Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-04-2007, 12:52   #21
Myszoon
Zbanowany

Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Olsztyn

Imię: Myszoon
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ely Pokaż post
Zazdrosni po prostu jesteście.
Tak bardzo chciałem iść moim 57 knightem
Myszoon jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-04-2007, 12:59   #22
ciacho2oo7
Guest

Domyślny

Z jednej strony ŻAŁOSNE to co zrobili ci co na ten POI poszli z drugiej dobre.. bo po jakiego %^&* brać 100 osób gdy 20 będzie ciągle patrzyło na hp a te 80 jadło śniadanie blocząc respa ? -.- .. ale kumpli sie nie zostawia w sumie 10k różnicy wielkiej nie robi ...

Ale Gz questa
  Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 13:01   #23
Garo
Użytkownik Forum

Garo's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2007

Domyślny

Heheh GZ dla was , a czy to było 2 wasze podejście (udane) ?
stary 14-04-2007, 13:11   #24
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

z jednej strony dobrze ze nie wzieli wszystkich na PoI ale z drugiej troche to chujowe zachowanie w stosunku do kumpli.. ale to ich wybor i niech sobie robia co chca...

Co do typka ktory mowi ze nie ma przyjazni/kolezenstwa przez internet to Ty, za przeproszeniem, jakis pojebany jestes o.O Znam pare osob tylko z gg, skype itd ale sa one mi wazniejsze niz niektore osoby ktore znam z rl... i przyjazn przez internet jest jak najbardziej mozliwa.

A tak ogolnie to do qrwy nedzy niech mi Maka powie ze nie jest jebanym sharerem to go qrwa wysmieje. Candia istnieje od Jul 13 2006 czyli od 13 lipca (jesli sie nie myle)... i powiedzcie mi ze przez 10 miesiecy mozna samemu zrobic 200 msa to jebne z krzesla ze smiechu chyba o.O To musi byc taki kurewski sharer ze ja jebie... i pewnie jeszcze bedzie sie wypieral.. -.-' niewazne.. nigdy sie tak nie unosze ale kiedys zeby zrobic 200 lvl trzeba bylo grac ze 2-3 lata.. ofc samemu i nie grac jak maniak.. a teraz 10 miesiecy wystarczy zeby stado debili zrobilo 200 msa -.-' poprostu n/c
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein

Ostatnio edytowany przez Snagoth - 14-04-2007 o 13:13.
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 13:15   #25
Makaveli of Chaos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda

Stan: Na Emeryturze
Imię: Old Maka
Profesja: Master Sorcerer
Makaveli of Chaos ma numer GG 1411036
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ciacho2oo7 Pokaż post
Z jednej strony ŻAŁOSNE to co zrobili ci co na ten POI poszli z drugiej dobre.. bo po jakiego %^&* brać 100 osób gdy 20 będzie ciągle patrzyło na hp a te 80 jadło śniadanie blocząc respa ? -.- .. ale kumpli sie nie zostawia w sumie 10k różnicy wielkiej nie robi ...

Ale Gz questa
zapomnijcie o roznicy 10k.
bo tak jest ok 10 avangerow, a moglo by byc 30, wiec watpie zeby spadek z 2kk byl na 1990k...

zreszta bylo jak mialo byc, nikt mial nie wiedziec, my robimy, my wybieramy ludzi, Ci co mysla inaczej to niech zrobia sobie team i laza tam po 7h, proszac sie nawzajem i wykrzykujac idz tu , ty tu stoj, itp. zreszta team nie byl uzgadniany przez jedna osobe , tylko przez wiekszosc.

nikt mial nie wiedziec, a bubbiish i cayanden byli i czekali na nas juz na Poi, wiec i tak ktos sprzedal date... i pozniej jeszcze pare osob doszlo, cholera wie skad.

/Maka
stary 14-04-2007, 13:36   #26
Baku'
Zbanowany

Baku''s Avatar

Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow

Stan: Początkujący
Gildia: Witchers
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Odderz Pokaż post
Rozmowa z kimś przez internet nazywasz koleżeństwem/przyjaźnią ? No to nieźle
ja znam kolegow z tibii 3 lata i nazywam to kolezenstwem.

Cytuj:
Za przeproszeniem co ty wiesz o candi?? Tak samo w temacie wypowiadają się osoby które są mają te swoje low lvl chary i się buntują egoiści itp.
u is high level, sory! my nic nie wiemy o candii, ty posiadasz cala wiedze
Baku' jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 13:45   #27
sallceson
Użytkownik Forum

sallceson's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Łowicz

Domyślny

moim zdaniem dobrze zrobili
na furorze quest robilo jakies 80(?) osob a ukonczylo ze 30
wiec po co tyle osob brac?
stary 14-04-2007, 14:09   #28
RieL
Użytkownik Forum

RieL's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2006

Imię: Nane Elis
Gildia: Unstoppable
Poziom: 230
Skille: 99/83
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Makaveli of Chaos Pokaż post

zreszta bylo jak mialo byc, nikt mial nie wiedziec, my robimy, my wybieramy ludzi, Ci co mysla inaczej to niech zrobia sobie team i laza tam po 7h, proszac sie nawzajem i wykrzykujac idz tu , ty tu stoj, itp. zreszta team nie byl uzgadniany przez jedna osobe , tylko przez wiekszosc.

nikt mial nie wiedziec, a bubbiish i cayanden byli i czekali na nas juz na Poi, wiec i tak ktos sprzedal date... i pozniej jeszcze pare osob doszlo, cholera wie skad.

/Maka

He przeciez wy robiliście ponad 6h.. a wbili sie cay, neo(zakosil hamer of wraith gz ) i jeszcze jakis typ z collectors, ale juz Jacy nie braliscie mimo ze mial runy itd..
01:48 Your last visit in Tibia: 31. Oct 2007 19:45:03 CET.
01:48 Nane Rune'Maka [17]: Sypiasz czasem?
01:48 Nane Rune'Maka [17]:
01:48 Soulmann [102]: Samemu nie ma sensu.

RieL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 14:20   #29
Esther
Użytkownik Forum

Esther's Avatar

Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Gdynia

Imię: Cheretyk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 80
Skille: 84
Domyślny

No gz wykonania questa
stary 14-04-2007, 14:22   #30
D.R.E.I
Użytkownik Forum

D.R.E.I's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Zadupie of Israel

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

maka jestes zalosny
gralem na candii i gadalem z toba raz czy dwa i to tylko potwierdzilo to co mysle przez wlasnie takich ludzi odszedlem z candii.. a tibia schodzi na makavele
D.R.E.I jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 14:37   #31
Neevald
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 19
Poziom mag.: 30
Neevald ma numer GG 3285666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth Pokaż post
z jednej strony dobrze ze nie wzieli wszystkich na PoI ale z drugiej troche to chujowe zachowanie w stosunku do kumpli.. ale to ich wybor i niech sobie robia co chca...

Co do typka ktory mowi ze nie ma przyjazni/kolezenstwa przez internet to Ty, za przeproszeniem, jakis pojebany jestes o.O Znam pare osob tylko z gg, skype itd ale sa one mi wazniejsze niz niektore osoby ktore znam z rl... i przyjazn przez internet jest jak najbardziej mozliwa.

A tak ogolnie to do qrwy nedzy niech mi Maka powie ze nie jest jebanym sharerem to go qrwa wysmieje. Candia istnieje od Jul 13 2006 czyli od 13 lipca (jesli sie nie myle)... i powiedzcie mi ze przez 10 miesiecy mozna samemu zrobic 200 msa to jebne z krzesla ze smiechu chyba o.O To musi byc taki kurewski sharer ze ja jebie... i pewnie jeszcze bedzie sie wypieral.. -.-' niewazne.. nigdy sie tak nie unosze ale kiedys zeby zrobic 200 lvl trzeba bylo grac ze 2-3 lata.. ofc samemu i nie grac jak maniak.. a teraz 10 miesiecy wystarczy zeby stado debili zrobilo 200 msa -.-' poprostu n/c
Wiesz co to systematycznosc? Niektorzy robia pg i potem robia przerwe widocznie Makaveli robi pg i nawet jezeli mu sie nie chce grac to pewnie i tak pojdzie poexpic chociaz te 3-5 h.. nie wiem moze masz racje ,ze sharuje .. ale masz na to dowody? jak nie masz to po co oskarzasz kogos kto doszedl do czegos >.<''

btw. Ci co mowia ,ze sa zalosni i egoistyczni.. zal wam dupe sciska kurwa mac ,ze wy nie poszliscie i nie macie nagrody? Na chuj im kurwa ktos kto bedzie stal straci moze 1 uha i nachapie sie za free? To wy jestescie zalosni..oni ustalili team ktory mial to zrobic i wielkie GZ im za wykonanie. I nie zarzucajcie Makaveliemu ,ze zajebisty kumpel .. bo gdybyscie wy byli jego kumplami/przyjaciolmi zrozumielibyscie go i nie pisali takich glupot!

Cheers~
Neevald jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 14:39   #32
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Duszlik Pokaż post
Maka nie odpisuj na takie posty bo oni i tak tego nie zrozumieją. Zazdroszczą i tyle.

Gz Poi

Za przeproszeniem co ty wiesz o candi?? Tak samo w temacie wypowiadają się osoby które są mają te swoje low lvl chary i się buntują egoiści itp.
wczoraj o 17 byla fama ze idziecie na poi pozniej, ded estroza potwierdzil to

Sie kurwa h-lvl odezwal-.- teraz h lvl to jest 180~~

@Maka:

Doszli bo istnieje cos takiego jak exiva. i widząc Poul Nohan is very far to the south. moge stwierdzić iż siedzi na poi... Pozatym mogles sie postawic i nie isc z bubbishem
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S

Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 14-04-2007 o 14:46.
Xzonixek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 14:40   #33
Xeremon
Zbanowany

Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Wrocław

Imię: Xeremon
Gildia: Lost Riders
Poziom: 60
Skille: 24shld
Poziom mag.: 55
Xeremon ma numer GG 5480991
Domyślny

Ten kutas Mawasi też tam był? - Bo to ziomal tej cipy Bubbisha
Xeremon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 14:49   #34
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neevald Pokaż post
Wiesz co to systematycznosc? Niektorzy robia pg i potem robia przerwe widocznie Makaveli robi pg i nawet jezeli mu sie nie chce grac to pewnie i tak pojdzie poexpic chociaz te 3-5 h.. nie wiem moze masz racje ,ze sharuje .. ale masz na to dowody? jak nie masz to po co oskarzasz kogos kto doszedl do czegos >.<''

Cheers~
Nie ma bata! Poprostu NIE MA BATA zeby w 10 mesiecy zrobic samemu 200 msa.. no poprostu to jest niewykonalne... nie ma chuja! Dowody? Mam dowody... to ze serwer istnieje 10 miesiecy.. to jest jedyny niepodwazalny dowod na to ze Maka sharuje. Nie ma chuja zeby przez 10 miesiecy robil pg bo by nie wyrobil.. oczy by mu wypadly, plecy pekly itd.
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 14:55   #35
Archimondrius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 08 2006

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Ale was to wszystkich boli O_o. Boli was ze nie poszliscie?? Boli was ze nikt nie powiedzial?? Zazdroscicie lvela?? wpieprzacie sie w priv life?? Ja moge grac 24h dziennie i najmniej mnie bedzie interesowalo lamentowanie jakiegos kolesia, ktory ma rajcowe z pogadania sobie o sharingu, o tym jak ktos nie uczicie zrobil wiekszy lv niz ja mam. Jak was boli ze ktos sharuje CO ZA PROBLEM tez jestes czlowiekiem tez pewnie masz kumpli to sobie tez wysharuj. Kiedys gdzies widzialem madre slowa "Jestes czlowiekiem jak inni?? Zazdroscisz?? Krytykujesz?? po co jak mozesz miec to samo!!" Pozdro O_o
Archimondrius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 14:55   #36
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

@2Up:
Maka pracowal do marca w kafejce internetowej i to jest powod jego ciaglej gry. Gra solo lub z tym samym ownerem co na Pandori, ale uważam iż ze staminą nie wyrabiam ja grając solo (przykład Nerana) to co dopiero makavel w kafe...

Petrobot zrobił 200 w 8 miechów bez staminy da sie zrobic w 1.5-2 300 lvl sorcem^.- 10kk expa co 2 dni moze cisnac;P
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S

Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 14-04-2007 o 14:57.
Xzonixek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 15:05   #37
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: New York
Wpisy bloga: 1

Imię: John Doe
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: -,.,-
Poziom mag.: 7
Kellerman ma numer GG 5857403
Domyślny

Lol jak widze wasze bzurne posty to aż mnie ściska...po holere ma iść 120 osób na qwesta i robić tam ścisk jak w jakiś burdelu...???
Zresztą co tu się czepiać do sharingu teraz wogóle powinno być to dozwolone i tak pograsz 8 h i już i exp sprada o połowę muhahahu dlatego wiecie co jeden pogra 4 godziny i drugi pogra 4 ;d
Na Candi się beznadziejnie gra słaby klimat...ludzie hamscy ale to dobrze ;d

Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę

JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA.
Kellerman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 15:18   #38
ciacho2oo7
Guest

Domyślny

Co was to obchodzi ze Maka wbil 193lvl w 10 miechów ?????? jak mu zazdrościcie to weźcie sie rozpędźcie i pierd#$%^&*& o sciane albo zróbcie chara na nowym no-pvp i wbijajcie !!!!! to tyle

ciacho
  Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 15:20   #39
milan233
Zbanowany

milan233's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice

Profesja: Elder Druid
Poziom: 53+
milan233 ma numer GG 4618271 milan233 ma login Tlenu mialan233@tlen.pl
Domyślny xD

@Maka~
No to sobie boczek nagrabiłeś

@topic
Gz wykonania questa
milan233 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 15:25   #40
Ramion
Guest

Domyślny Gz!

No mimo ze to swiat Non pvp ale jednak gra to gra i wszedzie trzeba umiec wielkie GZ dla was za poi ja pojde w nastepnym teamie a jak mnie nie zabierzecie to dostaniecie na doope :<
  Odpowiedz z Cytatem Received Infraction
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania