|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Kluczbork
![]() |
![]() Przedewszystkim jestem dumna z tego że uratowalam życie czlowieka który dostal padaczke w środku miasta. Tu przy okazji chacialabym powiedzieć że ludzie są absolutnie obojętni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() 110 miejsce na 110 osób w biegach przełajowych.
@Saijan Meldunki? Phi, łątwizna. Samarytanka? Łatwizna tlyko tej czapki czegoś tam nie umiem zrobić ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Nie mogę opanować radości bo w poniedziałek ( o 6.30) wyjeżdżam na zieloną szkołę do Lasówki- schronisko Szarotka. Jade tam już drugi raz, szef schroniska perfekcyjnie potrafi zoroganizować cas wolny- wspinaczka skałkowa, nocne podchody, tyrolka, strzelanie z łuku itp.
JEAH ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() A ja tak samo jestem dumny ze nie pije i nie pale.
Już nieraz koledzy chodzili na na***ke a ja mam silna wole i w tym wieku nie pije i nie pale jako jedyny z rodziny (chodzi o palenie). |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Felix the Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Soul Hunters
Świat: Samera
|
![]() Tibia:
Dzisiaj ze skillami 39/33 zadałem obrażenia slimowi 54 ![]() Real: Od września przytyłem tylko 2 kg... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ja się ciesze ze wszystkiego co mnie spotka fajnego i z tego ze chociaz dzis zginąlem (w tibi - pozeraczu czasu), to bylem wkurzony tylko przez pol godziny około, czyli nie jestem tak przywiązany do tej gry ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jestem dumny z tego że mam ręce i nogi
z tego że moge tu sobie z Wami fajnie na forum gawędzić z tego że nie zszedłem jeszcze na psy ![]() z tego że jest prawie 24 a mój mózg jeszcze funkcjonuje... i ogólnie jestem cholernie dumny że niektóre rzeczy fajnie mi wychodzą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() @xemmoe: ja jestem dumny tego, że przez ostatnie cztery dni spałem ok. 3 godziny i jeszcze funkcjonuję. Chociaż od zamknięcia oczu już mam fazę, bo głosy słyszę -.- [BTW: o stanie mego umysłu świadczy fakt, że chciałem napisać "zamknąć uszy" zamiast "zamknąć oczy" i nie widziałem przez chwilę żadnego błędu]
A poza tym jestem dumny z mojej silnej woli, to znaczy: -nie piję, nie palę, pomimo, że wystarczy się zbliżyć do dowolnej osoby z 3/4 klasy i wziąść głębszy oddech, żeby załatwić sobie raka płuc lub rozwalić wątrobę. Pozostała 1/4 to ja + jeszcze dwie wytrzymałe osoby + osoby, których nie stać na papierosy/wino marki "Vino| -... i że nie poszedłem do sejmu i senatu [SS? hmm...] z granatami pod pachą I jeszcze z tego, że narysowałem całego goblina [profil], twarz elfa [od frontu], twarz orka [od frontu/profil], maga [od frontu] i własnego potworka nieumarłego "Dziecię Maga" [niemowlak będący uprowadzonym dzieckiem maga poddany kilku zabiegom nekromantycznym, aby służył jako bateryjka many i mała pomoc bojowa. Dzięki Neilowi Galmanowi [Gaimanowi? nigdy nie pamiętam... autor komiksu "Sandman" w każdym razie] za inspirację z tomu "Zabawa w ciebię"] |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ja jestem gumny z tego ze jestem uczniem "najgorszej klasy w najlepszym (ekh ekhm.) gimnazjum w zgorzelcu" (tak powiedziala facetka od religii)
i z tego ze mam dobre osiagniecia w nauce (w pierwszej klasie mialem srednia 5.0) oraz jestem dumny z tego iż jestem czlonkiem metal militii ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Ja jestem dumny poniewaz zabiłem kolesia który wcześniej mi zabil runemakera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() a ja jestem dumny z tego, ze w wigilie rano narabalem sie z ojcem i zdazylem wytrzezwiec na wieczerze
jestem stary, ale nie musze placic za sex w barze mowie "to co zwykle" i wiedza co podac jestem lysy ![]() chyba wszystko na razie
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja jestem dumny z tego , że mam idealnie zachowany okaz Rivy TNT M64 32 mb , firmy Prolink ^^ .
Oryginalne pudełko , wraz z oryginalnym kurzem (lol) ^^ Oryginalna folia Oryginalna karta gwarancyjna wcześniejszego właściciela (była używana 1 rok) Oryginalna instrukcja I oryginalna płytka ze sterownikami ^^ |
![]() |
![]() |