|
Notki |
Galana Wydarzenia ze świata Galana. |
Pokaż wyniki sondy: Kto ma wygrac wojne ? | |||
Hwl. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 21.82% |
Ventio Obscurum. |
12 | 21.82% |
Nie ma roznicy i tak Pa bedzie. |
31 | 56.36% |
Głosujących: 55. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Tylko że kiedy Ty drogi Babolku byłeś w HWL (a może i nie, bo długo nie chcieli Ci dać invite nawet) razem z Keekzem jeszcze, które rzekomo roz*******ało serwer, to te PA Ci pasowało, bo byłeś agresorem, ale jak już dostajesz w pizde to jest zły serwer i PA itd.
kthxbye.
40% Lifestyle Supreme lifestyle & clothing brand. Soon in stores. Ostatnio edytowany przez Azenus - 01-06-2007 o 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokladnie Azenus ma 100% racji. Nawet Catri sie zrobil pokorny. Teraz kazdy syczy, ale wczesniej wykorzystywal wladze
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Niegrający
Imię: Kiedys...Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podaj mi nick naszego rodaka ktory wniosl cos do wojny. Zazwyczaj jest tak, ze jak tylko sie padnie to zaraz przychodzi mysl o splacie. To nas rozni od szwedow. Bo u nas sie przelicza postac na kase w rl, a oni raczej o to nie dbaja. Sam sprzedalem postac, ale tylko dlatego ze mi sie znudzilo granie na Galanie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Toca - 01-06-2007 o 18:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Babolek
Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
|
![]() Niezachęcam nikogo do wojny, każdy zrobi jak chce ... tylko podkreślam poczekajcie jeszcze troche kiedy " nas " może braknąć i posmakujecie zagrywek typu Xeio. Galana jest już i tak przegrana dziwie sie noobką które to zakłądają chary i graja, ja bym tego już nigdy nie popełnie.
Wszystkim którzy zdecydują się na pozostanie na Galanie życze " miłej " zabawy ![]() Enjoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I to jest moim zdaniem Debug Cip~ przeciez na takiej Galanie za 10 lat nikt nie bedzie gral. Za szybko zaczeli robic nowe swiaty, musza pomyslec nad tym czy nie zlaczycc jakies swiatow ze saba...GL ;] A i jeszcze jak ty miales lekka wladze to bylo fajnie ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Jakos wtedy bylo moze z 20 moze 30 osob na serwerze mniej tylko.. bylo pelno postow ze Galana umiera itd.. wtedy zes nie plakal... co wiecej byles dumny ze jestes przydupasem przydupasow osob ktore doszly do wladzy :> Ale mi sie ladnie napisalo..;] Expiles/cie i bylo fajnie.. teraz gdy kampisz w pz juz nie jest tak fajnie?? Smieszny jestes z tymi postami.. Swoja droga popracuj nad pisownia- jezeli juz robisz ogonki w literach typu "ą" to chociaz rob je w odpowiednich miejscach-.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Ja również
Stawiam diamenty przeciwko orzechom że jak twoja gildia zdobędzie przewage wrócisz expić. Cytuj:
Możesz moje słowa odebrać jako atak na twoją osobę , ale dla mnie jak i dla wielu Graczy byłeś niezauwarzalnym wpisem na liście osób online , nawet jak "wyhydrowałeś" level 120+ twoja obecność online nic nie zmieniała dla graczy "online". Powiem wprost jesteś tyle warty co naciskanie hotkeya , i osobiście jestem pewien że każdy tutaj się zgodzi , odliczając "kolegów" z gildii. Nie każdemu Xeio straszny , osobiście wszedłem mu w droge dwukrotnie , doszło do jednej potyczki między mną i jego ferajną , jak się to ułozyło ? Czasem jeden z ownerów postaci zagaduje do mnie i pyta co tam słychać (podobnie Myrbossen , tylko znim jest tak jakby bardziej serdecznie a mniej formalnie). Cytuj:
![]() Pozdrawiam wszystkich kumatych.. wsumie pomijając kukiełki. ![]()
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Zagłosowałem na HWL bo wydaje mi się ze są bardziej zgrani, bo wiele ze sobą przezyli. Podsumowując wszystko i tak nie wazne kto wygra. Ważne zeby dało się grać tak jak kiedyś, by było można wbijać lvle dla swojej satysfakcji, a nie uważać a to by sie za bardzo nie pokazywać bo Cie dopadną. Jest to gra dla ludzi i nie ma roznicy czy ma się 150lvl czy 8lvl każdy jest taki sam, tylko moze robić wiecej w grze ale według jakis zasad etycznych a nie psuć innym zabawe.
Arkus Ostatnio edytowany przez Arkuss - 06-06-2007 o 13:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: Dolina Muminków
![]() |
![]() Prawie wszyscy Polacy, którzy biorą udział w wojnie na Galanie to zamiast walczyć to boją się samych siebie i nie grają w Tibię... Moim zdaniem
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Toukichiro - 13-06-2007 o 12:24. |
![]() |
![]() |