|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Homoseksualizm? | |||
Tak! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 10.39% |
Zwisa mi to ;-) |
45 | 58.44% |
Nie!! W żadnym wypadku! |
24 | 31.17% |
Głosujących: 77. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ja sądzę, że kobieta musi być kobieca a mężczyzna musi być męski.
Kobieta będąc lesbijką dalej jest kobietą. Dalej potrafi kochać, dalej jest wrażliwa i dalej jest uczuciowa. Ale facet homoseksualista najczęściej 'mięknie'. Gada jak baba, zachowuje się jak baba i wygląda jak baba. Wniosek: Lesbijki TAK, geje NIE. I wcale nie mówię tak dlatego, że jestem facetem i bawi mnie widok dwóch całujących się lasek :/ !!! Jedynym wypadkiem kiedy mógłbym zaakceptować to że facet jest gejem to gdyby potrafił (ech.. niech strace) chronić i opiekować się innym facetem tak jak prawdziwy mężczyzna winien postępować z damą. Choć nie "AKCEPTUJE" to jednak "TOLERUJĘ" wszystkich. (z kamienia nikt ode mnie nie dostanie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Khan : wtrace sie. Zauwaz, ze w zwiazku lesbijskim jedna z dziewczyn musi 'udawac' faceta, a w zwiazku gejowskim jeden facet udawac 'dziewczyne'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Jasne,ze toleruje, ale do momentu kiedy jakiemuś wpadne w oko. Odemnie wara....
Mimo wszystko to jakas choroba i tyle... ale to ich sprawa. Politycy tez są chorzy i nic im nie robią . To tyle.
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Mi to zwisa. Każdy może sobie wybierać miłość i jeśli pociąga kogoś człowiek z tej samej płci.(to niech tam się liża
![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Apropo... dla mnie homoseksualizm to choroba... i tak niema dostatecznych dowodów, że nim nie jest.
Coś z D&D (oczywiscie niema takeigo stwora ![]() Homoseksualista Średnie Wynaturzenie Charakter: Każdy SW. Jak stworzenie bazowe |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() boże co to sie porobiło... jeszcze 300 200 100 lat temu takie cos bylo nie do pomyslenia... to jest wedlug mnie jakis absurd podobnie jak z zaswiadczeniami o dys-czymstam albo biciu kilkumiesiecznego dziecka... jest wiele takich spraw kture się zrespiły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE!! W Polsce nie, zagranicą róbta co chceta. Takiego pedałka jakbym zobaczył na ulicy to z chłopakami byśmy go sklepali. To jest choroba. Polska to katolicki kraj i nie będzie przyjmować tutaj jakiś "bezbożników". PRECZ!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Zwisa mi to, byle bym ich nie widzial. IMHO, jest to spore dziwactwo i postepowanie wbrew naturze, ale dopoki sie z tym ludziom nie narzucaja i siedza w tych swoich klubach, to moze byc.
Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() no tak.... jak dobo, mam fobie do homoseksualistów, a wręcz uczulenie. Tolerowałem ich, dopuki nie zaczeli wylazić na ulice i drzeć się że są pedałami, a przy każdej nadarzającej się okazji, jak ktoś wywali ich z roboty to mówią że szef był nietolerancyjny. Jeżeli taki....eee, chory człowiek(?) zacznie wokuł mnie się krećić, a nawet kur*a namawiać na coś, moge wam obiecać że zapoznam go z panem prawą ręką(a raczej prawym sierpowym).
To że lubią innych, niech se lubią, ale oni się tym afiszują i chwalą. Nie łaże gdzie sie da i nie dre się że wole dziewczyny. Albo sytuacja, gdzie facet z babą się "liżą"..na pewno ktoś by im uwage zwrócił...a takim dwóm pedałom? NIE! Co do adopcji dzieci przez pedały, to jest chore. 1-to nie jest normalne i dziecko nie będzie się wychowywało normalnie 2-i tyle! to est nienormalne. Jezeli chodzi o leczenie to mam na nich sposób... 5 KG. of C4 i problem z głowy XD po prostu kil im @up...a o kościele to już nic nie mówie XD wieze w Boga, ale nie w Kościuł(jak pani od religi mówi ze kościół przez duże K to ludzie, a przez małe to budynek ;P....jak ja lubie te Kościelne tłumaczenia XD) Ostatnio edytowany przez limenu - 30-09-2004 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
1) Niech każdy wipowiada się za siebie, oki ??, ja jestem wierzący, co niedziele [niekażdą] chodze do kościoła i mi to zwisa czy ktoś jest homo czy hetero [W ostateczności bi] 2)@Baron Kaldrick, fanatyk ?, ja bym tutaj dodał rasista. Dlaczego ?? To proste, takie "czystki" są przejawem razismu na tle orientacji seksualnej. Zapewne buddystów i muzłumanów też byś wywiuzł poza naszą "wielką, chrześcijańską i tolerancyjną" ojczyzne ?? [może na sybir ??] Cytuj:
<Mamusiu, plx niebij, nieee, ałaaaaa, buuuuuu> Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Tibiaspy.com
|
![]() A ja nadal uwazam, ze Khan i niektorzy uwazaja lesbijki za "lepsze" od gejow, bo sa facetami i boja sie, "co to by bylo gdyby facet sie do nich dowalil".Po prostu dziewczyny mysla tak samo, "fu, te lesbijki sa obrzydliwe, ale dwoch gejow to juz nawet fajne".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Hmmm
Temat-rzeka - racja, więc najważniejsze punkty: 1. Tolerancja vs. akceptacja - roróżniajmy te dwa pojęcia. Toleracja - tak; akceptacja - nigdy! 2. Pedały vs. lesbijki: całujące kobiety niekoniecznie muszą być lesbijkami. Wiadomo, że kobiety więcej się obcałowują, ściaskają itp itd - potrzebują więcej dotyku - taki społeczny aspekt; nie musi to oznaczać że dwie kobiety są lesbijkami. Ale zarówno lesbijki jak i pedały to homosekualiści i pomimo, że związek dwóch gejów jest naprawdę dużo bardziej obrzydliwy, to nie powinno się tutaj robić aż tak wielkich rozgraniczeń. 3. Parady itp - żadnych parad! Won do domu i tam róbcie sobie co chcecie (chociaż tego nie popieram) 4. Homo a prawo - żadnych legalizacji związków homoseksualnych; żadnych rodzin homo; żadnych adopcji; żadnych praw, które są należne małżeństwu kobiety i mężczyzny. To nie jest dyskryminacja. Pojedynczo, każdy człowiek jest równy wobec prawa, ale nie pozwolę na bezczeszczenie praw rodziny! Howgh! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Cytuj:
you are idiot... najlepiej w 10 idzcie na geja... i wezcie jeszcze ze 2 czolgi... i koniecznie 2k pociskow do miniguna... albo lepiej... idzcie na czowanie calonocne do kosciola... ja jestem zawodowym antychrystem z piekla rodem i co z tego? podpalicie mnie? taki cwaniak z ciebie? w przewadze 10 do jednego to jestescie madrzy ale jak dojdzie do mano-o-mano to juz wam sie krzywda dzieje bo mnie zbil ten niedobry antychryst... ![]() nie jestem gejem... jestem 100% lesbijka bo wole kobiety i co? przyznaje sie do tego otwarcie JESTEM LESBIJKA!!! mi absolutnie nie przeszkadza to, ze 2 kobiety/2 facetow sie caluje czy cos innego robia. mnie to malo co obchodzi. moge sie zalozyc ze wiekszosc z was w zyciu nie widzialo golej kobiety live, a co dopiero mowic o sexie... nie wiem czemu u was stareotyp geja to jest facet ktory jak zobaczy innego goscia to go ciagnie do lozka czy gdzie indziej. jak wy zobaczycie jakas fajna laske to jak reagujecie? a kobiety jak zobacza jakiegos fajnego faceta jak reaguja? jezeli kobiety moga uprawiac sex z facetami, to dla czego faceci nie moga z facetami? i na odwrot? a w "czekoladowe sloneczko" mozna rowniez kobiete... jak to powiedzial juedys owsiak "robta co chceta".
![]() |
![]() |
#36 |
Tibiaspy.com
|
![]() @UP : Czekoladowe sloneczko = kakaowe oczko?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() re up:
dedukcja sluszna ;P tacy ludzie nie sa katolikami tylko debilami
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Zaczyna sie robić troche niesmacznie...
![]() ![]() Z innej beczki: większość (jakieś 99% ![]() Trzy: gejów dwóch znam, lesbijki żadnej (choć może znam ale o tym nie wiem). Fajni kolesie, różnicy żadnej w porównaniu z "normalnymi" ludźmi. Pozdrawiam serdecznie
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Dolacze sie do tych co pisze, ze maja to gdzies...byleby ich nie widziec.
No ale teraz moze z innej manki ![]() ![]() ![]() Nie dopuscmy jednak do tego, zeby tak w Polsce bylo!
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() @ sesaj - niebedzei tak jak bedzie rzadzic prawica, byle jaka partia, ale prawicowa.
SLD, UP, SDPL, APP RACJA (niektórzy złośliwie nazywają ją Antyfeministyczną partią podstępu "Gracja" ![]() Dla mnei homo moga byc jesli siedza cicho. |
![]() |
![]() |