|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 01 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boski Rewcio Dwa
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 113
Skille: --
![]() |
![]() w Dc nabijałem lvle od 15-30 i lvl wbijalem codziennie naprawde dobre expowisko.Czasem się sypnie jakis war-hammer.
Natomiast na EF jest jeszcze lepiej pod względem expienia ,zresztą to wszystko zalezy od umiejętnosci gracza.Obecnie siedze swoim knajcikiem na Tower i ostatnio przez 3h huntu wpadło 6x Holly Orchid 5x woce ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: Seattle
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A coz to za pytanie;p. pewnie ze o wiele lepiej jest na dc. Wejdz sobie kiedys na tibie o 1 w nocy (byle by bylo wystarczajaco duzo osob na faccu zeby respy nie byly zmniejszone) i expij non stop tarants/ ghouls/ slims. na 50 lvl przy skilach conajwyzej przecietnych (czyt. 75/72) kmiotem mozesz wbic 40-50k expa na h a moze i wiecej (zalezy tez od broni dobrej taktyki etc) Pamietaj tylko zeby nie przeszarzowac i nie isc na zbyt slabym lvlu na najwiekszy hardcore gdzie raczej trudno jest przezyc. Samcos o tym wiem a zapewniam was ze mialem sporo h lvlowych charow i bardzo czesto musialem sie niezle napocic zeby np na 70 lvlu zrobic ten CALY resp na dole (z uhami ofc).
urs/de~
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale jak komus zalezy zagra
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() 1.W elf Fortrec więcej expa.
2.W elf fortrec mniej kasy zdobędziesz na 1h, chyba że będziesz tam wpadał na dragi i arcany dużo. 3.Tak, będzie mniej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja na ef expie od 31 lvl (a teraz mam 73
![]() Podliczając Loot: DC- War Hammer (800-1k) lub Leopard Armor & Hosermian Helmet(2k ale b.zadki loot) EF - Bow ( 130 gp) , Holy Orchid ( 2-3k) , Wand Of Cosmic ( 1,7k-3k) , Life Crystal ( 600-800 gp) , Yellow Gem ( 2k) , Heaven Blossom ( 300-500 gp) Widać gdzie lepszy loot + 3 dragi na ef ( max wyciągłem 20k gp's w 1h huntu).
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Port Hope
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kolonazbaq
Gildia: Barnacles
Świat: Astera
Poziom: 116
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Moim zdaniem troszkę za mały lvl jak na elf fortece, bo arcany lub grupka scoutów mogą ładnie cię nastukać. Wiesz taki arcan wali z magii więc shielding ci nic nie da, a za dużo tego hp to pewnie nie masz.
Chociaż jeżeli będziesz expił nie w głębi fortecy to niby OK, ale po co zmieniać dobrą miejscówę jaką dla ciebie jest DC skoro na początku fortecy więcej expa nie ubijesz niż aktualnie na DC. By the way: proponuję ci zejść pod kazo jeśli jesteś facc (kasa + exp) lub żółwie jeśli jesteś pacc.
AFTER UPDATE Originally Posted by Hemanhunters .:: My bot is my life. fix it before I go crazy ::. Originally Posted by Makrooo .:: I am not nothing without tibiabot...xDD ::. Ostatnio edytowany przez nUUBBa - 20-04-2007 o 06:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
|
![]() Wbiłem z 37 do 39 lvla i powiem ze przez ten czas zarobilem ok 15k z calego loota
![]() ![]() Podsumowanie: Uhy schodzą (ok. 1 backpack na 1h). Oczywiscie koszty się zwracają. Ludzie - zdaża sie ze expie 3 godziny i nikogo nie ma ![]() Potwory - nie polecam miejsówek na otwartej przestrzeni gdzie jest dużo scoutów... straszny waste bez wypaśnego EQ i skilli. Ja niezle obrywam. Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest jeden wniosek ktory sie nasuwa od razu. Jak nie ufasz netowi to lepiej na ef nie idz bo tam jak dostaniesz kicka i Cie scouty dorwa to bedziesz plakac ale nie z radosci;]
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Dla kina shadowthorn jest swietnym miejsce bierzesz Gs, Dl, Wj i lecisz (a i wez uhy bo te scouty potrafia przywalic)
|
![]() |