|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Tibia.pl Support
|
![]() Przepraszam ,że tak długo nic nie robiłem ale miałem masę innych zajęć.
W między czasie udało mi sie zrobić to: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz postaram się go kontynuować ale update za pasem więc będzie ciężko. Pozdro i proszę o komety./
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). Ostatnio edytowany przez Thor of heaven - 16-06-2007 o 22:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Dobry Polski fake. Szkoda tylko, że tak rzadko i taki rzadki (krótki ofc)...
Aaaa! Białe outfity!111
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Ehhh 1 cześć była fajna 2 tez aż do momentu wkroczenia barbarzyńców myślałem ze się popłacze ze śmiechu!
Ten dwór taki dziwny trochę oO Ehhh myślałem że to fake historyczny ale sie myliłem 6/10 za barbarianów
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Tibia.pl Support
|
![]() Tak, jednak pomieszałem 'trochę' historie hahahaha
![]() Zmieniłem i mam nadzieje, że podobne pomyłki się nie przydarzą. Jak będzie wolna chwila to zrobię kolejną część ale już coś ponad 10 zdjęć.
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() Bardzo fajny fake
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: Łomża
Stan: Początkujący
Imię: Zapomnialo sie tak
Profesja: Knight
Gildia: Pierdy Smierdy
Świat: Morgana
Poziom mag.: 5
|
![]() Bardzo fajny fake, ciekawie i smiesznie zrobiony. Moja ocena 9/10.
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Wszystko super, tylko na tym obrazku co są w środku domu, wszędzie jest jasno, okna są otwarte, ale wnętrze widziane przez nie jest ciemne.
A co do drugiego odcinka to pod kapitanem i innymi którzy przyszli jest bardzo obrzydliwy chodnik. Ostatnio edytowany przez -Royal- - 17-06-2007 o 11:00. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Dream.
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
![]() |
![]() Oooo wow ! Dla mnie bomba ! Ładna grafika... Czekam na dalsze części ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Poziom: ***
Skille: ***/***
Poziom mag.: *
|
![]() * 2 błędy ort.
* podłoga pod kolesiem trzymającym flagę * kiedy zwiadowca mówi że chłopi zjawją się o świcie jest jeszcze ciemno, a kiedy "świta" (bo chłopi i zwiadowca już są pod domem) to nadal jest ciemno jak w d***e. bez oceny, gl w nxt fake.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Tibia.pl Support
|
![]() Przeczytaj uważnie. Będą o świcie ale przeciwnicy...
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Poziom: ***
Skille: ***/***
Poziom mag.: *
|
![]() Sry mój błąd ale troche to dla mie nieczytelne bo przyzywczajony jestem do txt z tibii (odpowiednio umieszczone jeden pod drugim są łatwiejsze do przeczytania ale mniej estetyczne w fake'ach...).
P.S. Reszta błędów istnieje.
||
![]() |
![]() |