|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dobra to chodź na pvp ty 100 lvl pall i ja 100 lvl pall z summonami. I co to jest uczciwe? Raczej nie. I tu nie ma nic takiego "bo kiedyś się kupowało scrolle".
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 01-05-2007 o 19:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() /up
Tylko żebyś nie popuścił ;< Pff, jeśli tak Ci sie to nie podoba to trzeba było grać trochę w tą grę i mieć i summony i e wave i druidem ue i knightem exure gran.. Mówie, trzeba było grać... /topic Tak, mają do dziś, taki Salve Knight ma chociaż ten e wave przydatny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() A ja słyszałem że tym druidem co ma ue to chyba Hesperides był ale nie jestem pewny.
Nie wiem jak oni mogli tyle grac w tą grę. Ale to jest nagroda dla nich. A może to dlatego żeby powstawały potem historie o tym jacy byli potężni etc aby nadać klimatu?
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() koś tam gadał ze czarów na takich kartkach sie uczono to prawda można było spotkac knighta z exura gran druida z ue pallka z sumonami a socera z exura sio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Np. Salve Knight chyba nie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Imię: Kelion Wihaottho
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() Hmmm... Dlaczego niby z tego powodu Cipsoft jest nieuczciwy? Wlasnie dobrze ze jak ktos nauczyl sie wiele lat temu e-beam ze scrolla i wytrwal w Tibii do dzis to ma "nagrode". Cipsoft dopiero bylby nieuczciwy gdyby wycofal te czary. To by bylo chamskie wobec tych "starych" i wytrwalych graczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() ZAZDROSCI I JESZCZE RAZ ZAZDROSC!!!!!
a i nie pasuje nie graj ja mam jeszcze stary filmik jak sobie przepieknie rp z monkami na guardach expi, bez eq. mam tez filmik na ktorym 86 lvl sorek robi ihy i co jakis czas ciska ue. to byly czasy, chyba poszukam inslatek tibi i pogram sobie offline u siebie w stara tibie.
Ostatnio edytowany przez Avallach - 24-05-2007 o 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Ja slyszalem ze druidzi mogli summonowac dragi. Ojojoj druid z dwoma dragami w dzisiejszych czasach tibijskich
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Knight-bloker
Profesja: Knight
Gildia: Lubie solo
Świat: Celesta
Poziom: 87
Skille: 81/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Żeś się stary popisał wiedzą, monka nie można convince'ować...
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tak ogółem to stare czasy powinny wrócić i żeby Tibia miała sens grania.
Nikt by nie narzekał że knight niema dobrego czaru leczącego a druid może źle atakować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2006
|
![]() Cytuj:
Przywolujac stare czasy tibii, po smierci tracilo sie cale eq ![]()
![]() |
![]() |