|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Dwie inne aukcje tego osobnika:
http://www.allegro.pl/item195327013_...a_honerze.html http://www.allegro.pl/item195306213_...a_eternia.html ^^ @edit: Cytuj:
"Było piękne społeczeństwo, ale wyzdychało..." Ostatnio edytowany przez nock keciron - 13-05-2007 o 21:55. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Strefa 51
Imię: Blood Blooker
Profesja: Elite Knight
Gildia: Capitalism
Świat: Nerana
Poziom: 62+
Skille: 73\71
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Eh Ten Świat Schodzi Na PSY
![]()
#25 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Noob plx ?! Jaki z Ciebie LoL... To że oglądam aukcje na Allegro lub sam sprzedaję tam konta nie znaczy że muszę je kupować.. może Czasami użył byś swojego chyba małego mózgu, aby pomyśleć Co się pisze.. Żal ! |
|
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() TY
Wielkie dzieki, ze mi powiedziales, ze to oszustwo, bo juz chcialem przebic aktualna oferte. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Świat: Berylia
|
![]() rzycze milem licytacji(:!!!! <----
Jeszcze pisać nie umie xD
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
![]() |
![]() |
#28 | |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Takiego debila znajdziesz co drugiego na śmietniku więc nie wiem czym tu się ekscytować, noo ale speed ma racje!! dorwać go, przygwoździć do krzyża i obedrzeć ze skóry za obrażenie wielkiego polaka! Nie 1-sza głupota na allegro i pewnie nie ostatnia. A co tam może zalicytuje, przydałby mi się bp knajt armoróf... |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
A co?! Nie wolno?! Znajdź mi pkt regulaminu który tego zabrania... To zdanie jest błędne logicznie, skoro wiesz, to jesteś zarazem tego pewny, A jeśli nie jesteś pewny, to danej rzeczy nie wiesz, tylko uważasz, że tak jest... A wzorując się na regulaminie eBaya - wystawianie postaci/przedmiotów wirtualnych łamie zasady serwisu... dodam tylko, że żal mi tych ludzi, bo te 3zł/aukcję można by spożytkować 1ooo x lepiej...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 14-05-2007 o 01:08. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Anielski Orszak
Świat: Danera
Poziom: 124
|
![]() Mogę tylko dodać gie zet all adwansów bo nic innego nie opłaca się hehe.
19:19 Zabujca Max [147]: jakis nick 4 slowa 19:19 Zabujca Max [147]: znaczy 4 sylaby 19:19 Zabujca Max [147]: noe nie 19:19 Zabujca Max [147]: 4 literki 19:20 Zabujca Max [147]: no nie wiem |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: poznań
![]() |
![]() [quote=nock keciron;1429683]Dwie inne aukcje tego osobnika:
http://www.allegro.pl/item195327013_...a_honerze.html http://www.allegro.pl/item195306213_...a_eternia.html "witam! mam na spezdasz posztac 2lvl!! ropilem jom az tydzien!! prfe kupujce!! bardzo dobra! ma skile 11 na 11!!! jaezt ona na rookfardzie ale niezraszajcie sie pszesz to!! jeste ona zwietna!! bardzo siem oplaca!! SERIO!! cena jaka by mnie interesofwala to ok. 100zl...ale oplaca sie!! takie skile cwiczylem az tydzien!! naprafdę!! blagam was lutsie kupujcief!!!" ![]()
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() niech se ziomek wystawia na allegro xD potem bedzie musial rachunek zaplacic za prowizje
![]() Licytuj lub Kup Teraz Twoja maksymalna oferta (nie mniej niż: 500 000,00 zł): zł Cena Kup Teraz: 1 000 000,00 zł hahah to jakies 400 zl~ |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() prowizje z ceny placisz dopiero wtedy jak ktos kupi ale i tak stracil okolo 2zl za samo wystawienie aukcji.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#34 |
The Witcher
|
![]() W imieniu że niby co ? Konto w tibii mu postarasz się zbanować ? Życzę powodzenia gdyż masz szanse równe zeru, no chyba, że dany osobnik sam się przyzna do wszystkiego przed GMem.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |