|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Felipe Mac'Wander
Profesja: Elder Druid
Gildia: Recon
Świat: Celesta
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Nie powinno byc raczej - bo nie umiem ? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: nieopodal KSZACZKA !!!!111
Imię: *Akila?*
Gildia: Hail Sabbatemia
Świat: Solera.
|
![]() Niemoglem ze smiechu jak na cavebota straciles m walle znam latwiejszy sposob na darashi na rotach : )
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() no spoko ale trap na ktorym pada 63 ms lub 75 rp wymaga troche umiejetnosci, a ty miales problem z jakims low lvl knightem i jeszcze spamowales do okola m wallami eh !
ostatnia ofiara: Apr 30 2007, 14:03:07 CEST Died at Level 93 by a dwarf guard To jest to, ze gosc myslal, ze jak ma wysoki lvl to go guardy nie zabija, niestety przecenil swoje sily. Nie byl afk, po prostu zaskoczyly go uprzednio zlurowane prze/ze/mnie guardy, otoczyly go i zaliczyl glebe. Raz z gfb zdazyl strzelic ![]() Ta postacia co trapowalem juz nie gram. Robie sorka i nie wiem czy sie wyrobie do wakacji z 50 lvlem :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hmm ja poprostu wiem ... Nie masz czym sie pochwalic to poprostu krytykujesz innych . Ze spamowalem m walami ? Moja sprawa , nie prosilem o krytyke filmu , pozatym stac mnie na takie waste to o co Ci chodzi ?Btw nadodatek myslisz ze tylko ty umiesz bic hight lvle? Name: Wily'Avatar Sex: male Profession: Elite Knight Level: 108 World: Celesta Apr 20 2007, 04:32:27 CEST Died at Level 110 by a dragon P.S. Koles nie afczyl nie bloczyl mi niczego. ![]() Cytuj:
Tez go znam ![]() Ostatnio edytowany przez Rosan - 14-05-2007 o 13:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() @up
110 padl na dragu nie afczac? albo cos zle zrozumialem ; P |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Chorzów
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Lokacja: Koszalin
Imię: Tarzanos
Gildia: ValeNtajNs
Świat: Elysia
Poziom: 161
Poziom mag.: 72
|
![]() heh gz non-pvp sucks :< pełno botterów tylko tam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezeli masz na mysli to ,ze oni go pingowali to sie grubo mylisz. Wiesz ile trzeba sie naspamowac zeby zlagowac goscia komenda ping ? Raczej mysle ze to jest spowodowane pracami serwera, ja np mialem ostre lagi przez ostatnie 10 dni, juz ok. Moze mial to samo ? No ale to by bylo glupio z jego strony gdyby z takimi lagami na dragi poszedl. No to nie wiem, ale srednio wierze, ze zlagowales tego goscia...
Cytuj:
Co to ma znaczyc: " Myslisz ze tylko ty zabijasz high lvli?". Co chciales przez to powiedziec? Kid, chcialem ci udowodnic, ze ja nie bawie sie tak jak ty z low lvlami i to jeszcze nie wastuje kasy i nie trace takich szans ( no moze czasami, ale ich nie wystawiam publicznie bo zal sie robi ;p ). Biore sie za cos porzadnego i najczesciej mi wychodzi, a nie jak tobie. Zreszta, ty wiesz najlepiej, bo ja jestem nikim a ty jestes elo traper. HF ! Chetnie obejrze twoje nastepne filmy ( chyba ze sie zraziles moimi komentarzami i nie bedziesz wiecej wstawial ), skoro taki dobry jestes to zrob pare filmow, zabij jakiegos h-lvla... Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 18-05-2007 o 20:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Derkases - retired
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Nawet jesli to co z tego? Jego sprawa czy padnie na bocie albo dostanie bana za niego. ^.-
@down Czy ja mowie, ze ten koles uzywa bota? Mowie tylko, ze to jego sprawa czy uzywa czy nie. Idioto :>
![]() ![]() ![]() Użytkowniku! Przed założeniem nowego tematu obejrz to: http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm Ostatnio edytowany przez Maciek008 - 19-05-2007 o 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
|
![]() @up Idioto on zadnego boota nie uzywa... Zobacz od kiedy postac istnieje.. a później mow ze boot ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() e tam, a sonek? Co z tego, ze to bardzo stara postac i tak pewnie na bocie uhy robil
![]() Ma tylko 51 lvl a najwyzszy mlvl w grze, postac z 2001 roku |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Derkases - retired
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
|
![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
cos mowiles? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Imię: Jigo Lucar
Świat: Secura
Poziom: 41
Poziom mag.: 5
|
![]() Świetny pomysł na caveboterów sam natknołem się na kilku nie wiedziałem jak go załatwić świetny film.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() @up Ja probowalem ... rozne zeczy ropowac z 20 swamp troli ale one sa za slabe
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pekind - 26-05-2007 o 19:37. Powód: edicja? Whare is it? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Usunięty
Imię: Pwnzor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 46
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() O-ja-pierdolę! Wiekszej amatorszczyzny nie widziałem nigdy! 97lvl, a nic nie umie, zero pojęcia o trapowaniu. 1/10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: ♪ ♫ ♫ ♪♪♫ Mysłowice
Stan: Początkujący
Imię: Wojtas The Smieciarz
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 118/118
Poziom mag.: 9
|
![]() Jeśli ktoś uważa, ze autor filmu nie miał pojęcia o trapowaniu, to niech nagra lepszy. Chętnie nauczymy się czegoś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Otóż nie ! On wystawił filmik i musi liczyć się z komentarzami. To, że mi się nie podoba to nie oznacza, że sam muszę zrobić lepszy ( z tym raczej nie było by problemu ). Na forum nie widziałem jeszcze tak amatorskiego filmu z trapowaniem, gość się po prostu nie postarał, widziałem jednak jego parę ładnych fragów na forum celesty
|
![]() |
![]() |