![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() O boze znowu on z ta Goroma... wiecej tych filmow niebede ogladac... nuda w chuj.
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() koolejny keylogger?
|
![]() |
![]() |
#24 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Nie, nie kolejny keylogger -.-" Już mam dość takich wypowiedzi... @Caruel Od kiedy miesza się lody w piwem?o_0 Muszę chyba spróbować, ale wątpię, że mi zasmakuje xD @topic Nuuuda... 3 raz to samo... Po kij on w ogóle bierze blokera?;> Zresztą, mógłby zapodać jakieś PoI czy coś... Byle nie ta Goroma ;/ Real life roX ;]
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Bardzo dobrze to napisałes, kazdy z was mu zazdrości taka prawda. On ma rl-life, gra wtedy kiedy mu sie chce, a chce mu sie praktycznie codziennie, gdy ma czas więc gra przez te 6 h i robi tyle expa co wy w miesiąc... taka cała prawda, umie grac i jest wporzadku.
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() [QOUTE=sir rafski;345235]Co w tym podniecającego że jakiś 320 lvl bije demony na no-pvp..[/QOUTE]
A jak by bil demki na swiecie pvp, widzialbys jakas roznice?-.- Cytuj:
Kolejna wypowiedz 13latka... btw. Zdanie na czerwono mnie dobilo Xd
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() A jak otworzyć plik formatu CAM?
EDIT: Dobra, już wiem, sorki za offa. Ostatnio edytowany przez Freezy Eddie - 13-05-2007 o 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 130
|
![]() @szymon287
Wogóle no-pvp to NUDA... Taką postać można by było wyśmienicie wykorzystywać w wojnie a tak to tylko demony i demony... Ciągle to samo.. 0 akcji. Jednym słowem no-pvp SUX!
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: ...
Świat: Fortera
|
![]() to czemu grasz na rooku?
![]() |
#30 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2007
|
![]() Cytuj:
Jak tak to spoko juz ci mowie. MDW nagral ten filmik ( z blokiem) zeby pokazac wam pro playersom, ktore niewidzialy innych terenow poza depo(carlin) ze jest w stanie zrobic 650k/h. Bez bloka by mu sie to nie udalo. pozdrawiam RL lajfow ktorzy campia po 20h/7 forum.tibia.pl zeby napisac jakis post o ktorym g*wno wiedza. Hail Rize Sun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |