|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
Pokaż wyniki sondy: Która wedłuk was jest najlepsza profesja? | |||
Sorcerer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
40 | 51.28% |
Druid |
26 | 33.33% |
Paladin |
37 | 47.44% |
Knight |
33 | 42.31% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 78. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Lubin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() hmm... moim zdaniem wszystko zalezy od punktu widzenia...
jesli ktos lubi sie najpierw ponudzic, a ponzniej ,wymiatac, w swiecie tibijskim, zarabiac sporo kasy --> knight nie lubicie nudnego expa / skilla? do tego emocje kiedy nagle podczas walki Cie kicknie(adrenalinka ,,skacze jak szalona,, ![]() itp. itd. mi osobiscie spodobal sie najbardziej palladyn... dlaczego? otoz... nie ma nudnego ,,skillowania,, (ktore praktycznie nie istnieje, bo to tzw. skillowanie palkiem rownie dobrze mozna nazwac---> expieniem...) , dodatkowo emocje xD ( i nerwy podczas deda, ktorego przyczyna jest zwiecha neta ![]() ![]() ...ale to jak juz pisalam zalezy tylko i wylacznie od punktu widzenia ![]() Pozdrawiam
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() LOL jak uciekasz przed 4 guardami i nagle wszystko sie zatrzymuje na 5 sekund ( w tym czasie cisnienie 300-150) to ty to nazywasz "emocjami" ?!?!? widac ze miales za malo tych "emocji" zeby docenic dobry internet bez zbędnych "emocji"
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Karmcie dalej trolli karmcie..;l
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() nie ma lepszych i gorszych profesji . tak bylo i tak bedzie (i nie jest do końca)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Co za świat. Jestem wymierającym gatunkiem, który prócz punktów expa widzi w tej grze coś jeszcze? Ja wiem trudno się bawić w klimat, ale przynajmniej przez 5 sekund przed wyborem profesji się tak pobawcie. Nie myślcie, że jakiś Mateórz Smoczak Wilki zdobywa 61465487 expa na dzień, że rycerzyk to głópio trenuje a pladyn śmierdzi... ku... budyniem. Jeśli masz na tak wiele siły by podnieść ciężki miecz który przeszyje ciała wrogów na wylot, czy też może topór który zapewni Ci dużo krwi i odciętych kończyn, a jeśli Twoje mięśnie pozwalają Ci na podniesienie obucha, którym połamiesz wszystkie kości - wybierz rycerza i swoją ulubioną broń. Jeśli zaś od lat obserwowałeś łuczników napinających swe cięciwy i latami trenujących strzelanie do celu - zostań jednym z nich! Niech Twe strzały na wieki tkwią w ciałach wrogów. Została też ostatnia najbardziej tajemnicza profesja ze wszystkich, miesiącami siedząca nad książkami - ich siła jest dobrze znana wielu. W przeciwnieństwie do wszystkich profesji ich siła fizyczna gra małą role. Itp, Itd Czy kiedyś skończą się te tematy? @down Ja, też zaznaczyłem wszystkie - co za durna sonda. ![]()
Mors malum non est, sola ius aequum generis humani Ostatnio edytowany przez Onori - 27-05-2007 o 12:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() Kolejny temat do robienia rozp....
Koles wiedziales to jak go zakladales!! A zeby nie bylo ze to tylko offtopic @topic ![]() Po drodze jakis ziomek zaznaczyl wszystkie i stwierdzilem ze to jedyne sprawiedliwe rozwiazanie.