! Cheers~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
![]() Sie kurwa h-lvl odezwal-.- teraz h lvl to jest 180~~ @Maka: Doszli bo istnieje cos takiego jak exiva. i widząc Poul Nohan is very far to the south. moge stwierdzić iż siedzi na poi... Pozatym mogles sie postawic i nie isc z bubbishem ![]() ![]() ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 14-04-2007 o 14:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Gildia: Lost Riders
Poziom: 60
Skille: 24shld
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Ten kutas Mawasi też tam był? - Bo to ziomal tej cipy Bubbisha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 70
![]() |
![]() Cytuj:
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale was to wszystkich boli O_o. Boli was ze nie poszliscie?? Boli was ze nikt nie powiedzial?? Zazdroscicie lvela?? wpieprzacie sie w priv life?? Ja moge grac 24h dziennie i najmniej mnie bedzie interesowalo lamentowanie jakiegos kolesia, ktory ma rajcowe z pogadania sobie o sharingu, o tym jak ktos nie uczicie zrobil wiekszy lv niz ja mam. Jak was boli ze ktos sharuje CO ZA PROBLEM tez jestes czlowiekiem tez pewnie masz kumpli to sobie tez wysharuj. Kiedys gdzies widzialem madre slowa "Jestes czlowiekiem jak inni?? Zazdroscisz?? Krytykujesz?? po co jak mozesz miec to samo!!" Pozdro O_o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() @2Up:
Maka pracowal do marca w kafejce internetowej i to jest powod jego ciaglej gry. Gra solo lub z tym samym ownerem co na Pandori, ale uważam iż ze staminą nie wyrabiam ja grając solo (przykład Nerana) to co dopiero makavel w kafe... Petrobot zrobił 200 w 8 miechów bez staminy da sie zrobic w 1.5-2 300 lvl sorcem^.- 10kk expa co 2 dni moze cisnac;P
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 14-04-2007 o 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol jak widze wasze bzurne posty to aż mnie ściska...po holere ma iść 120 osób na qwesta i robić tam ścisk jak w jakiś burdelu...???
Zresztą co tu się czepiać do sharingu teraz wogóle powinno być to dozwolone i tak pograsz 8 h i już i exp sprada o połowę muhahahu dlatego wiecie co jeden pogra 4 godziny i drugi pogra 4 ;d Na Candi się beznadziejnie gra słaby klimat...ludzie hamscy ale to dobrze ;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Co was to obchodzi ze Maka wbil 193lvl w 10 miechów ?????? jak mu zazdrościcie to weźcie sie rozpędźcie i pierd#$%^&*& o sciane albo zróbcie chara na nowym no-pvp i wbijajcie !!!!! to tyle
ciacho ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice
Profesja: Elder Druid
Poziom: 53+
![]() ![]() |
![]() @Maka~
No to sobie boczek nagrabiłeś ![]() @topic Gz wykonania questa |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() No mimo ze to swiat Non pvp ale jednak gra to gra i wszedzie trzeba umiec wielkie GZ dla was za poi ja pojde w nastepnym teamie
![]() |
![]() ![]() |