|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
Jedziemy dalej podpowiem że byłem 1 Elderem na serwerze. No to już konkretna podpowiedż. Zaraz ci jeszcze coś napisze, bo pierw zlookałem priva, póżniej tutaj. Cytuj:
![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 04-05-2007 o 18:16. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
|
![]() @Hellsir
Ty grałeś na Raafulu - swojego czasu jednym z największych PA Furory...? ;-) Nieźle...
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Z tego co wiem to fazest nie stracil ochoty do gr tylko poprostu sprzedal postac
![]() ja mialem na furorze 2 chary, gralem od poczaktu szymiel 29rp i elvril da'mort 45 ms ![]() Hellraiser ty to raaf? pamietasz jeszcze mnie i klotbasa D:? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() 50m lev (najwiekszy mialem 54 na 45 levelu
![]() ![]() ![]() tu zaraz po updacie letnim co wporwadzili port hope ![]() dreverik i jego exori test /niepamietam jaki lev mial wtedy/ ![]() ef quest xd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
@Hellraiser Pochlebiasz mi mówiąc, że jest dobra. Miło mi, że komuś nadal sie podoba ![]() Jeszcze co do mojej strony, to nie zależało mi na szacie graficznej, tylko na umieszczeniu tam jak największej ilości informacji. ![]() @Elvril Da'mort Hyhy kumplowałem sie z tobą moją pierwszą postacią na Furorze ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Hellsir - 04-05-2007 o 20:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Na wyspie
Imię: Na Emeryturce
Gildia: Sunblade
|
![]() Te opowiadanie o dziejach histrorii furorry troche poprzekrecane.
A co do Sunblade to zalozyl je modorek (dark modor z morgany). Kiedy gilda sie rozpadala zostal0 12-14 osob wzielem lidera ja (muhhi). Do wojny z duskines doszlo wtedy kiedy blody rose poprosilo nas o pomoc (rousen,spaw i ktos chyba tam jeszcze byl niepamietam) Wpadlismy na most dvarw. Poszlo pare sd ale wtedy to byla mala sila ofensywna i duski uciekli bez strat. Za 2 h byla open battle i bezzesnowne bieganie po carlin. cyt. """"kilka chwil później Blood Rose i Sunblade było masakrowane przez Duskiness i ostatecznie przegrali bitwę, a także wojnę""" Straty po stronie blody byly duze i gilda sie rozpadla zaraz w tym samym dniu. Z Sunblade padlem tylko ja to chyba byl 35 lev ![]() ![]() Potem ze wzgledu na neta nic nieexpilem ale duzo gadalem z ludzmi i obserwowalem co sie dzieje wiec zawsze moge cos opowiedziec ![]() Po jakims czasie zaczelem grac Caltusem, gilda Sunbalde sie rozwijala. Ludzie w Sunblade byli w pzrewadze sympatyczni i uczyni ...milo ich wspominam. Pozdrowienia od emeryta dla wszystkich ludzi z furory ![]()
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 2 Tip - Miałem pierwszą chate na Darashii, byłem 2 druidem na mainie. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
z tego co ja pamietam to jednym z wiekszych druidow byl Klos, zle szybko przestal grac, a potem najwiekszy byl valest i on zlocil mpa jako 1 z fudo shae i jeszcze kims hell~~ napisz nick |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Który Hell? ;>
@~ Więc ciągle nie znacie mojego name ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() da ktos link do tej strony o furorze?
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisz mi na priv, bo nie chce dawać linków do stron. Jeśli dziś nie odpowiem to jutro dostaniesz ten link, bo jestem wstawiony. Poza tym ta strona ma już z rok minimum. Więc nie ma aktualnych wydarzeń na niej.
PS. Ja jestem autorem tej strony ;p. Ostatnio edytowany przez Hellsir - 05-05-2007 o 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic Pamiętacie pierwszą setkę na serwerze? @Hellraiser Twój nick to,.. Jeszcze pobawimy się troche,.. Żeby nie przynudzać,.. Kto z terażniejszej ekipy Dussków i Vision gra od początku? Wiem, na pewno że Qel, Taifun, James, a reszte dopiszcie żeby było co pisać ;>
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 06-05-2007 o 00:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 300
Skille: 86/54
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ja wiem kim jest Hellraiser to nic innego jak Hellhound ;] Taki piesek na PoI...
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw, "Moje Topyky pliz"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja ktos chce to moge hostnac filmik z tego battle dusk vs blood rose czy jak to sie tam nazywalo bo mam to na hdd
od poczatku serva (mniej wiecej) z dusk sa: Taifun Devilry. Czipsu. Fenix'Gru. Charonsi. Dalus On Sunss(tylko on mial chyba kilka charow) Has'ek (chyba) Kolek el'Baq (chyba), Magiq. Spaaw. Yubov ale moge sie mylic ![]() a z vision to: Imargam (zaczol grac jak ci z dusk mieli gdzies 50-60 levele chyba), Kerston, qel, sendrius, Draverik ,Haasky , Thellionn, Foxy Darow (z tych co widze to tyle pamietam) katrila zaczela duzo pozniej i pamietam ze pg ostre jebala na poczatku ![]() jeszce byla taka ekipa avano czy cos takiego, ale ich wywalili tam bylo pare wiekszych levlei na poczatkach serva: laaco, Rousen i tam jeszcze ktos ten Yiubh i Odin wiem ze grali mniej wiecej od poczatku, ale czy od samego to nie wiem ![]() Ostatnio edytowany przez 0lik - 06-05-2007 o 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() @0lik
Jeśli możesz to wrzuć na host te wojnę, obejrzałbym sobie stare dobre czasy ;p. |
![]() |
![]() |