|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Nigdy nie mialem stycznosci z gielda, wiec zrobilem co sie dalo na "oslep"
Maly screnn, ocencie czy jest cos nie tak(moze wszystko) ![]() img20.imageshack.us/my.php?image=bsnsnssoa3.png [Wkleic do przegladarki]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() Nie wiem o co chodzi, ale kupilem Kolastyne(opalanie rox?),Wasko, firma w ktorej pracuje moj ojciec.
Z tego co mowi to oni w chuj zarabiaja.;p Mógłby ktoś napisać jakas "instrukcje"? SUMA: 9235.00 9240.00 +0.05 % 5.00 Ja rox ![]() Ostatnio edytowany przez Bols - 30-04-2007 o 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Krzyżak
|
![]() Nie znam się na giełdzie ale zaintrygowało mnie to. Zaraz zabieram się do zakładania konta i zaczynam kombinować. ; ) Zobaczymy co z tego wyjdzie.
@EDIT: Cały bejc przepieprzyłem w PKN Orlen. ; ) Zostały 73 grosze. ; ) Ostatnio edytowany przez Glamri - 30-04-2007 o 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() To ja "po blondynkowemu" zagrałem. Prokom, bo znam + Macrosoft, bo fajna nazwa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() A ja kupiłem akcje spółki NAFTY. Myślę ze pójdzie w górę, w końcu zbliża sie lato= dużo więcej wyjazdów = potrzeba dużo benzyny
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() ten Prokom to jednak nie byl taki najlepszy pomysl, 3.5 pktu spadlo w stosunku do kursu, w ktorym kupilem jego akcje ;] No nic, za pol h mecz z Anwilem, moze jak ich pojada to jutrzejsze otwarcie bedzie korzystne ;] Dobrym wyborem byly akcje Jutrzenki, zamkniecie z kursem 167.00 (przy zakupie 164.00). W realizacji mam akcje Optimusa (4.34) i Mastersa (chgw co to, ale ma 0.71, takze 1500 akcji polecialo ;]). Fajna zabawa, ale jakbym mial grac na gieldzie za real cash, to bym chyba nie wytrzymal nerwowo ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Zakupiłem Prokom i Pamapol. ZObaczymy co z tego wyjdzie.
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Pamapol jest prawie tak niestabilny jak Gadu-Gadu. Dobrze obserwuj notowania, bo w jednej godzinie jest +15%, w 2'giej jest -15%. Wściekłem się bo Żywiec spadł pod koniec sesji. Może jutro wypadnie lepiej. Będę trzymał akcje do środka lata, bo wtedy najbardziej wzrosną w stosunku do zakupu. I hope so. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Moje dwie długoterminowe lokaty (Żywiec i Orlen) aktualnie na minusie ale liczę, że okres wakacji zrobi swoje i na sierpień będą z tego zadowalające zyski, w zamian Hoop +2.07% na zamknięciu co daje mi równiutkie 30plnów do przodu, zobaczymy jak będzie w środę ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
|
![]() Ponawiam moja prosbe, o jakis maly poradniczek, "Co i jak" ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
a) inwestujesz w to, co twoim zdaniem zyska, zbliżają się wakacje = turystyka i hotelarstwo b) inwestujesz w to, gdzie zyski przewidują rozmaite vortale giełdowe (czytaj: hoop ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hoop i Lotos idą ładnie w górę, Orlen trochę spada, więc póki co jestem 70 PLN do przodu xD
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Metodą idiot-like zainwestowałem w Interię, Netię i Prokom. Zobaczmy, czy zarobię.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Zapamiętać: Jak Hoomik radzi, olać.
![]() Raz się dałem złapać na zakładach bukmacherskich, drugi raz na Prokomie. : D Bick 0% Hoop 2.07% Prokom -2.20% Śrubex 0.6% Tvn 2.41% Zywiec 0% Sprzedałem 01NF1 8.43 zysku na 1000 akcji. Czekam na akcje lotos i unimil.
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 30-04-2007 o 21:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Z tego co wiem to Unimil ma być wykupiony przez jakąś zagraniczną firmę. Jeszcze nie ustaliłem czy to dobrze. Moje akcje to głównie pierniczony nomyszawarty Żywiec, który spadł przed końcem sesji. Jak nie wzrośnie to przerzucę się na Okocima albo Kujawiaka. @down, Już przynoszą. Ale taki jest Żywiec; raz rośnie o ładny procent, potem nieźle spada. Jak TVN czy GG. I nie idzie tego przewidzieć. W wakacje pewnie ostro pójdzie w górę. Tego się trzymam. Ostatnio edytowany przez Korektor - 30-04-2007 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Co do Żywca- mam tylko 4 akcje ale zastanawiam się czy nie sprzedać ich póki nie przynoszą strat.
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ja się "bawię" grając agresywnie na rl giełdzie
![]() Ogólnie jest dobrze, wszystko zależy jak sie podchodzi do własnych pieniędzy bo czasem już zdarzało mi się stracić parę tysięcy w jeden dzień hrhr... Sporo czasu poświęcam czytaniu wszelkich informacji, sprawozdań, itd. Często też spotykam sie z profesjonalnymi brokerami aby dowiedzieć się co nieco ![]() Kiedyś sam grałem w wirtualną giełdę jeszcze za czasów modemów gdy biegałem do kumpla i razem inwestowaliśmy na giełdzie w NY. Cytuj:
![]() Hoomik: Spółki informatyczne może dają kasę, jednak w zeszłym roku poszło im średnio w porównaniu z np. branżą budowlana. Więc po co się bawić w inwestowanie w płotki gdy lepiej postawić kasę na grube ryby? ![]() Od siebie polecam wszystko co Sołowowa. Od paru lat obserwuje jak Sołowow powiększa swoje imperium i nieźle imponuje mi ten człowiek ![]() No i ma wielkie zaufanie inwestorów. ![]() |
|
![]() |
![]() |