|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
Nie expi się na guardach tempestem, tylko z volcanica praktycznie do 45 lvla. Druid jest skazany na volcanica na facc do konca, chyba ze of tempest+hmm/gfb+monks i poh gdzie z tempestem mozna ladnie expać. Na pacc do 60~~ lvla volcanic sie przydaje na hydrach i necro ![]() Cytuj:
![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() Na non-pvp kazda profesja jest dobra bo nikt cie niepkuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Zabic nie, ale doprowadzic do jego smierci jak najbardziej. Generalnie chlopak ma racje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Knight
<10 znaków> |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2007
|
![]() na non-pvp chyab najlepiej :
sorc : dobry na wszystkich światach ( kasy średnio ) paladyn : na non pvp mordęga i harówa , ciezko druid : chya najlepszy na non-pvp duzo kasy , latwy exp i leczy wiec o blokera nie trudno knight: + jak amsz skille wysokie i amly lv to masz male szanse ze ktos cie zabije ( doprowadzi do twojej śmierci ) przez co masz bezpieczniejsze skille i wogule zycie bezpieczniejsze - ciezko z lootbagami |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() Lampa czemu gadasz takie głupoty? I to w każdym temacie? Nie nabijaj postów w głupi sposób tylko zrób to mądrze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2006
![]() |
![]() Najlepiej grac drutem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: NOWOGARD
Stan: Niegrający
Imię: Bonczas/ Lorgin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera
Poziom: 275
Skille: 93/87
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetrisek
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 86
Skille: 15/25
Poziom mag.: 62
|
![]() Wez sorcka, najtrudniej jest do 60lvla, ale pozniej na dragach masz z gorki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: oława
Imię: Gart Trerkais
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 24
Skille: ---/22
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() ja gram trocha na no-pvp i twierdze tak knight jest dobry jak masz uhmakera ktury uhy daje ci za free sorc jest ogulnie fajny bo nikogo nie poczebuje ja gram druidem na honerze i jak bys tam zagral to bysmy sie dogadali <rub knighta> ale ja rzałuje rze nie mam palla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: Świdnica
Stan: Początkujący
Imię: Mortale
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 21
Skille: 60/45
Poziom mag.: 7
|
![]() Grywam na Non-PVP, posiadam Knighta i Druida. I jak dla mnie, na początku lepiej się grało Knight'em, ale najpierw musiałem zrobić skille 40/40. Po tym zabiegu chodziłem na Rotwormy (12-13lv) i zarabiałem średnio ale stać mnie było czasami na zmiany w ekwipunku (6k za Fire Sword). Od 15 poziomu zaczęła się prawdziwa zabawa, posiadałem dużą ilość życia, runy (light magic missile) oraz Sorcera u boku. Robiłem za czołga, i razem chodziliśmy na Beholdery. Raz nawet dało się go wysolować.
Potem gdy zginąłem na Dwarf Soldierach (nawałnica, gdy wróciłem były 4 inne ciała) wkurzyłem się i zrobiłem Druida. Na początku nie jest źle, ale jest mały wybór potworów (Knight'em chodziłem gdzie dusza popadnie, zwiedzałem wszystkie miasta kolejno i biłem z run Wyverne). Aby Druidem chodzić gdzie indziej, należy zdobyć min 13 poziom (zmiana różdżki). I tak dalej expic aby znów zmienić różdżkę. Póki nie posiadasz czaru do robienia run gra się wydłuża, nudzi ponieważ musisz chodzić na to, na co możesz. Według tych opowiastek, lepszy jest Knight jeżeli masz trochę więcej czasu ale Druid potem ma to coś, coś co zachęca do gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Przestań grać na tej honerze tylko idź do szkoły prosze ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Jaworzno
Imię: Arget Knight
Świat: Unitera
|
![]() Ja wole Knighta !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Anielski Orszak
Świat: Danera
Poziom: 124
|
![]() Trzeba wziąść fajną profesje najlepiej pala takiego co strzela z boltów
![]() Głupi temat, nie lepiej wymieni ktoś wady i zalety wszystkich profesji i nowi gracze sobie wybiorą ci co grają trochę już poznali te cechy + trochę inteligencji. Ci co teraz wpadli na taki pomysł powiem tylko jest już taki temat. Która profesja najlepsza ----- KuRwA ZaleŻy Dziękuje za przeczytanie posta Pozdro.
19:19 Zabujca Max [147]: jakis nick 4 slowa 19:19 Zabujca Max [147]: znaczy 4 sylaby 19:19 Zabujca Max [147]: noe nie 19:19 Zabujca Max [147]: 4 literki 19:20 Zabujca Max [147]: no nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma lepszych i gorszych profesji nawet na non-pvp , chodzp olecam sorka z tego powodu gdyz jak walicz czary obszarowy nei razisz blokera np. gfb, ue, mort hura mozesz te czary spokojnie walic tak samo knight jest odbry bo nie obrywa od sorka / druta ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Nie wpadles na to, ze jednym z glownych powodow nieuzywania tych czarow moze byc to, ze ranimy blokera ? Na non-pvp ten problem znika i zaczynaja byc one calkiem niezla recepta na expienie.
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Imię: Veris Sair
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Calmera
|
![]() Cytuj:
Na non-pvp możemy wybrać profesję, którą lubimy, lub którą chcemy spróbować sił. Wg. mnie najlepiej się grywa knightem. Szybko lecą skille, a potem szybki exp na fibuli ;p |
|
![]() |
![]() |